Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Kasia']Jakieś normy w centach podane były? :evil_lol:[/QUOTE] Tylko normy ogolnorozmiarowe z podaniem klasyfikacji na maly, sredn,i duzy. [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Odpowiednio 14,1 od 16,1 i od 18,1cm[/SIZE][/COLOR] No i z krajow unijnych. Naszych nie podali, bo Starowicz rzekl, ze to ze wzgledow humanitarnych, cokolwiek to ma znaczyc... Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='madziasto4'] Nooo, serial oglądasz? [/quote] Już po..... Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='madziasto4']Dzieś była jak Cię nie było?[/QUOTE] Och bo ja zem taka zalatana... Quote
Pegaza Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jestem ja wprawdzie nie z rana ale tam.. mam doła.. w głowie mętlik nie wiem co robic.. nikt mnie nie chce.. czuje sie porzucona.. nie chwila.... psy mnie koffają.. ... a kij tam z pracą... i wogle ze wszytskim.. Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Pegaza']Jestem ja wprawdzie nie z rana ale tam.. mam doła.. w głowie mętlik nie wiem co robic.. nikt mnie nie chce.. czuje sie porzucona.. nie chwila.... psy mnie koffają.. ... a kij tam z pracą... i wogle ze wszytskim..[/QUOTE] Daaaario :calus: No glowa do gory, napewno nie jest az tak zle... :loveu: Czesc dziewczęta :razz: i mezatki :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Cześć. Suszy mnie po M'Donaldsie! Jak dzika po szyszkach normalnie :shake: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sushi Cię mówisz? :grins: Przesoliły łajzy frytki?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Czesc dziewczęta :razz: i mezatki :evil_lol:[/QUOTE] Matki, żony i kochanki :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Kasia']Cześć. Suszy mnie po M'Donaldsie! Jak dzika po szyszkach normalnie :shake:[/QUOTE] Oj hihi biedna Kasia :calus: [quote name='madziasto4']Sushi Cię mówisz? :grins: Przesoliły łajzy frytki?:evil_lol:[/QUOTE] :roflt: [quote name='madziasto4']Matki, żony i kochanki :evil_lol:[/QUOTE] wczoraj kolezanki :siara: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] wczoraj kolezanki :siara:[/QUOTE] Pamiętam jak oglądałam :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='madziasto4']Pamiętam jak oglądałam :grins:[/QUOTE] A ja nigdy ale ta goopia muzyczka mi sie tlucze po lbie. Weekend niedlugo :multi: Quote
Kasia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Cze Anusia i Ala :loveu: Już mnie nie suszy bo sie wodzionki ochlałam jak goopia i teraz sikać chodzę co chwilę... Quote
Anusia & Alutka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='tigrunia']Anusia .. tylko 2 dni jeszcze :loveu:[/QUOTE] Wiem Tigrunia, wieeeem :loveu: [quote name='Kasia']Cze Anusia i Ala :loveu: Już mnie nie suszy bo sie wodzionki ochlałam jak goopia i teraz sikać chodzę co chwilę...[/QUOTE] Cze Kasia i ogonki :evil_lol: I co, fryty przesolone byly? Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Wiem Tigrunia, wieeeem :loveu: [/quote] Anusia .. to już jutro :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czy jutro oprócz tego że jest sobota ma byc coś jeszcze? :roll: Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Kasia']Czy jutro oprócz tego że jest sobota ma byc coś jeszcze? :roll:[/quote] U mnie taakk :loveu::loveu::loveu::loveu: .. nie wiem jak u Anusi :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='tigrunia']Anusia .. to już jutro :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Wieeeem :loveu: [quote name='Kasia']Czy jutro oprócz tego że jest sobota ma byc coś jeszcze? :roll:[/QUOTE] Czesc Kasiu. U mnie wazny dzien, a 2B to jakas impreze ma. [quote name='tigrunia']U mnie taakk :loveu::loveu::loveu::loveu: .. nie wiem jak u Anusi :roll:[/QUOTE] U mnie jeszcze bardziej tak :loveu: Quote
Recommended Posts