Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Mamy najlepsze nozyczki do wycinania :loveu: I maszynke baaaardzo porzadna :grins:[/quote] Oooo matko! Widzę, że nauka poszła w las :mdleje: [COLOR=paleturquoise]Maszynka do depilacji nie jest odpowiednim narzędziem dla yorka, naprawdę.[/COLOR] Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Po co Ci nożyczki? Nożem powycinaj kłaki i kołtuny, które jak wiemy robią sie od nie czesania i będzie to na pewno bardziej efektowniejsze nizeli użycie ekstra nożyczek. Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Kasia']Po co Ci nożyczki? Nożem powycinaj kłaki i kołtuny, które jak wiemy robią sie od nie czesania i będzie to na pewno bardziej efektowniejsze nizeli użycie ekstra nożyczek.[/QUOTE] nie no, nozem ciagnie za bardzo. wiem, bo sprawdzalam :grins: Quote
Pegaza Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :crazyeye: Anusia boziu a ten nóż ma zakończenie okrągłe wiesz chyba nie jest taki szpiczaty:mad: bo jej krzywde zrobisz:razz: ikeowski noze mają zaokrąglony ten dziubek to wez lepiej taki juz... Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']nie no, nozem ciagnie za bardzo. wiem, bo sprawdzalam :grins:[/quote] Tak jak Daria polecam ikeowski sprzęt jeśli już. Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] nie no, nozem ciagnie za bardzo. wiem, bo sprawdzalam :grins: [/quote] Ja nie, dzis sprawdzę i napiszę potem jak moje odczucia. Quote
Pegaza Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tylkos sie nie porancie tym nozem tak jak m-a ma palec zabandazowany:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Kasia']Ja nie, dzis sprawdzę i napiszę potem jak moje odczucia.[/QUOTE] Noz dobry musisz miec. Bede w niedziele we wro to wstapie do ikei :multi: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']se wypraszam ta rudą!! BLONDYNKO TY!! ..[/quote] :loveu: lubie mój blond :loveu: [quote name='Aga76']Oooo to jest myśl, może Viki pomoże Anusi, wdroży ją w świat kosmetyki psów wystawowych i tak ogólnie na temat higieny, opieki nad psem... Viki pomóż Anusi i biednej Alutce, niech dziewczynka chociaż raz w życiu wykąpie się w pianie i namaści włosy olejkiem... Dzień dobry :cool1:[/quote] Taakk.. vikiii prosimy bardzo, prosimy!! Ratuj Alunie!!! [quote name='Anusia & Alutka']Ale po co wystawowych jak Ala jest niewystawowa... :niewiem: Dobry :loveu:[/quote] Dobry Anusia! :multi: Aluni sie to należy i już! Bez dyskusji!:mad: [quote name='Anusia & Alutka']nie no, nozem ciagnie za bardzo. wiem, bo sprawdzalam :grins:[/quote] :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: ja sie poddaje :chaos: Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia'] :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: ja sie poddaje :chaos: [/quote] Ty się nie poddawaj tylko też to wypróbuj. Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Kasia']Ty się nie poddawaj tylko też to wypróbuj.[/quote] O nie .. łysa Jessi na wystawie nie przejdzie :shake: :p Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia'] O nie .. łysa Jessi na wystawie nie przejdzie :shake: :p [/quote] Dwa wyjścia: pierdziel wystawę i obstrzygnij nożem Jessi albo dopiero po wystawie :p Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Kasia']Dwa wyjścia: pierdziel wystawę i obstrzygnij nożem Jessi albo dopiero po wystawie :p[/quote] Pierwsze wyjście nie wchodzi w gre :shake: Drugie wyjście tyz bo na wystawie musi być uczesana a jak przestane ją czesać to na wystawe nie rozczesze :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia']:loveu: lubie mój blond :loveu: [/QUOTE] My tez go lubimy :cool1: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']My tez go lubimy :cool1:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Kasia']2B kiedy sie wybieracie na wystawę?[/quote] W kwietniu chyba na dwie i w maju na Bydgoską , potem dopiero w sierpniu do Sopotu Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj oj oj [COLOR=PaleTurquoise]chyba umarłam...[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Oj oj oj [COLOR=PaleTurquoise]chyba umarłam...[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]Ja tyz.[/COLOR] Az mnie lewa nerka zaczela bolec. Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=PaleTurquoise]Ja tyz.[/COLOR] Az mnie lewa nerka zaczela bolec.[/quote] Ooo to niedobrze, lewa jest ważniejsza. Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A na co umieracie ?? :roll: Tzn. Anus chyba na nerke tak, a Agus ? Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja to się chyba wypaliłam wewnętrznie tak ogólnie... Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mam troche powycinanego psa :roll: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Mam troche powycinanego psa :roll:[/quote] :mdleje: Znowu jej krzywde robiłaś .. :shake: Quote
Recommended Posts