Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']wlasnie to nie tak dziala. znaczy pozniej oczywiscie mozna stracic wech, robia sie polipy i inne syfy...[/quote] Weź mnie nie strasz kobieto! Ja dzisiaj zawału dostanę:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Magda_Miki']Weź mnie nie strasz kobieto! Ja dzisiaj zawału dostanę:placz:[/QUOTE] ale to przecie nie jutro sie stanie. no moj tato tak ma. a ja mysle czy to ruszac, czy jeszcze nie. niektorzy mowia ze dopiero po tym z nosa leci... ale nie wiem. Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A Tobie leci z nosa? Ja mam prawie normalnie.... mogę oddychać przeważnie tylko przez jedną dziurkę, a jak śpię to już wogle:lol: Choć czasami jest dobrze (np. teraz) Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Magda_Miki']A Tobie leci z nosa? Ja mam prawie normalnie.... mogę oddychać przeważnie tylko przez jedną dziurkę, a jak śpię to już wogle:lol: Choć czasami jest dobrze (np. teraz)[/QUOTE] No leci czasem taka woda niespodziewanie. Moge oddychac, gorzej np po alkoholu, wtedy mam nochal zatkany. Wystarczy niewiele ;) Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No leci czasem taka woda niespodziewanie. Moge oddychac, gorzej np po alkoholu, wtedy mam nochal zatkany. Wystarczy niewiele ;)[/quote] To ja jednak tak nie mam:lol: Widocznie moja jest prostsza... Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Magda_Miki']To ja jednak tak nie mam:lol: Widocznie moja jest prostsza...[/QUOTE] noooo wypraszam se, ja mam dwie czynne... Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']noooo wypraszam se, ja mam dwie czynne...[/quote] [COLOR=Magenta]Bardzo się cieszymy z tego oświadczenia :loveu:[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=Magenta]Bardzo się cieszymy z tego oświadczenia :loveu:[/COLOR][/QUOTE] Ja rowniez hihi Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Pegaza']sem przyszlam :p ale leb mnie boli[/QUOTE] fajnie :loveu: mie tez wiesz? Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia']Znasz się znasz, nawet bardzo dobrze. [/quote] Ta, wiem,ze w cukierni uzywają takich spozywczych, ale ja sie nie znam :shake: [quote name='Aga76']I bardzo dobrze, taką postawę się chwali. Ja też wiele wyniosłam z dzisiejszej rozmowy.[/quote] [quote name='Kasia']Człowiek się uczy całe życie a najwięcej od innych ludzi ;)[/quote] [quote name='Aga76']Też tak uważam :cool1:[/quote] [quote name='Aga76']Ty się nie śmiej, tu się ucz, zapamiętuj i stosuj! Ja to dziś się tyle naumiałam, że nie wiem czy zasnę od natłoku myśli. [COLOR=paleturquoise]Ps. Kupiłam olej z winogron.[/COLOR][/quote] Czuję się zaszczycona :grins::grins: [quote name='Anusia & Alutka']A ja jak nic nie wiedzialam tak dalej nie wiem. :niewiem: Natlok mysli, za duzo tych informacji. Raz mowia ze migdalowy OK, za chwile ze migdalowy nie OK. Zglupiec mozna :stupid: [COLOR=paleturquoise]Aga plunęłąm...[/COLOR][/quote] Bo ja dopiero teraz anusia skumałam.. Mozesz kupić Migdałowy i jest tyz kokosowy jeszcze :lol: Ale taki dla piesów kup, nie do ciast :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']ale to przecie nie jutro sie stanie. no moj tato tak ma. a ja mysle czy to ruszac, czy jeszcze nie. niektorzy mowia ze dopiero po tym z nosa leci... ale nie wiem.[/quote] O czym mowa .. Wydaje mi sie,ze dokładnie czytałam i coś o wyinaniu migdałków było przez te olejki a tu nagle,ze w nosie jedna dziurka .. :niewiem: Quote
Pegaza Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia poprostu wlacz sie w temat i jakos bedzie:p Quote
vikiii Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hejka dziewczyny:loveu: Przejzałam zaległości:diabloti: Alutka jak zawsze słodziaczek - tylko miziać:loveu: Ale .........Anuśka!!!! jak ktoś wejdzie i przeczyta o olejkach to...albo padnie ze śmiechu, albo zgłupieje, albo.......:mad: hihihiiiiiiiiiii Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Pegaza']tigrunia poprostu wlacz sie w temat i jakos bedzie:p[/quote] :evil_lol::evil_lol: Miała mi sie Vikii zacytować i cos nie wyszło wiec mówie do vikii: Vikii ty pewno stosujesz takie olejki , nie mozesz Ty tej rudej wytłumaczyc, bo nie dociera :shake: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']nie mozesz Ty tej rudej wytłumaczyc, bo nie dociera :shake: :evil_lol:[/QUOTE] se wypraszam ta rudą!! BLONDYNKO TY!! Czesc Viki :loveu: zaleglosci nadrobilas? nie uwierze... Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Miała mi sie Vikii zacytować i cos nie wyszło wiec mówie do vikii: Vikii ty pewno stosujesz takie olejki , nie mozesz Ty tej rudej wytłumaczyc, bo nie dociera :shake: :evil_lol:[/quote] Oooo to jest myśl, może Viki pomoże Anusi, wdroży ją w świat kosmetyki psów wystawowych i tak ogólnie na temat higieny, opieki nad psem... Viki pomóż Anusi i biednej Alutce, niech dziewczynka chociaż raz w życiu wykąpie się w pianie i namaści włosy olejkiem... Dzień dobry :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Oooo to jest myśl, może Viki pomoże Anusi, wdroży ją w świat kosmetyki psów wystawowych [/QUOTE] Ale po co wystawowych jak Ala jest niewystawowa... :niewiem: Dobry :loveu: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ale po co wystawowych jak Ala jest niewystawowa... :niewiem: [/quote] Noo, co by panna Alicja wyższego szczebla elegancji doświadczyła! Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Chiba teges, ten jej wystarczy. Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Chiba teges, ten jej wystarczy.[/quote] Ten poziom jest zbyt skromny, Alicja zasługuje na wszystko, co najlepsze! Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Ten poziom jest zbyt skromny, Alicja zasługuje na wszystko, co najlepsze![/QUOTE] Mamy najlepsze nozyczki do wycinania :loveu: I maszynke baaaardzo porzadna :grins: Quote
Recommended Posts