tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']a oliwa z oliwek to moze kosmetyczna jezd :cool1: no fakt, jestes ostatnia osoba, ktora by doprowadzila Age do takiego stanu...[/quote] Toć na tej tyz sie nie znam ino wiem,ze ludzie na sobie stosują :p :loveu: of kors :loveu: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia'] :shake: ja sie na spożywczych nie znam:eviltong: [/quote] Znasz się znasz, nawet bardzo dobrze. [quote name='Aga76'] Ty nie goopiej, ty się ucz! [/quote] O, wlaśnie! Ja sie dziś tu wielu nowych rzeczy dowiedziałam i nauczyłam. Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia'] Ja sie dziś tu wielu nowych rzeczy dowiedziałam i nauczyłam.[/quote] I bardzo dobrze, taką postawę się chwali. Ja też wiele wyniosłam z dzisiejszej rozmowy. Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76'] I bardzo dobrze, taką postawę się chwali. Ja też wiele wyniosłam z dzisiejszej rozmowy. [/quote] Człowiek się uczy całe życie a najwięcej od innych ludzi ;) Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia']Człowiek się uczy całe życie a najwięcej od innych ludzi ;)[/quote] Też tak uważam :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O nie mogę, padnę zaraz[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='madziasto4'] O nie mogę, padnę zaraz[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] [/quote] Czyżbyś Ty się dzis niczego nowego nie nauczyła? Quote
Pegaza Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wielka siostra na Was patrzy:evil_lol: jestem u szwagierki wykorzystałam chwile na dogo:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='madziasto4']O nie mogę, padnę zaraz[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG][/quote] Ty się nie śmiej, tu się ucz, zapamiętuj i stosuj! Ja to dziś się tyle naumiałam, że nie wiem czy zasnę od natłoku myśli. [COLOR=PaleTurquoise]Ps. Kupiłam olej z winogron.[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ja jak nic nie wiedzialam tak dalej nie wiem. :niewiem: Natlok mysli, za duzo tych informacji. Raz mowia ze migdalowy OK, za chwile ze migdalowy nie OK. Zglupiec mozna :stupid: [COLOR="PaleTurquoise"]Aga plunęłąm...[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76']Migdałki się wycina jak są chore?[/QUOTE] no a znieczulenie juz sie daje czy niet? Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']no a znieczulenie juz sie daje czy niet?[/quote] Z tego co pisała Kasia Matusiowa to chyba tylko poniżej 25 r.ż. Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia']Czyżbyś Ty się dzis niczego nowego nie nauczyła?[/QUOTE] [quote name='Aga76']Ty się nie śmiej, tu się ucz, zapamiętuj i stosuj! Ja to dziś się tyle naumiałam, że nie wiem czy zasnę od natłoku myśli. [COLOR=PaleTurquoise]Ps. Kupiłam olej z winogron.[/COLOR][/QUOTE] Hihihi ojojoj :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']no a znieczulenie juz sie daje czy niet?[/quote] Z tego co pisała Kasia Matusiowa to chyba tylko poniżej 25 r.ż. dają znieczulenie. Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76']Z tego co pisała Kasia Matusiowa to chyba tylko poniżej 25 r.ż.[/QUOTE] A tak tak... To ja sie musze spieszyc z moja przegroda nosowa, bo juz malo czasu zostalo... Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To ja to już wcale czasu nie mam...mój już przeminął i chorować nie mogę. Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A tak tak... To ja sie musze spieszyc z moja przegroda nosowa, bo juz malo czasu zostalo...[/quote] Nooo, nie ociągaj się, bo później będzie bardziej bolało :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 niestety... ale co robic. apap se mozna przeciwbolowy kupic zawsze bo bez recepty jest :eviltong: Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A tak tak... To ja sie musze spieszyc z moja przegroda nosowa, bo juz malo czasu zostalo...[/quote] Hihi to Ty też masz taki problem?:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hihi to Ty też masz taki problem?:evil_lol:[/QUOTE] Ano mam. I Madzka pewnie tyz, bo ona ma sisko to co ja :cool1: I juz sama nie wiem czy to robic, czy nie, zdania podzielone sa... Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ja mam, mój brat ma i dużo Polaków też z tego co wiem:) Ja nic z tym nie robię......z jedną dziurką da się żyć:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Magda_Miki'] ......z jedną dziurką da się żyć:evil_lol: [/quote] Nawet lepiej bo mnie czujesz, np. smrodku :p Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A tego to ja nie wiem....zawsze coś wywęsze:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia']Nawet lepiej bo mnie czujesz, np. smrodku :p[/QUOTE] wlasnie to nie tak dziala. znaczy pozniej oczywiscie mozna stracic wech, robia sie polipy i inne syfy... Quote
Recommended Posts