Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Hihihihi....Anusia, a chociaż wymieniasz piasek w kuwecie?:evil_lol: To się kwalifikuje do Tozu Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia']Ale to chyba o to chodzi, co nie? I będzie świecąca do tego....[/quote] Szybko sie ściera taki olejek , ale warto go stosować .. sierść jest wtedy odżywiona, swieci się jak Fidlakowe .. [COLOR=PaleTurquoise]jajca :evil_lol: [/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia'] Są norkowe, migdałowe, palnowe .. przerożne :lol:[/QUOTE] takie migdalowe co do ciasta?? eee cos mi nie gra... Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']Szybko sie ściera taki olejek , ale warto go stosować .. sierść jest wtedy odżywiona, swieci się jak Fidlakowe .. [COLOR=PaleTurquoise]jajca :evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] a nie ma takiego zeby sie swiecily jak Oskarkowe? bo one bardziej blyszczace... Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']takie migdalowe co do ciasta?? eee cos mi nie gra...[/quote] No coś ty :P Takie specjalistyczne dla psów są :eviltong: Jessi ma akurat migdalowy z Vulpesa i nie znaczy to,ze pachnie migdałowo tylko z dzrewa migdałowego robiony bo norkowe to wiadmo-pochodzenia zwierzęcego wiec nie uzywam :shake: [quote name='Anusia & Alutka']a nie ma takiego zeby sie swiecily jak Oskarkowe? bo one bardziej blyszczace...[/quote] :evil_lol: Jak mocniej naoliwisz to i tak sie beda swieciły :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] a nie ma takiego zeby sie swiecily jak Oskarkowe? bo one bardziej blyszczace... [/quote] Musisz bardziej nacierać to wtedy będą jak Oskarkowe. [quote name='tigrunia'] Szybko sie ściera taki olejek , ale warto go stosować .. sierść jest wtedy odżywiona, swieci się jak Fidlakowe .. [COLOR=paleturquoise]jajca :evil_lol: [/COLOR] [/quote] Oliwę z oliwek warto stosować? :roll: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia'] Oliwę z oliwek warto stosować? :roll:[/quote] Szczerze mówiąc nie próbowałam, ale jeśli ludzie mogą się nią smarować to czemu nie psy ? :p Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia'] Szczerze mówiąc nie próbowałam, ale jeśli ludzie mogą się nią smarować to czemu nie psy ? :p [/quote] Ja myślałam, że oliwa z oliwek to do kuchni się nadaje a nie do smarowania.... Ale mogę sie mylić :roll: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia']Ja myślałam, że oliwa z oliwek to do kuchni się nadaje a nie do smarowania.... Ale mogę sie mylić :roll:[/quote] No ludzie używają do [COLOR=PaleTurquoise]róznych rzeczy :diabloti: [COLOR=Black]Do włosów tez slyszałam , ze sie uzywa na końcówki,zeby sie nie rozdwajały [/COLOR][/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale jak sie naoliwi taka oliwą to pozniej sie zmyje ten tluszcz? Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']ale jak sie naoliwi taka oliwą to pozniej sie zmyje ten tluszcz?[/quote] Pewnie,ze sie zmyje .. Tzn. nie wiem jak z oliwą z oliwek ale taka specjalistyczna bez problemu schodzi ;) Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No Aga, no przeciez wiesz. [/quote] nie wiem [quote name='tigrunia']Tia.. a gdzie foty kąpielowe ?[/quote] właśnie [quote name='Kasia']Ooo, norkowe są. [/quote] ... [quote name='Anusia & Alutka']takie migdalowe co do ciasta?? eee cos mi nie gra...[/quote] Anusia, przerażasz mnie [quote name='Kasia']Musisz bardziej nacierać to wtedy będą jak Oskarkowe. [/quote] Anusia, spisuj rady, żebyś zapamiętała na przyszłość! [quote name='Anusia & Alutka']ale jak sie naoliwi taka oliwą to pozniej sie zmyje ten tluszcz?[/quote] Anusia, no ja cię proszę, nie pogrążaj się! [COLOR=paleturquoise]proszę mnie wynieść, noszowy! noszowy![/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']Pewnie,ze sie zmyje .. Tzn. nie wiem jak z oliwą z oliwek ale taka specjalistyczna bez problemu schodzi ;)[/QUOTE] no chyba kiedys musze sprobowac. taki waniliowy maly se kupie i natre Alutke. Tylko bedzie mi wanilia troche smierdziec, bo ten olejek strasznie dziwny zapach ma. Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76'] [COLOR=paleturquoise]proszę mnie wynieść, noszowy! noszowy![/COLOR][/quote] No i widzisz do czego doprowadziłas?? Tera tylko Anusiowe dzieci pomogą Agusi :diabloti: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']no chyba kiedys musze sprobowac. taki waniliowy maly se kupie i natre Alutke. Tylko bedzie mi wanilia troche smierdziec, bo ten olejek strasznie dziwny zapach ma.[/quote] Ty sie lepiej z kimś doświadczonym skonsultuj zanim produkty spozywcze na Aluni zaczniesz próbować :p Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']no chyba kiedys musze sprobowac. taki waniliowy maly se kupie i natre Alutke. Tylko bedzie mi wanilia troche smierdziec, bo ten olejek strasznie dziwny zapach ma.[/quote] Rumowy, wydaje się, że ma lepsze właściwości! Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']Ty sie lepiej z kimś doświadczonym skonsultuj zanim produkty spozywcze na Aluni zaczniesz próbować :p[/QUOTE] Tigrunia to może podaj Anusi swój numer telefonu? Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']No i widzisz do czego doprowadziłas?? Tera tylko Anusiowe dzieci pomogą Agusi :diabloti:[/quote] I co teraz zrobimy? Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']No i widzisz do czego doprowadziłas?? Tera tylko Anusiowe dzieci pomogą Agusi :diabloti:[/QUOTE] JA doprowadzilam???????? Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Hahahah.....ja tu zaraz ogupieję:mdleje: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='madziasto4']Tigrunia to może podaj Anusi swój numer telefonu?[/quote] :shake: ja sie na spożywczych nie znam:eviltong: [quote name='Aga76']I co teraz zrobimy?[/quote] Trzeba faceta poszukać co by sie wyzwania podjął :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']JA doprowadzilam????????[/quote] No a to ? Toc nie ja :p Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hahahah.....ja tu zaraz ogupieję:mdleje:[/quote] Ty nie goopiej, ty się ucz! Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']:shake: ja sie na spożywczych nie znam:eviltong: No a to ? Toc nie ja :p[/QUOTE] a oliwa z oliwek to moze kosmetyczna jezd :cool1: no fakt, jestes ostatnia osoba, ktora by doprowadzila Age do takiego stanu... Quote
Recommended Posts