Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Przywitam sie tak cichaczem może nie dostanie mi sie za to....;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Słodkie te poscielowe foteczki...jak zwykle urocza Alutka:loveu: hihi i fajniusi osobisty nażeczony Ali kot Borys:loveu::evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Dobranoc[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

Oj Kasiu no...
No nie dostanie, bo przeciez wiesz o co chodzilo...

Poirytowana jestem, bo cholera akurat teraz sie musialy zmienic zasady 1% i naczelnik urzedu przekazuje kase w ciagu 4 miesiecy od zlozenia oswiadczenia, a wtedy to juz bedzie za pozno dla Ani. Tak by bylo latwiej uzbierac pieniadze, a do kosztu operacji dochodza koszty pobytu mamy na oddziale- 45 euro za dobe... :angryy: i minimun 2 tygodnie w szpitalu... ech...

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Biedna Anusiowa kosteczka palca wskazujace prawej reki oby mniej bolała....[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Witaj Anusiu w środeczkowy słoneczny dzionek:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Dobry aaaaaała!
Poparzylam se kostke palca wskazujacego prawej reki przez krecace sie pod nogami gamonie. :placz:[/quote]

Ojej, bidulka :glaszcze:Bardzo boli?

Dobry ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Czym żeś się oparzyła? :glaszcze:[/QUOTE]

Kubykiem z wrzaca woda w ktorej zaparzala sie hejbatka i zem se szla i w drugiej rynce lakier niosla do wlosow i gamonie biegac zaczely, kubek sie przekrzywil i dotknal kosteczki i zaczal mnie grzac intensywnie.
No i zanim ten lakier postawilam to juz bylo bubu. Ale juz nie boli :grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Halo. Mowie zem egzamin zdala... :cool1:[/quote]

Blawo Blawo ;)
[quote name='Anusia & Alutka']Kubykiem z wrzaca woda w ktorej zaparzala sie hejbatka i zem se szla i w drugiej rynce lakier niosla do wlosow i gamonie biegac zaczely, kubek sie przekrzywil i dotknal kosteczki i zaczal mnie grzac intensywnie.
No i zanim ten lakier postawilam to juz bylo bubu. Ale juz nie boli :grins:[/quote]
Oj bidoku :cool1:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Baaardzo :loveu:[/quote]

Bardzo się cieszę, że Ty jesteś zadowolona [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG]

[COLOR=PaleTurquoise]Idę lulu, pa
[/COLOR]