Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Przywitam sie tak cichaczem może nie dostanie mi sie za to....;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Słodkie te poscielowe foteczki...jak zwykle urocza Alutka:loveu: hihi i fajniusi osobisty nażeczony Ali kot Borys:loveu::evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Dobranoc[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Oj Kasiu no... No nie dostanie, bo przeciez wiesz o co chodzilo... Poirytowana jestem, bo cholera akurat teraz sie musialy zmienic zasady 1% i naczelnik urzedu przekazuje kase w ciagu 4 miesiecy od zlozenia oswiadczenia, a wtedy to juz bedzie za pozno dla Ani. Tak by bylo latwiej uzbierac pieniadze, a do kosztu operacji dochodza koszty pobytu mamy na oddziale- 45 euro za dobe... :angryy: i minimun 2 tygodnie w szpitalu... ech... Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dobry aaaaaała! Poparzylam se kostke palca wskazujacego prawej reki przez krecace sie pod nogami gamonie. :placz: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Twoje gamonie parzą? :roll: Czołem i poparzoną kostką :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Biedna Anusiowa kosteczka palca wskazujace prawej reki oby mniej bolała....[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Witaj Anusiu w środeczkowy słoneczny dzionek:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dobry aaaaaała! Poparzylam se kostke palca wskazujacego prawej reki przez krecace sie pod nogami gamonie. :placz:[/quote] Ojej, bidulka :glaszcze:Bardzo boli? Dobry ;) Quote
tigrunia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No spoko faktycznie sam kod sciagnie sponsorow.[/quote] Toć mówiłam,ze on jest w połowie pomocny a nie sam! Bez niego strony nie założysz. Tyle.. Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Halo. Mowie zem egzamin zdala... :cool1: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No taaaaa, gratulacje, ale pytam się czym żeś się oparzyła? Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='madziasto4']Czym żeś się oparzyła? :glaszcze:[/QUOTE] Kubykiem z wrzaca woda w ktorej zaparzala sie hejbatka i zem se szla i w drugiej rynce lakier niosla do wlosow i gamonie biegac zaczely, kubek sie przekrzywil i dotknal kosteczki i zaczal mnie grzac intensywnie. No i zanim ten lakier postawilam to juz bylo bubu. Ale juz nie boli :grins: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Halo. Mowie zem egzamin zdala... :cool1:[/quote] Gratulujemy :klacz::klacz: Quote
koregra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Halo. Mowie zem egzamin zdala... :cool1:[/quote] Blawo Blawo ;) [quote name='Anusia & Alutka']Kubykiem z wrzaca woda w ktorej zaparzala sie hejbatka i zem se szla i w drugiej rynce lakier niosla do wlosow i gamonie biegac zaczely, kubek sie przekrzywil i dotknal kosteczki i zaczal mnie grzac intensywnie. No i zanim ten lakier postawilam to juz bylo bubu. Ale juz nie boli :grins:[/quote] Oj bidoku :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='madziasto4']No taaaaa, gratulacje[/QUOTE] [quote name='Aga76']Gratulujemy :klacz::klacz:[/QUOTE] Dziekuje [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Kasia']To superowo! Gratulejszyn :multi:[/QUOTE] Dziekuje :loveu: [quote name='koregra']ja tyż pisałam :obrazic:[/QUOTE] Dziekuje, napisalas jak juz pisalam hihi :loveu: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/8A3.gif[/IMG] No to jeszcze raz, specjalnie dla Anusi !!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Aga76'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/8A3.gif[/IMG] No to jeszcze raz, specjalnie dla Anusi !!![/QUOTE] :megagrin: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']:megagrin:[/quote] Zadowolona choć odrobinkę? Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Aga76']Zadowolona choć odrobinkę?[/QUOTE] Baaardzo :loveu: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Baaardzo :loveu:[/quote] Bardzo się cieszę, że Ty jesteś zadowolona [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG] [COLOR=PaleTurquoise]Idę lulu, pa [/COLOR] Quote
Pegaza Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cze no to gratulejszyn:loveu:kujonie:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Oooo tylko nie kujonie! Branoc Agus :loveu: Quote
Recommended Posts