PositiveThought Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 fryzurka twarzowa bardzo. i kuszulka niczego sobie. siedem, Anuś, Aluś i inne A. Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Aga76']Dobry Dobry Dobry :thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Dibry hihi :loveu: [quote name='Pegaza']Cze:p ja też pobudke miałam.... mam kontuzjowanego w domu M-A ma palca przeciętego..... juz mnie ten remont ima, ja go nigdy nie skoncze a kurzu i syf to bede tak mieszkac:mad:nie wiem jak długo jeszcze...[/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :loveu: Hi hi D-E pielegniareczka :evil_lol: Od razu mozecie sie w przebieranki pobawic :razz: [quote name='madziasto4'] Cze Anusia :hand: Poka Alę :grins:[/QUOTE] Cze Madzka! Pokaze. [quote name='koregra']Cześć :p Ja tyż kce Alunie widzieć:razz:[/QUOTE] Hey Kamilko :loveu: Pokaze noooo. [quote name='werka&coco']hej hej jestem nowa na forum bede miała yroka takiego jak wy :p :razz:[/QUOTE] Witamy na forum :grins: [quote name='PositiveThought']fryzurka twarzowa bardzo. i kuszulka niczego sobie. siedem, Anuś, Aluś i inne A.[/QUOTE] Cze Be! :loveu: Mojemu profesorowi tyz sie podobalo :megagrin: Halo! Pięknota przyszla :evil_lol: Padlam kujka i spalam jak niemowle. Te studia mnie wykoncza :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 mwahaha xD że co się podobało profesorowi, fryzurka czy koszulka? :razz: a ja mówić nie mogę. Aktimela pić muszę, ciągle choruję! Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='PositiveThought'] że co się podobało profesorowi, fryzurka czy koszulka? :razz: a ja mówić nie mogę. Aktimela pić muszę, ciągle choruję![/QUOTE] No się chiba całokształt podobał nie? Te, Siusiakowa, Rutinoscorbin bierz! Aktimel pycha, a jakże, ale goowno daje :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']No się chiba całokształt podobał nie? Te, Siusiakowa, Rutinoscorbin bierz! Aktimel pycha, a jakże, ale goowno daje :grins:[/QUOTE] Tak caloksztalt :megagrin: Rutinoscorbina biore tyz. Se kupilam, lyklam i od razu w kime poszlam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Rutinoscorbina biore tyz. Se kupilam, lyklam i od razu w kime poszlam :evil_lol:[/QUOTE] Tak profilaktycznie nie? :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja to godzinami w dzień śpiocham i bez wspomagaczy, to jak se go łykne, to chyba zasnę na wieki... i bydzie Śpiąca Królewna 2. królewicza już mam :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']Tak profilaktycznie nie? :evil_lol:[/QUOTE] Rutinoscorbin czy spanko hihi? Nie no, biore bo mnie bierze. [quote name='PositiveThought']ja to godzinami w dzień śpiocham i bez wspomagaczy, to jak se go łykne, to chyba zasnę na wieki... i bydzie Śpiąca Królewna 2. królewicza już mam :grins:[/QUOTE] Ja jakbym se pozwolila to tyz bym spala caly dzien.... Kto kurewicz jezd? Siusiak? Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie no, biore bo mnie bierze. [/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin: A jak Cię weźmie pierwszy?:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 na dzień dzisiejszy sypiam z Siusiakiem :grins: i się zbieram, żeby pójść jutro do szkoły hahahahh bo jak nie pójdę, to kochająca mamusia znów zaszczyki da. dobranocc! Quote
Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kolora se też inszego zrobiłaś czy rudego zostawiłaś? Cze prawie poniedziałkowo :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']:megagrin::megagrin::megagrin: A jak Cię weźmie pierwszy?:evil_lol:[/QUOTE] Nie dam sie jej. Tej chorobie... [quote name='PositiveThought']na dzień dzisiejszy sypiam z Siusiakiem :grins: i się zbieram, żeby pójść jutro do szkoły hahahahh bo jak nie pójdę, to kochająca mamusia znów zaszczyki da. dobranocc![/QUOTE] To ić Atka. Mamusia-sadystka :evil_lol: Branoc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Kasia']Kolora se też inszego zrobiłaś czy rudego zostawiłaś? Cze prawie poniedziałkowo :p[/QUOTE] Rudy rudziutki :loveu: Mama marudzi ze ma dosc rudego łba mego :cool1: Czesc :loveu: Quote
Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mamy tak mają że marudzą. Moja marudzi, że mam se zaś na blonda walnąć :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Kasia']Mamy tak mają że marudzą. Moja marudzi, że mam se zaś na blonda walnąć :cool1:[/QUOTE] A ja mojego kolora nie zmienie... Oj nieee :shake: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Kasia']Mamy tak mają że marudzą. Moja marudzi, że mam se zaś na blonda walnąć :cool1:[/QUOTE] Tobie akurat dobdzie w blond kojojku :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dobry! Kasia czy mie sie w oczach mieni czy Ty masz dwa Fidlaki? :hand: Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Cze Anusia, [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/11_9_16.gif[/IMG] jest kawusia? Quote
Kasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Taa, mam dwa :p Szkoda, że ino na banerku.... Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Aga76']Cze Anusia, [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/11_9_16.gif[/IMG] jest kawusia?[/QUOTE] :loveu: oczywiscie, Anusia i kawusia o poranku to duet doskonaly :p [quote name='Kasia']Taa, mam dwa :p Szkoda, że ino na banerku....[/QUOTE] A nie myslicie o powiekszeniu rodziny? Cos ucichl chiba temat. Quote
Kasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A nie myslicie o powiekszeniu rodziny? Cos ucichl chiba temat. [/quote] Ja co rusz o tym napominam i gdyby to tylko ode mnie zależało to juz dawno miałabym 2 ogonki... Na pewno będzie drugi psiak ale co mam mówić kiedy jak nic nie jest jeszcze pewne...;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kasiu, a sznaucerka jak czesto trza strzyc? Quote
Kasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Kasiu, a sznaucerka jak czesto trza strzyc? [/quote] A to juz chyba zależy od osoby i jej upodobań. Chcesz strzyżesz częściej, chcesz to rzadziej...tak mnie się zdaje...Ale myślę, że tak 3-4 razy do roku. Teraz muszę sie umówić z Fidlastym na kastrację. Jak zdążę to dziś jeszcze pójdę. Quote
Recommended Posts