Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Sluchajta, czy my znamy kogos kto ma bullka albo wyzelka weimarskiego? Kolegi dalmatynczyk odszedl za TM i teraz chce kupic ktoregos z tych psiakow. Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 W grę wchodzi tylko kupno szczeniaka? :roll: Bo na PWP jest dość bulków w potrzebie...nawet wyżełka gdzieś tam widziałam :-( Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Kasia']W grę wchodzi tylko kupno szczeniaka? :roll: Bo na PWP jest dość bulków w potrzebie...nawet wyżełka gdzieś tam widziałam :-([/QUOTE] Szczeniak tylko, z rodowodem. Kasiu jakas Ty odmieniona znowu... Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Kasiu jakas Ty odmieniona znowu... [/quote] No wiesz...tak se jakoś ;) Quote
Pegaza Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Hej:p się wściekne 2 raz obiad zagrzewam m-a a ten dojechac do domu nie umie:mad: a tak wogle to mam dzień sprzątania - zaglądania w każdy kąt, co na co nacodzien je omijam:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ino bannerka Kasiu nie zmieniaj... [quote name='Pegaza']Hej:p się wściekne 2 raz obiad zagrzewam m-a a ten dojechac do domu nie umie:mad: a tak wogle to mam dzień sprzątania - zaglądania w każdy kąt, co na co nacodzien je omijam:evil_lol:[/QUOTE] Cze :loveu: To nie grzej, wroci to se poczeka, albo mu nawigacje kup :evil_lol: Ja dzisiaj robilam spagetti, zjadlam, reddsika wypilam do obiadu i chentnie bym poszla spac. Ojej to tak jakbym miala sprzatac w szufladach z komody... Quote
PositiveThought Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 przecież każdy Twój dzień Dario-Ewo to Dzień Sprzątania :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Bry wieczór :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wy mi nic nie mówcie o sprzataniu cały dzień walczyłam z odkurzaczem i mopem wrrrr Podziwiam Darie - Ewe że ona tak codziennie może...[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Halo no. No piątek wieczór jest no. No wcześnie jeszcze jest no. No czemu nikogo nie ma no? Quote
Pegaza Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja jestem ale cos mnie nie zauważasz od wczoraj:razz: nie no przesadzacie dziewczyny na codzien to ja tak tylko machne tą szmatą ale są takie dni że trzeba bardziej sie przyłożyć:p Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Pegaza']ja jestem ale cos mnie nie zauważasz od wczoraj:razz: [/quote] Oj raz mi się zdarzyło :modla: Quote
Pegaza Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 noo dobrze mam dzis humor to Ci :razz: odpuszcze:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Kasia']Bry Anuś :loveu:[/QUOTE] Bry Kasienko i reszto cala :loveu: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='madziasto4'] Przyszłam sobie :razz: [/quote] I co sobie zamierzasz? :razz: Tak ino tu być...? Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='madziasto4']Przyszłam sobie :razz:[/QUOTE] Niemozliwe! Jednak wstalas! [quote name='koregra']Dzień do bryyy:p[/QUOTE] Czesc Kamilko :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Kasia']I co sobie zamierzasz? :razz: Tak ino tu być...?[/QUOTE] A nic se nie zamierzałam, bo sobie za chwilę poszłam, oo :razz: [quote name='Anusia & Alutka']Niemozliwe! Jednak wstalas! [/QUOTE] Noooooo.. Quote
Magda Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Cześć dogomanki! Znowu wieczorowe spotkanko na forum?:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Magda_Miki']Cześć dogomanki! Znowu wieczorowe spotkanko na forum?:cool3:[/QUOTE] Dobry Wkladka! Idz ten gamon sie wyslowic nie moze nawet, to co to za spotkanko :cool1: Quote
Magda Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 No cosik cinko dzisiaj z frekwencją:cool1: Ja zmykam w takim razie Quote
Recommended Posts