Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Pegaza']Dobrý večer :p co tam słychać?[/QUOTE] Mialam pytac po kiemu to hihi :evil_lol: Ale juz sie domyslilam. No mowie, dylemat mam. Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dylemat jest natury szkolnej. Bede se musiala wybrac przedmioty z dwoch grup. W jednej jest prawo własnosci intelektualnej /to biore/ i organy i instytucje ochrony i pomocy prawnej. Druga grupa jeszcze jest tajna, ale napewno tam beda m.in. 1. Administracja w orzecznictwie konstytucyjnym 2. Prawo ochrony konsumentów 3. Alternatywne rozwiązanie sporów 4. Doktryny i ruchy współczesnego terroryzmu 5. Kryminalistyczne metody ustalania autentyczności dokumentów 6. Polityka zagraniczna i bezpieczeństwa w Unii Europejskiej 7. Prawo umów elektronicznych 8. System środków probacyjnych 9. Zawieranie umów 10. Publiczne prawa podmiotowe 11. Prawo kanoniczne I sie waham. Quote
Pegaza Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='madziasto4']Jaki to dylemat? :razz:[/quote] gadasz jaki czy nie bo zara ide a chętnie bym usłyszała jaki masz o jesuu ja Ci w tym nie pomoge bierz najłatwiejsze albo ciekawsze Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Pegaza'] o jesuu ja Ci w tym nie pomoge bierz najłatwiejsze albo ciekawsze[/QUOTE] Mysle i mysle, bo tak. Ciekawe napewno sa metody, zawieranie umow tez i elektroniczne umowy bo to cywilne glowie, te dwa. Spory beda z facetem z ktorym tera ma cw i mam u niego 5, a prawa podmiotowe z bardzo bardzo milym dla ucha i oka panem drem. No i dylemat mam. Najwazniejsze i tak zostaje to, w jaki sposob sie odbywa zaliczenie, bo w sesji letniej jest postepowanie karne, kobyla wielka i prawe UE przy ktorym bede cierpiec, wiec najwazniejsze zeby zaliczenie bylo latwe, a nie zaden egzamin z miliona ksiazek i ustaw. Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hej Anula [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] Jak dylemat? Zmniejszył swe rozmiary po nocce czy ni? Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Kasia']Hej Anula [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] Jak dylemat? Zmniejszył swe rozmiary po nocce czy ni?[/QUOTE] Czesc :loveu: Tez mam kawusie i paczka nawet!! :multi: No dylemat jest dalej, ale sie bede martwic jak uruchomia wpisy i wtedy zobacze czy uroczy dr bedzie prowadzil jakis przedmiot. Quote
Pegaza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cze:p tzn będziesz chodzić na wykłady bo fajny wykładowca będzie?:roll: taa zamiast sie uczyć to będzie wpatrywac się w niego jak sroka w gnat:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Pegaza']Cze:p tzn będziesz chodzić na wykłady bo fajny wykładowca będzie?:roll: taa zamiast sie uczyć to będzie wpatrywac się w niego jak sroka w gnat:evil_lol:[/QUOTE] Kurde, u niego zaliczenie tez bedzie lajtowe, a przynajmniej se czlowiek popatrzy na ładna buzie. Lepsze to niz stary, zaniedbany dziad nie? Cze! I cze Madzka :roll: dobry wieczor powinnam chyba powiedziec Ci. Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ja miałam za promotora takiego starego dziada, który smierdział i pluł jak gadał :p Ale ogólnie był w porządku ino trza było stać daleko od niego jak sie szło do niego. Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Kasia']Ja miałam za promotora takiego starego dziada, który smierdział i pluł jak gadał :p Ale ogólnie był w porządku ino trza było stać daleko od niego jak sie szło do niego.[/QUOTE] :roflt: i wlasnie tego chce uniknac. No nic, znajac siebie pewnie i tak pojde na cos zwiazanego z kryminalistyka. Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jak masz możliwość to uniknij :p A tak cichaczem to weź walnij fotkę temu fajnemu, co? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Kasia']Jak masz możliwość to uniknij :p A tak cichaczem to weź walnij fotkę temu fajnemu, co? :razz:[/QUOTE] Nie wiem jak ten drugi facet wyglada, znaczy od drugiego przedmiotu... Trza obczaic hyhy :eviltong: No kurde fota to by byla fajna sprawa, ino chyba taka sprytna az to ja nie jestem :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie bądź taka skromna, jesteś bardziej sprytna niż Ci sie zdaje ino musisz spróbować :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oj chcialabym fotencje miec, bo kurka wodna, na jednej stronie urode owego Pana oceniono na 6 czyli max :razz: Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] I cze Madzka :roll: dobry wieczor powinnam chyba powiedziec Ci.[/QUOTE] Dobry wieczór zatem, mnie tam wsio ryba :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Patrzcie jakie jajca :roflt: [url]http://www.univ.gda.pl/slang/hasla/slow.html[/url] Quote
PositiveThought Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 cześć :grins: zajrzałam se nieśmiało. Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='PositiveThought']cześć :grins: zajrzałam se nieśmiało.[/QUOTE] Smielej Atka, smielej :loveu: Quote
PositiveThought Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no kurcze ja jestem, Was nie ma... nie mogę sobie na za wiele pozwolić po tak długiej nieobecności... :oops: Quote
Recommended Posts