tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='madziasto4']Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: )[/quote] Wczoraj zamówiłam pizze bo nie miałam sily nic robić :shake: Dzień lenia był . Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Tak, z brylantami za praiwe 10.000 Mi koleznka ta paznokciowa powiedziala, jak jej powiedzialam, ze pączki za mna laza, zebym sie leczyla bo zwidy mam...[/QUOTE] Pączka też bym zjadła:loveu: takiego cieplutkiego, świeżego :loveu: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='madziasto4']Pączka też bym zjadła:loveu: takiego cieplutkiego, świeżego :loveu:[/quote] z czekoladą i rumem :grins: [COLOR=lightblue]ja bym chciała[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Aga76']z czekoladą i rumem :grins: [COLOR=lightblue]ja bym chciała[/COLOR][/QUOTE] O tak, tak, tak :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Aga76']z czekoladą i rumem :grins: [COLOR=lightblue]ja bym chciała[/COLOR][/QUOTE] Oj nie nie, bez ruma. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Czesc Dagus :loveu: Wlasnie ogladam focie u Cie. Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong: Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cześć Anusia. Ja dzisiaj i wczoraj pączka na śniadanie zjadłam, ale z marmoladą. Babcia mi przyniosła, a ona robi je najlepsze pod słońcem :loveu: Szkoda, że już się skończyły... Z czekoladą i rumem nie jadłam, ale chciałabym spróbować :eviltong: Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A za niedługo bydzie tłusty czwartysław więc wtedy bez oporów będziemy się mogły pozatykać pączkami :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Dagus :loveu: Wlasnie ogladam focie u Cie. Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech bo wymyslili jakis dzien dla zakochanych, a dla tych nie zakochanych to juz niet :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='madziasto4']Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong: Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A bo ja tylko rum przeczytalam no i se z czekoladkami skojarzylam :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Kasia']A za niedługo bydzie tłusty czwartysław więc wtedy bez oporów będziemy się mogły pozatykać pączkami :loveu:[/QUOTE] Ja wtedy NIGDY sie nie najadam. Raz ze kolejki, a dwa ze u nas ceny zawsze o 100% do gory :roll: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech bo wymyslili jakis dzien dla zakochanych, a dla tych nie zakochanych to juz niet :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE] I tam, takie swieto. Na codzien sie powinno kochac, a nie od swinta. I bez okazji prezenty dostawac, nie Agus? Quote
koregra Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Kasia']Hahahihi, się tak nie zapierajcie bo ja to samo mówiłam, stanowczo bardzo i co? I zdarzył się taki mały Łukaszek :loveu: Czołem A&A :lol:[/quote] No Łukaszek jest wyjątkowy masz wielkie szczęście :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Patrzcie jakie cudo [URL]http://www.izloto.com/webupdate/img/biz_zloto/pier/d/7668_3_p.jpg[/URL] Pomine cene.[/quote] Ładny ale na swojej ręce bym nie chciała, zresztą nie lubię nosić za dużo Mam obrączkę na prawej a na lewej zaręczynowy to już za dużo Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='koregra'] No Łukaszek jest wyjątkowy masz wielkie szczęście :loveu: [/quote] Każde dziecko jest wyjątkowe dla swoich rodziców :loveu: Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Kasia']Każde dziecko jest wyjątkowe dla swoich rodziców :loveu:[/quote] Racja:p Cze pączusiu:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Kasia']A za niedługo bydzie tłusty czwartysław więc wtedy bez oporów będziemy się mogły pozatykać pączkami :loveu:[/QUOTE] Kiedy bydzie?? Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Kiedy bydzie??[/quote] 31.01 ;) .... Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć Anusia :loveu: [quote name='Anusia & Alutka'] Na codzien sie powinno kochac, a nie od swinta. I bez okazji prezenty dostawac, nie Agus?[/quote] Łoczywiście, że masz racyję! Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='tigrunia']31.01 ;) ....[/QUOTE] Sie musze wtedy na paznokcie umowic hihi. Paczki beda towarem deficytowym a Magda zawsze ma duzo hihihi. [quote name='Aga76']Cześć Anusia :loveu: Łoczywiście, że masz racyję![/QUOTE] Cze Agus :grins: No, zawsze mam racje :eviltong: Chyba ze akurat nie mam... ale wtedy tez mam tylko mniej :evil_lol: [quote name='Kasia']Dobry bobry :loveu:[/QUOTE] Czesc Kasiu :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Anusiu zostawiam mocne tulasie:calus: i gorące buziale:loveu:[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrawiamy:multi:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Anusiu zostawiam mocne tulasie:calus: i gorące buziale:loveu:[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrawiamy:multi:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER][/QUOTE] Dzien dobry Kasiu! Dziekujemy za tulaski :loveu: [quote name='madziasto4']Dobry :loveu:[/QUOTE] Dobry! [quote name='koregra']Witam ;)[/QUOTE] Czesc Kamilko! Quote
Recommended Posts