Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: )[/quote]
Wczoraj zamówiłam pizze bo nie miałam sily nic robić :shake: Dzień lenia był .

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tak, z brylantami za praiwe 10.000

Mi koleznka ta paznokciowa powiedziala, jak jej powiedzialam, ze pączki za mna laza, zebym sie leczyla bo zwidy mam...[/QUOTE]
Pączka też bym zjadła:loveu: takiego cieplutkiego, świeżego :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']Pączka też bym zjadła:loveu: takiego cieplutkiego, świeżego :loveu:[/quote]

z czekoladą i rumem :grins: [COLOR=lightblue]ja bym chciała[/COLOR]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Czesc Dagus :loveu:
Wlasnie ogladam focie u Cie.
Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong:
Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol:

Posted

Cześć Anusia.

Ja dzisiaj i wczoraj pączka na śniadanie zjadłam, ale z marmoladą. Babcia mi przyniosła, a ona robi je najlepsze pod słońcem :loveu: Szkoda, że już się skończyły...
Z czekoladą i rumem nie jadłam, ale chciałabym spróbować :eviltong:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Czesc Dagus :loveu:
Wlasnie ogladam focie u Cie.
Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech bo wymyslili jakis dzien dla zakochanych, a dla tych nie zakochanych to juz niet :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='madziasto4']Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong:
Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A bo ja tylko rum przeczytalam no i se z czekoladkami skojarzylam :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Kasia']A za niedługo bydzie tłusty czwartysław więc wtedy bez oporów będziemy się mogły pozatykać pączkami :loveu:[/QUOTE]

Ja wtedy NIGDY sie nie najadam.
Raz ze kolejki, a dwa ze u nas ceny zawsze o 100% do gory :roll:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech bo wymyslili jakis dzien dla zakochanych, a dla tych nie zakochanych to juz niet :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]

I tam, takie swieto.
Na codzien sie powinno kochac, a nie od swinta.
I bez okazji prezenty dostawac, nie Agus?

Posted

[quote name='Kasia']Hahahihi, się tak nie zapierajcie bo ja to samo mówiłam, stanowczo bardzo i co?
I zdarzył się taki mały Łukaszek :loveu:

Czołem A&A :lol:[/quote]
No Łukaszek jest wyjątkowy masz wielkie szczęście :loveu:
[quote name='Anusia & Alutka']Patrzcie jakie cudo
[URL]http://www.izloto.com/webupdate/img/biz_zloto/pier/d/7668_3_p.jpg[/URL]

Pomine cene.[/quote]
Ładny ale na swojej ręce bym nie chciała, zresztą nie lubię nosić za dużo Mam obrączkę na prawej a na lewej zaręczynowy to już za dużo

Posted

Cześć Anusia :loveu:

[quote name='Anusia & Alutka']
Na codzien sie powinno kochac, a nie od swinta.
I bez okazji prezenty dostawac, nie Agus?[/quote]

Łoczywiście, że masz racyję!

Posted

[quote name='tigrunia']31.01 ;) ....[/QUOTE]

Sie musze wtedy na paznokcie umowic hihi.
Paczki beda towarem deficytowym a Magda zawsze ma duzo hihihi.

[quote name='Aga76']Cześć Anusia :loveu:

Łoczywiście, że masz racyję![/QUOTE]

Cze Agus :grins:

No, zawsze mam racje :eviltong:
Chyba ze akurat nie mam... ale wtedy tez mam tylko mniej :evil_lol:

[quote name='Kasia']Dobry bobry :loveu:[/QUOTE]

Czesc Kasiu :loveu:

Posted

[CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Anusiu zostawiam mocne tulasie:calus: i gorące buziale:loveu:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrawiamy:multi:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Anusiu zostawiam mocne tulasie:calus: i gorące buziale:loveu:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrawiamy:multi:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER][/QUOTE]

Dzien dobry Kasiu!
Dziekujemy za tulaski :loveu:

[quote name='madziasto4']Dobry :loveu:[/QUOTE]

Dobry!

[quote name='koregra']Witam ;)[/QUOTE]

Czesc Kamilko!