Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Hahahihi, się tak nie zapierajcie bo ja to samo mówiłam, stanowczo bardzo i co?
I zdarzył się taki mały Łukaszek :loveu:

Czołem A&A :lol:[/QUOTE]

Bardzo dobrze ze sie zdarzyl :loveu:

Czesc i czolem pomidorowka z makaronem!

[quote name='Aga76']Cze Kochany Buczku :calus:

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Jestem tu już chyba...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

:loveu: AGUSIA :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Dziś stwierdziłam, że jednak wejdę na stronę i od razu odpaliłam internet

[SIZE=1][COLOR=lightblue]chociaż miałam zamiar już sobie odpuścić dogo na baardzo dłuuugo [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76']Dziś stwierdziałam, że jednak wejdę na stronę i od razu odpaliłam internet

[SIZE=1][COLOR=lightblue]chociaż miałam zamiar już sobie odpuścić dogo na baardzo dłuuugo [/COLOR][/SIZE][/quote]
[COLOR=PaleTurquoise]Dobrze, że zamiar ów rzeczywistym się nie stał ..[/COLOR] :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='Aga76']Dziś stwierdziałam, że jednak wejdę na stronę i od razu odpaliłam internet

[SIZE=1][COLOR=lightblue]chociaż miałam zamiar już sobie odpuścić dogo na baardzo dłuuugo [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Bardzo sie z tego ciesze :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ślicznota :loveu:

W piątek byłam u Jubilera napatrzeć się na takie cuda, i znów się zakochałam w jednym pierścionku i dwóch parach kolczyków :roll:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ja bym bardzo kciala ladny pierscionek :loveu:[/quote]

Ja też!!!

wypatrzyłam taki z róziowym oczkiem i się zakochałam w nim :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Nie zbliza sie jakas rocznica?
Walentynki niedlugo...[/quote]

Wybieram Walentynki :evil_lol: albo brak powodu jako najpiękniejszy powód :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']A to z brylantami jest to cuo, tak ?
[/QUOTE]

Tak, z brylantami za praiwe 10.000

[quote name='madziasto4']Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: )[/QUOTE]

Mi koleznka ta paznokciowa powiedziala, jak jej powiedzialam, ze pączki za mna laza, zebym sie leczyla bo zwidy mam...