Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']Gawrę se już znalazłaś?[/QUOTE] Ta. Buuuu gawre swa opuszczam na weekend :placz: [quote name='tigrunia'] Dobry Anusia glonowata :loveu:[/QUOTE] Cze 2B :lol: [quote name='Pegaza']Cze Aniusiu:p czysta aksamitna pachnąca:roll: chyba jeszcze:evil_lol:[/QUOTE] Cze Dario-Ewo. ofkors ze jeszcze, ja zawsze :grins: [quote name='koregra']dobry :oops:[/QUOTE] Dobry. Wstydz sie Kamilka, masz racje. Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']O której tę gawrę opuszczasz?[/QUOTE] O swiiiiiiiiicie :placz: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']O swiiiiiiiiicie :placz:[/QUOTE] Czyli z kurami. Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']Czyli z kurami.[/QUOTE] :placz::placz::placz: [quote name='koregra']ale wybaczasz co:roll:[/QUOTE] nie wiem. narazie to jestem niepocieszona :placz: Kamilko, jak to jest skonczyc studia juz? Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 hej!!! no właśnie jak to jest???:cool3::cool3: Quote
koregra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']:placz::placz::placz: nie wiem. narazie to jestem niepocieszona :placz: Kamilko, jak to jest skonczyc studia juz?[/quote] [quote name='Jofka']hej!!! no właśnie jak to jest???:cool3::cool3:[/quote] Eno Anusia wybacz, czym pocieszyć Cię mogę? A za studiami trochę się tęskni, ale ja już na studiach przed ślubem myślałam tylko o tym jak to będzie, bardzo chciałam się usamodzielnić;). Quote
Anusia & Alutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='koregra']Eno Anusia wybacz, czym pocieszyć Cię mogę? A za studiami trochę się tęskni, ale ja już na studiach przed ślubem myślałam tylko o tym jak to będzie, bardzo chciałam się usamodzielnić;).[/QUOTE] Wybaczam no, Ci bym miala nie wybaczyc? :loveu: Wlasnie sie mialam pytac, czy tak se czlowiek nie teskni, ze juz po studiach i moze sie uczyc ofkors, ale wlasciwie bardziej dla wlasnej satysfakcji, niz z musu :evil_lol: ktorego sie tak nie lubialo. Quote
Anusia & Alutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Co ja tu robie o tej godzinie :???: Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No właśnie co o tej porze :-o Wiesz w pracy mam dużo egzaminów na okrągło więc za nauką to chciałabym potęsknić:cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cześć Anusia. Nie wiem co mam napisać... Może dałabyś Alutkę? Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witam:p ja wiem ja wiem Ty kury budziłaś z snu:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Przyszłam wywietrzyć i podlać kwiatki :grins: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cesc i czolem przyszlam dopisac sie do listy obecnych dzisiaj na dogo :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 To ja też się dopisuje do dziennika - numer 4:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pani Domu wrocila :loveu: Zara bede czytac co za goopoty ponawypisywalyscie :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusia. Nie wiem co mam napisać... Może dałabyś Alutkę?[/QUOTE] Czesc Sarus. Postaram sie, a i owszem Alicje wstawic w czasie najblizszym. [quote name='Pegaza']Witam:p ja wiem ja wiem Ty kury budziłaś z snu:evil_lol:[/QUOTE] Hello :loveu: Ja z ZADNYM ptactwem kontaktow nie nawiazuje :shake: Ptasia grypa :cool1: [quote name='madziasto4']Przyszłam wywietrzyć i podlać kwiatki :grins:[/QUOTE] Galeryje pomylilas, bo my kwatkow nie mamy :shake: [quote name='Kasia']Przelotem wpadłam sie zameldować :loveu:[/QUOTE] Przyjelam do wiadomosci obywatelko :grins: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cesc i czolem przyszlam dopisac sie do listy obecnych dzisiaj na dogo :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Halo Dagus :hand: [quote name='Magda_Miki']To ja też się dopisuje do dziennika - numer 4:p[/QUOTE] Czesc Wladka goopolu :loveu: Egzamin napisalam, moze do przodu. Administracyjne gospodarcze-cwiczenia zaliczone na 4. Quote
Anusia & Alutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='madziasto4']Cze :grins:[/QUOTE] Hey Madzka Ci. [quote name='tigrunia']Bry wieczór Anusia :loveu:[/QUOTE] Cze 2B :grins: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Sarus. Postaram sie, a i owszem Alicje wstawic w czasie najblizszym. [/quote] :crazyeye: Nie wierze własnym oczom :crazyeye: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dobry :multi: No i gdzie ta Alicja, co?? :mad: Quote
Recommended Posts