Pegaza Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 a ja dziś jestem bez obiadu:roll: i dzień mam do doopy:angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']a ja dziś jestem bez obiadu:roll: i dzień mam do doopy:angryy:[/QUOTE] Nie miej do doopy :loveu: Tigrunia, grzybki to nawet ostatnio w plusie widzialam, identyczne jak te co Madzka wstawila. Sie rozwijamy :razz: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']a ja dziś jestem bez obiadu:roll: i dzień mam do doopy:angryy:[/quote] Bidna.. :shake: [quote name='Anusia & Alutka']Nie miej do doopy :loveu: Tigrunia, grzybki to nawet ostatnio w plusie widzialam, identyczne jak te co Madzka wstawila. Sie rozwijamy :razz:[/quote] A co to jest Plus ?? Ja zakupy najczęściej w Asie robie albo Kauflandzie Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia'] A co to jest Plus ?? Ja zakupy najczęściej w Asie robie albo Kauflandzie[/QUOTE] Sieć telefonii komórkowej. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Sieć telefonii komórkowej. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No ciekawe czy mi tam grzybki m... jakos tam sprzedają Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']No ciekawe czy mi tam grzybki m... jakos tam sprzedają[/QUOTE] Mun. Anusia widziała, więc widać sprzedają :evil_lol: A poważnie, to nie pomyślałabym, że w Plusie mogą być artykuły kuchni orientalnej :hmmmm: A mam przecież Plusa niedaleko siebie. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Mun. Anusia widziała, więc widać sprzedają :evil_lol: A poważnie, to nie pomyślałabym, że w Plusie mogą być artykuły kuchni orientalnej :hmmmm: A mam przecież Plusa niedaleko siebie.[/quote] Mun.. musze to sobie wbić do głowy :p Plus.. plus.. plus.. już chyba wiem .. to takie pomarańczowo-niebiieskie logo ma ? To jest chyba niedaleko mojej pracy Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Taa, właśnie takie, pomarańczowo-niebieskie. Ale już wolę Lydelka czasami odwiedzić, niż tego Plusa :hmmmm: Ja to w ogóle jestem osaczona, z jednej strony Lidl, z drugiej Kaufland :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia'] A co to jest Plus ??[/QUOTE] Male ceny to jest plus :siara: Tyz sie Madzka zdiwilam, jak se obaczylam te gzibki. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja mam z jednej Asa, kawałek dalej Inter Marche a z drugiej strony Carrefour .. no i jakby sie postarał to do dwóch Kauflandów tez sie dojdzie .. aaa.. i Tesco ciut dalej :cool3: Ale do żadnego z nich piechotą nie chodze :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Taa, właśnie takie, pomarańczowo-niebieskie. Ale już wolę Lydelka czasami odwiedzić, niż tego Plusa :hmmmm: [/quote] Też se wolę Lidla niż Plusa, a najbardziej to lubie Tesco:lol: Cze Anula :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia'] Cze Anula :loveu:[/QUOTE] Halo Kasiu :hand: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia']Też se wolę Lidla niż Plusa, a najbardziej to lubie Tesco:lol:[/QUOTE] Ja to zawsze Geanta najbardziej lubiłam, ale zmienili na Reala i już go nie lubię :hmmmm: I sobie do Kauflandu chodzę albo do Oszołoma jeździmy. Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 W Kauflandzie byłam razy kilka ale dość kawałek tam mamy więc częściej do Tesco zachodzimy. Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 hejka:p ja tez wole tesco jutro jade udac tam pół wypłaty:roll: a tak wogle cieżką noc miałam ale dzis juz lepiej a poranek pracowity oj pracowity był:cool1: Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ja mysle by powitać w naszych skromnych progach zielone kwadraciki i wagi :lol: a teraz robie myk pod prysznic.... Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 O nie! Ja z zadna waga spoufalac sie nie bede. Nie lubie wag i tyle. Pamietam jak kiedys chcialam przkroczyc magiczna liczbe, w dol oczywiscie, a ta cholera jak stanela tak stala... Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Właśnie, o co to biega z tymi kwadracikami? Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 uu Anusia jesli ni lubisz wag to ni lubisz mie:cool1: jestem z pod znaku wagi:cool3: no chiba ze ino te lazienkowe wchodza w rachube:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasia']Właśnie, o co to biega z tymi kwadracikami?[/QUOTE] Ze jestes Kasiu na dobrej drodze, ale do czego to nie wim :shake: [quote name='Pegaza']uu Anusia jesli ni lubisz wag to ni lubisz mie:cool1: jestem z pod znaku wagi:cool3: no chiba ze ino te lazienkowe wchodza w rachube:razz:[/QUOTE] Ee lazienkowych ino! Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ii jakies cuda czy jak:stupid: ni ma kwadracikow i wag Ty a może na dobrej drodze by mieć bana heheh może to jakies ostrzeżenie ma być:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Cześć Anusiu :loveu:przyszłam sie przywitać bo dawno nie byłam a przez ten obecny monitor nie za bardzo moge se tu z Wami posiedzieć[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Zostawiam mocne tulasy i życze milusiego wieczorku:calus:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='tigrunia']Dobry Anusia :multi:[/QUOTE] Cze 2B :grins: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Cześć Anusiu :loveu:przyszłam sie przywitać bo dawno nie byłam a przez ten obecny monitor nie za bardzo moge se tu z Wami posiedzieć[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Zostawiam mocne tulasy i życze milusiego wieczorku:calus:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER][/QUOTE] Hey Kasiu :loveu: Spac mi sie chce strasznie... Quote
Recommended Posts