Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Nie, nie oglądała właśnie.. Ale Ty patrz jak trafiłam:grins: Spać już? Tak wcześnie.. Pierniki dobre wyszły :grins:[/QUOTE] Tez nie ogladalam buuu. No chiba bo to trza wstac jutro sie teges, odrestaurowac. Nie interesuje mie to. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie interesuje mie to.[/QUOTE] Co Cię ugryzło znowu?? :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Co Cię ugryzło znowu?? :obrazic:[/QUOTE] Bo nie odczuwam przyjemnosci z ogladania tych zdjeciow zarcia i wypiekow i sluchania jakie to dobre i wogole, bo ja takiego miec nie bede a tylko sobie ochoty narobie!! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bo nie odczuwam przyjemnosci z ogladania tych zdjeciow zarcia i wypiekow i sluchania jakie to dobre i wogole, bo ja takiego miec nie bede a tylko sobie ochoty narobie!! :obrazic:[/QUOTE] Ojojoj, to Ci wyślę w kopercie jednego :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Ojojoj, to Ci wyślę w kopercie jednego :loveu:[/QUOTE] Jednego :roll: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jednego :roll:[/QUOTE] Jednego, ale takiego od serca :loveu: Za dużo? Pół? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Jednego, ale takiego od serca :loveu: Za dużo? Pół?[/QUOTE] Wystarczy cwiarteczka tej chóinki Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wystarczy cwiarteczka tej chóinki[/QUOTE] Masz załatwione:loveu: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 To ja tyż wyślem jednego. Może być Mikołaj? A tak sobie przypomniałam, że jakiś rok temu brałaś przepis ode mnie.... jeszcze jak siedziałaś na OFF'ie na Yorkach z Agą i Kamilką:razz: Miałaś coś tam robić... Jesu jakie to odległe czasy Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Masz załatwione:loveu:[/QUOTE] Dobdzie :calus: To teraz, uspokojona udam sie zazyc kapieli. I do wyrka :loveu: Dobranoc :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']To ja tyż wyślem jednego. Może być Mikołaj? A tak sobie przypomniałam, że jakiś rok temu brałaś przepis ode mnie.... jeszcze jak siedziałaś na OFF'ie na Yorkach z Agą i Kamilką:razz: Miałaś coś tam robić... Jesu jakie to odległe czasy[/QUOTE] Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien. Nie wiem, moze do tych swiat juz rozmiekly :hmmmm: Za to ciatseczka, od kogo bralam przepis na ciacha z makiem? Od Alki chiba, to one superowe :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ej Anusia!! Mówimy Władzy czy nie? O nk? Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien. Nie wiem, moze do tych swiat juz rozmiekly :hmmmm: [/QUOTE] Nawet jak wyjęłaś na powietrze, żeby zmiękły, to były twarde?? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Ej Anusia!! Mówimy Władzy czy nie? O nk?[/QUOTE] Poczekamy jeszcze. [quote name='madziasto4']Nawet jak wyjęłaś na powietrze, żeby zmiękły, to były twarde??[/QUOTE] :-( Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien. Nie wiem, moze do tych swiat juz rozmiekly :hmmmm: Za to ciatseczka, od kogo bralam przepis na ciacha z makiem? Od Alki chiba, to one superowe :loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Biedna...... No wiesz skleroza w tym wieku.... w tym roku coś pieczesz? [quote name='madziasto4']Ej Anusia!! Mówimy Władzy czy nie? O nk?[/quote] A co to jest?:hmmmm: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Poczekamy jeszcze. :-([/QUOTE] Okej. Bidaku.. A swoją drogę, to zębów nie masz kurna?? [quote name='Magda_Miki'] A co to jest?:hmmmm:[/QUOTE] :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']:evil_lol::evil_lol: Biedna...... No wiesz skleroza w tym wieku.... w tym roku coś pieczesz? [/QUOTE] NIC nie bede piekla :obrazic: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wiecie co? Teraz to mnie zajęłyście....idę szukać co to jest nk:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Wiecie co? Teraz to mnie zajęłyście....idę szukać co to jest nk:cool1:[/QUOTE] Goooopol :turn-l: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Wiecie co? Teraz to mnie zajęłyście....idę szukać co to jest nk:cool1:[/QUOTE] :turn-l: :turn-l: Idź idź. Szukajcie a znajdziecie, a kto rano wstaje temu Pan Bóg daje. Ej ale mi wyszlo z tym rannym wstawaniem :roflt: Toż Ty jutro rzeczywiście się nocą zrywasz:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hi hi ojeje ale bym sie wkurzyla na Wladzy miejscu :evil_lol: Powiedzialam jej w ich galeryji co to jest nk. Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 No właśnie daje, daje!:eviltong: Dzięki temu wieczorkiem mogę się wymknąć na imprezkę i zostaję u kumpeli na noc. Siem zabawiem:diabloti: Rano wpadnę........o ile zdołam Quote
vikiii Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 cześć wszystkim:lol: Nooo wkońcu jakieś zdjęcia się pojawiły:multi: Muszę to wydarzenie odnotować w kajecie - i napatrzeć się na nie bo znając Ciebie nie prędko coś nowego zobaczymy:eviltong: Zmarzluszek słodziutki - wycałuj ją ode mnie:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ej a tak a propos. Kiedyś kilka lat temu mus był, żebym do spowiedzi poszła. No to poszłam. Mówię, mówię, proboszcz przygłuchy słucha, nagle stuknął butem w ten drewniany konfesjonał, a ja goopia wstałam, przeżegnałam się i poszłam, bo myślałam, że on już zapukał, że to koniec :evil_lol: Quote
Recommended Posts