Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Nie, nie oglądała właśnie..
Ale Ty patrz jak trafiłam:grins:

Spać już? Tak wcześnie..

Pierniki dobre wyszły :grins:[/QUOTE]

Tez nie ogladalam buuu.

No chiba bo to trza wstac jutro sie teges, odrestaurowac.

Nie interesuje mie to.

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']Co Cię ugryzło znowu?? :obrazic:[/QUOTE]

Bo nie odczuwam przyjemnosci z ogladania tych zdjeciow zarcia i wypiekow i sluchania jakie to dobre i wogole, bo ja takiego miec nie bede a tylko sobie ochoty narobie!! :obrazic:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Bo nie odczuwam przyjemnosci z ogladania tych zdjeciow zarcia i wypiekow i sluchania jakie to dobre i wogole, bo ja takiego miec nie bede a tylko sobie ochoty narobie!! :obrazic:[/QUOTE]
Ojojoj, to Ci wyślę w kopercie jednego :loveu:

Posted

To ja tyż wyślem jednego. Może być Mikołaj?

A tak sobie przypomniałam, że jakiś rok temu brałaś przepis ode mnie.... jeszcze jak siedziałaś na OFF'ie na Yorkach z Agą i Kamilką:razz: Miałaś coś tam robić... Jesu jakie to odległe czasy

Posted

[quote name='Magda_Miki']To ja tyż wyślem jednego. Może być Mikołaj?

A tak sobie przypomniałam, że jakiś rok temu brałaś przepis ode mnie.... jeszcze jak siedziałaś na OFF'ie na Yorkach z Agą i Kamilką:razz: Miałaś coś tam robić... Jesu jakie to odległe czasy[/QUOTE]

Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien.
Nie wiem, moze do tych swiat juz rozmiekly :hmmmm:

Za to ciatseczka, od kogo bralam przepis na ciacha z makiem?
Od Alki chiba, to one superowe :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien.

[/QUOTE]
Nawet jak wyjęłaś na powietrze, żeby zmiękły, to były twarde??

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien.

Za to ciatseczka, od kogo bralam przepis na ciacha z makiem?
Od Alki chiba, to one superowe :loveu:[/quote]

:evil_lol::evil_lol: Biedna...... No wiesz skleroza w tym wieku.... w tym roku coś pieczesz?

[quote name='madziasto4']Ej Anusia!!
Mówimy Władzy czy nie?
O nk?[/quote]

A co to jest?:hmmmm:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Wiecie co? Teraz to mnie zajęłyście....idę szukać co to jest nk:cool1:[/QUOTE]
:turn-l: :turn-l:

Idź idź.
Szukajcie a znajdziecie, a kto rano wstaje temu Pan Bóg daje.

Ej ale mi wyszlo z tym rannym wstawaniem :roflt: Toż Ty jutro rzeczywiście się nocą zrywasz:evil_lol:

Posted

No właśnie daje, daje!:eviltong: Dzięki temu wieczorkiem mogę się wymknąć na imprezkę i zostaję u kumpeli na noc. Siem zabawiem:diabloti:

Rano wpadnę........o ile zdołam

Posted

cześć wszystkim:lol:
Nooo wkońcu jakieś zdjęcia się pojawiły:multi:

Muszę to wydarzenie odnotować w kajecie - i napatrzeć się na nie bo znając Ciebie nie prędko coś nowego zobaczymy:eviltong:

Zmarzluszek słodziutki - wycałuj ją ode mnie:loveu::loveu:

Posted

Ej a tak a propos.
Kiedyś kilka lat temu mus był, żebym do spowiedzi poszła.
No to poszłam. Mówię, mówię, proboszcz przygłuchy słucha, nagle stuknął butem w ten drewniany konfesjonał, a ja goopia wstałam, przeżegnałam się i poszłam, bo myślałam, że on już zapukał, że to koniec :evil_lol: