Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='madziasto4']Dobry wieczór, jest piątek, Anusia słyszysz?? Pią-tek :sweetCyb:[/QUOTE] Wez przestan sie drzec. Wiem ze dzisiaj piatek bo jutro jest sobota i mam szkole. Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wez przestan sie drzec. Wiem ze dzisiaj piatek bo jutro jest sobota i mam szkole.[/quote] Kto ma szkołę, ten ma, ihihi :turn-l: Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No i co sie z niej śmiejesz madzia ? Ale cfffaniara z Ciebie! Ja znam ten ból :placz:i współczuję Anusi !! Tylko, ze ja do pracy a nie do szkoły Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='tigrunia']No i co sie z niej śmiejesz madzia ? Ale cfffaniara z Ciebie! Ja znam ten ból :placz:i współczuję Anusi !! Tylko, ze ja do pracy a nie do szkoły[/QUOTE] :turn-l: :turn-l: [COLOR="LightBlue"]Nie marudźta, dacie radę :thumbs:[/COLOR] Quote
binkaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pff. Ja tez sie dzisiaj nie wyspałam:roll: Tyle, ze musialam isc do fryzka na 12. 30:roll: a taak mi się nie chciało wstawać.. Quote
vikiii Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Hej Dziewczynki:loveu: Chyba mi nie pisane do Was dołączyć:placz: Jak zobaczyłam, że Alutkę wciąga potwór, i jakieś "ćwinie" tu przebywają;) to się rozpisałam - a dziś patrzę nie ma mojego postu:angryy: Sama już nie wiem - czy ja stara, czy komp dziadek coś mi przepuszcza!! Buziaczki:lol: Idę sobie połazić żeby odreagować stres ppaaaaaaaa:lol: Quote
PositiveThought Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 cześć Anusiu. Twa galeria jest jedyną, która mi się otwiera, więc z tego miejsca chciałam wszystkich server is too busy pozdrowić mocniutko. Quote
Anusia & Alutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='vikiii']Hej Dziewczynki:loveu: Chyba mi nie pisane do Was dołączyć:placz: Jak zobaczyłam, że Alutkę wciąga potwór, i jakieś "ćwinie" tu przebywają;) to się rozpisałam - a dziś patrzę nie ma mojego postu:angryy: Sama już nie wiem - czy ja stara, czy komp dziadek coś mi przepuszcza!! Buziaczki:lol: Idę sobie połazić żeby odreagować stres ppaaaaaaaa:lol:[/QUOTE] Czesc Viki :loveu: Dziewczęta poznajcie Viki :grins: [quote name='PositiveThought']cześć Anusiu. Twa galeria jest jedyną, która mi się otwiera, więc z tego miejsca chciałam wszystkich server is too busy pozdrowić mocniutko.[/QUOTE] A ja myslalam ze przychodzisz tu bo mnie lubisz :placz: Quote
madziasto4 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Oooo, jezdeś już Anusia? Jak miło:p Jak było? :grins: A czy Wy się z Viki znacie przepraszam? :hmmmm: Quote
PositiveThought Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 lubiem Ciem lubiem, przeciem wyraziłam to "cześc Anusiu", nie poczułaś tego? buu Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witajcie w ten piekny i zimny sobotni poranek:lol: Właśnie spijam kawusię - ktoś się dołączy ?? Może jakiegoś pączka Anusia? Ile rogali wczoraj wciągnęłaś , co ? Przyznaj sie :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Tfu.. co ja gadam !? Poniedziałkowy poranek przecie!! :eviltong: Quote
Aga76 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dzień dobry A & A [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/kissing.gif[/IMG] [COLOR=wheat]hihihi[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [quote name='madziasto4']Oooo, jezdeś już Anusia? Jak miło:p Jak było? :grins: A czy Wy się z Viki znacie przepraszam? :hmmmm:[/QUOTE] Jezdem juz. Da Viki znam :grins: [quote name='PositiveThought']lubiem Ciem lubiem, przeciem wyraziłam to "cześc Anusiu", nie poczułaś tego? buu[/QUOTE] Nie poczulam, wybacz. [quote name='tigrunia']Witajcie w ten piekny i zimny sobotni poranek:lol: Właśnie spijam kawusię - ktoś się dołączy ?? Może jakiegoś pączka Anusia? Ile rogali wczoraj wciągnęłaś , co ? Przyznaj sie :eviltong:[/QUOTE] Dzien dobry Tigrunia :loveu: [quote name='tigrunia']Tfu.. co ja gadam !? Poniedziałkowy poranek przecie!! :eviltong:[/QUOTE] Wolalam poprzednia wersje :cool1: [quote name='Aga76']Dzień dobry A & A [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/kissing.gif[/IMG] [COLOR=wheat]hihihi[/COLOR][/QUOTE] Czesc A & C & F & TK [quote name='Kasia']Cześć jak czapla :grins:[/QUOTE] Czesc jak[COLOR="PaleTurquoise"] dla odmiany[/COLOR] czopek :megagrin: Quote
Pegaza Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witam Cie bałwankiem[IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/balwanek.gif[/IMG] niestety chyba za wcześnie pochwaliłam dogo i zaczynam miec problem z wbiciem sie tutaj:mad: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]PM / wybija mnie potem napisze...[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Moze byc tez czesc jak czuje sie okropnie :placz: Czesc Dario-Ewo! U mnie falowo, raz smiga raz muli. Quote
madziasto4 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć źle się czujący człowieku :calus: Quote
PositiveThought Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 dżeźdź. to jakieś zaraźliwe, u mnie kilka osób dzisiaj padło łącznie ze mną. Quote
Anusia & Alutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ale cuda tu sie dzieja :shake: Quote
Kasia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Bo to One jakieś takie dziiiiiiiiiiiiiwne są... Quote
Recommended Posts