madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gdzie Cię wcięło Anusia? Po czipsy poszłaś? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Gdzie Cię wcięło Anusia? Po czipsy poszłaś? :hmmmm: Taaa poszlam, przyszlam i znowu ide. Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Haloo.. pobudka!!!! Co to za wrzaski ja sie pytam :cool1: Czesc Tigrunia :hand: Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No bo jak można do 10 się nie pokazać ???? :mad::mad: Cześć Anusia :) Co tam u Alicji?? Śpi jeszcze czy już broi ? ;) Może będą jakieś fotki?? Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Panna Alicja spi w sypialni swej, a Kot Borys siedzi zdezorientowany na parapecie i zastanawia sie jak zlapac spadajace liscie. Nawet zrobilam ostatnio fotki w jesiennej scenerii wiec postaram sie pozniej wrzucic. A teraz se ide, bo niestety w nocy spotkalo mnie male Buzka! Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Nawet zrobilam ostatnio fotki w jesiennej scenerii wiec postaram sie pozniej wrzucic. Nie wierzę własnym oczom :mdleje: Cześć Anusia :calus: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Anusia, ty całkiem jak Torcio, on też dzisiaj w nocy Quote
Kasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 madziasto4 napisał(a): Nie wierzę własnym oczom :mdleje: No i nie wierz boś jeszcze ich przecie nie ujrzała :evil_lol: Cze bidoczko :loveu: Lepiej juz sie czujesz? Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Kasia']No i nie wierz boś jeszcze ich przecie nie ujrzała :evil_lol: Cze bidoczko :loveu: Lepiej juz sie czujesz? Hi hi Taaa lepij :grins: Mamasza objela w posiadanie aparat wraz z karta pamieci. Wiec poki co cierpliwosci ;) Quote
Kasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wam tez dogo muli? Mi juz od kilku dni...strony otwierają sie w tempie bardzo bardzo zwolnionym :roll: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kasia napisał(a):No i nie wierz boś jeszcze ich przecie nie ujrzała :evil_lol: Jeśli to znów obiecanki-cacanki, too...:flaming: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Muli i to jak chorera. A Kaska zglasza Łukaszka do konkursu aptek super-pharm. Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='madziasto4']Dzie zgłasza...? O tutaj :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kasia napisał(a):Ale u nas ni ma tego sklepu.... Buuu oj buuu. Ja jutro znowu jade do wro wiec podrzuce fotke Oliwii :grins: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A to nie można im mailem wysłać? Albo pocztą? Quote
Kasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Własnie nie wiem...wejdę se jeszcze raz w tego linka i poczytam, może coś znajdę :lol: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Niby jasno piszą, żeby do sklepu przynieść, ale może pójdą na rękę? :razz: Quote
Pegaza Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Przyszłam się przywitać:grins: obrzygałko nie trza było tyla pić:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzien dobry :loveu: Niestety trza samemu dac fotke. I podpisac oswiadczenie jako rodzic ;) Jak mija dzien? Quote
Recommended Posts