dzodzo Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 chyba mozna! długo czekał chłopak ale czasem trzeba poczekac az los się usmiechnie Quote
Ania_i_Kropka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='dzodzo']i dla niedowiarków przyszły fotki z nowego domku Rockusia i panstwo pisza, ze .....lubi koty, psy i suczki oto Rocky-pies domowy dzodzo przypadkiem musiałaś wkleić nie to zdjęcie. Tą fotkę robiłam u siebie w biurze. Quote
dzodzo Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 oooo ja dostałam w mailu że z Niemiec:crazyeye: musiała się gdzieś zaplątać w mailach,tak czy siak były tam inne ale maila wywaliłam juz Quote
kate89 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 nie ma żadnych nowych wieści i zdjęć od Rockiego ?? Bo te powyżej zdjecie rzeczywiście było robione u Ani kiedy psiak był jeszcze,jak widać,strasznie wychudzony. Moze warto napisać do nowych właścicieli Rockiego aby meila ze zdjeciami wysłali ponownie. Quote
dzodzo Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 przyszedł nowy mail od włascicilei Rocky- psiur czuje się coraz lepiej i powoli, bardzo powoli staje sie grubszy, pani martwi się tylko jego nieustającą biegunka, będzie miał badania zrobione, bo nie ustepuje i nie martwcie sie , tamta fotka, którą wstawiłam poprzednio przyszła znowu w tym mailu, oni po prostu pisząc powołuja się na zdjęcie z Polski, które dostali wcześniej w mailu;)a że było pierwsze i najbardziej wyraźne więc je wybrałam z pozostałych i narobiłam zamieszania Rocky ma obecnie na imie Zeus tu z nowymi kolegami zdjęcia spacerkowe Quote
kate89 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 dziekujemy dzodzo za wieści od Rockiego-Zeusa widac,że jest juz chociaz w troszkę lepszej formie :) niech sie chłopakowi dobrze wiedzie. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Rocky jest śliczny. Widać, że jest szczęśliwy:multi::multi::multi: Quote
dzodzo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Rocky-Zeus okazał się przytulanką:razz:niemcy z fundacji śmieją się, że to nasze największe kłamstwo, że jest psem który nie lubi innych psów, kotów etc.....tam swietnie dogaduje się z wszystkimi mam nadzieję, że nie napiszecie że to zdjecia z Polski;) Quote
Ania_i_Kropka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Jak wypiękniał.:loveu::loveu::loveu: Roki jest na reszcie tam gdzie powinien być zawsze, czyli u boku kochających właścicieli. Rocky jest najlepszym dowodem na tpo jak zamknięcie w klatce zmienia psychikę psa. Quote
Jagoda1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 W jego oczach widać spokój i poczucie bezpieczeństwa. Wyprzystojniałeś, Psiaczku...:lol: Quote
dzodzo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 pozdrowienia dla cioteczek od Rock'yego-Zeusa: państwo piszą, ze jest psem-marzeniem, absolutnie przyjaznym dla ich pozostałych psów, kotów.Poznałybyście tego grubasa? tu z koleżanka Enyą: Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Jaki piękny, lśniący....:crazyeye: Aż trudni uwierzyć, że to ten sam piesio....:lol: Quote
kate89 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 co za zmiana...Rocky normalnie nie podobny do ..samego siebie Quote
Ania_i_Kropka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Rocky jesteś piękny:loveu::loveu::loveu: i taki szcześliwy Quote
kate89 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 kopiiuje nową fote Rockiego z wątku nadzieji Rocky chyba miewa sie bardzo dobrze :) Quote
dzodzo Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 mamy nowe zdjęcia Rocky'ego, normalnie zrobił się z niego....grubasek:evil_lol: no i jak kazdy przyzwoity doberman sypia pod kołderką Quote
dzodzo Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 i chodzi na dalekie spacerki:cool3: normalnie takiego domu zyczę kazdemu schroniskowemu dobkowi Quote
kate89 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Takiego domku chyba Rocky nie wyśniłby sobie nawet w swoich snach. pięknie wygląda,szczęście z niego tryska. :loveu: Szczęściarz z niego. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla Rockusia i jego nowej,wspainałej rodzinki. Quote
Ania_i_Kropka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Rocky wygląda wspaniale Na reszcie jest szczęśliwy w kochającym domku Oby w nowym roku takich domków było jak najwięcej!!! Quote
Jagoda1 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Rocky, szczęściarzu, cieszę sie, że znalazłeś taki wspaniały Dom. Quote
dzodzo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 odgrzebalam watek Rocky'ego -Zeusa bo szkoda nie podzielic sie szzesciem tego psiaka, z tymi którzy go pamietają;) to mój domek i jego pilnuję!!! to moj towarzysz zabaw i moje łóżeczko;) to moje boisko do gry w piłkę: a to leniwe popołudnie w ogródku z moim sasiadem-kotem: Quote
Jagoda1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zeusie, wyglądasz bosko!:lol: Z radością oglądam takie zdjęcia... Na pewno go nie podmienili...?:razz: Quote
Recommended Posts