Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dzodzo']i dla niedowiarków przyszły fotki z nowego domku Rockusia i panstwo pisza, ze .....lubi koty, psy i suczki

oto Rocky-pies domowy

dzodzo przypadkiem musiałaś wkleić nie to zdjęcie. Tą fotkę robiłam u siebie w biurze.

Posted

nie ma żadnych nowych wieści i zdjęć od Rockiego ?? Bo te powyżej zdjecie rzeczywiście było robione u Ani kiedy psiak był jeszcze,jak widać,strasznie wychudzony.
Moze warto napisać do nowych właścicieli Rockiego aby meila ze zdjeciami wysłali ponownie.

Posted

przyszedł nowy mail od włascicilei Rocky-
psiur czuje się coraz lepiej i powoli, bardzo powoli staje sie grubszy, pani martwi się tylko jego nieustającą biegunka, będzie miał badania zrobione, bo nie ustepuje

i nie martwcie sie , tamta fotka, którą wstawiłam poprzednio przyszła znowu w tym mailu, oni po prostu pisząc powołuja się na zdjęcie z Polski, które dostali wcześniej w mailu;)a że było pierwsze i najbardziej wyraźne więc je wybrałam z pozostałych i narobiłam zamieszania

Rocky ma obecnie na imie Zeus

tu z nowymi kolegami

zdjęcia spacerkowe

• 1 month later...
Posted

Rocky-Zeus okazał się przytulanką:razz:niemcy z fundacji śmieją się, że to nasze największe kłamstwo, że jest psem który nie lubi innych psów, kotów etc.....tam swietnie dogaduje się z wszystkimi

mam nadzieję, że nie napiszecie że to zdjecia z Polski;)

Posted

Jak wypiękniał.:loveu::loveu::loveu: Roki jest na reszcie tam gdzie powinien być zawsze, czyli u boku kochających właścicieli.
Rocky jest najlepszym dowodem na tpo jak zamknięcie w klatce zmienia psychikę psa.

• 1 month later...
Posted

pozdrowienia dla cioteczek od Rock'yego-Zeusa:
państwo piszą, ze jest psem-marzeniem, absolutnie przyjaznym dla ich pozostałych psów, kotów.Poznałybyście tego grubasa?
tu z koleżanka Enyą:

• 5 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Takiego domku chyba Rocky nie wyśniłby sobie nawet w swoich snach.
pięknie wygląda,szczęście z niego tryska. :loveu:
Szczęściarz z niego.
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla Rockusia i jego nowej,wspainałej rodzinki.

• 5 months later...
Posted

odgrzebalam watek Rocky'ego -Zeusa bo szkoda nie podzielic sie szzesciem tego psiaka, z tymi którzy go pamietają;)
to mój domek i jego pilnuję!!!

to moj towarzysz zabaw i moje łóżeczko;)

to moje boisko do gry w piłkę:

a to leniwe popołudnie w ogródku z moim sasiadem-kotem: