Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialabym wyczarowac domek dla Rockyego ale ze nie umiem...mysle jak mu pomoc, na razie wymysliłam tylko mala promocje jego osobki, może komus wpadnie w oko-tylko nie widze tych fotek na ktorych widac jak bardzo jest wychudzony obecnie...widze krzyzyki a pzrydałyby sie te zdjęcia

Posted

dzodzo napisał(a):
chcialabym wyczarowac domek dla Rockyego ale ze nie umiem...mysle jak mu pomoc, na razie wymysliłam tylko mala promocje jego osobki, może komus wpadnie w oko-tylko nie widze tych fotek na ktorych widac jak bardzo jest wychudzony obecnie...widze krzyzyki a pzrydałyby sie te zdjęcia

Poproszę Anię, żeby zrobiła jutro zdjęcia. Ostatnio coś dziwnego działo sie ze zdjęciami, zamiast obrazu krzyżyki. Na allegro również, wstawiałam zdjęcia, a później zniknęły i pokazały sie krzyzyki.

Posted

no wlaśnie :(

a Rocky będzie ogłoszony z apelem na stronie głownej adopcyjnej ND-jak ktos wejdzie na stronke to na dzień dobry otworzy sie zdjęcie włsanie jego z apelem o pomoc w znalezieniu domu, dlatego potzrebnje aktulanej fotki

Posted

o Boże...jeśli do kwietnia nie znajdzie się dom dla Rockego staniemy na głowie zeby pojechał do Niemiec-bo wtedy będzie sie odbywał wiekszy wyjazd dobermnów-tymczasem zrobimy apel na stronce adopcynej

Posted

słuchajcie, czy rocky miał robione jakies badania krwi np?

jaka jest pewnośc ze on chudnie ze stresu a nie z powodu choroby?nie wygląda dobrze taka chudośc, od razu przychodzi mi na mysl problem z tzrustką

Posted

Rocky miał robione badania ok 2 miesięcy po tym jak przyszedł do schroniska. Zaczął wtedy chudnąc i miał biegunkę. Wszystkie wyniki były wtedy w normie. Postaram się w tym tygodniu jeszcze raz załatwić mu badania. Pies jest w fatalnym stanie psychicznym. cały czas biega dookoła po swoim boksie.