Jagoda1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292150962 Może w Nowym Roku poszczęści się... Quote
Areeek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Jagoda*']Allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292150962 Może w Nowym Roku poszczęści się... Dziekuje ;) Quote
Jagoda1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja wiem, Arku, że ty bardzo kochasz Rockusia i chciałbyś, żeby był szczęśliwy. Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dom wyleczyłby go ze wszystkich dolegliwości. Quote
dzodzo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 chcialabym wyczarowac domek dla Rockyego ale ze nie umiem...mysle jak mu pomoc, na razie wymysliłam tylko mala promocje jego osobki, może komus wpadnie w oko-tylko nie widze tych fotek na ktorych widac jak bardzo jest wychudzony obecnie...widze krzyzyki a pzrydałyby sie te zdjęcia Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dzodzo napisał(a):chcialabym wyczarowac domek dla Rockyego ale ze nie umiem...mysle jak mu pomoc, na razie wymysliłam tylko mala promocje jego osobki, może komus wpadnie w oko-tylko nie widze tych fotek na ktorych widac jak bardzo jest wychudzony obecnie...widze krzyzyki a pzrydałyby sie te zdjęcia Poproszę Anię, żeby zrobiła jutro zdjęcia. Ostatnio coś dziwnego działo sie ze zdjęciami, zamiast obrazu krzyżyki. Na allegro również, wstawiałam zdjęcia, a później zniknęły i pokazały sie krzyzyki. Quote
dzodzo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no wlaśnie :( a Rocky będzie ogłoszony z apelem na stronie głownej adopcyjnej ND-jak ktos wejdzie na stronke to na dzień dobry otworzy sie zdjęcie włsanie jego z apelem o pomoc w znalezieniu domu, dlatego potzrebnje aktulanej fotki Quote
Areeek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Zdjecia juz sa tylko Ania jak bedzie to wstawi Quote
dzodzo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 o Boże...jeśli do kwietnia nie znajdzie się dom dla Rockego staniemy na głowie zeby pojechał do Niemiec-bo wtedy będzie sie odbywał wiekszy wyjazd dobermnów-tymczasem zrobimy apel na stronce adopcynej Quote
dzodzo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 słuchajcie, czy rocky miał robione jakies badania krwi np? jaka jest pewnośc ze on chudnie ze stresu a nie z powodu choroby?nie wygląda dobrze taka chudośc, od razu przychodzi mi na mysl problem z tzrustką Quote
Ania_i_Kropka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Rocky miał robione badania ok 2 miesięcy po tym jak przyszedł do schroniska. Zaczął wtedy chudnąc i miał biegunkę. Wszystkie wyniki były wtedy w normie. Postaram się w tym tygodniu jeszcze raz załatwić mu badania. Pies jest w fatalnym stanie psychicznym. cały czas biega dookoła po swoim boksie. Quote
majap Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 jesli tak biega bezustannie to spala więcej niż przyjmuje :shake: biedaczek..... Quote
dzodzo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 bardzo mozliwe ze stres go tak zjada, dobki maja tak często w schronach ale jak da rade zrobic mu krew to tez nie zaszkodzi sprawdzic Quote
Klementynkaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 wiecie jeśli kiedys będziemy robić kalendarz z metamorfozami to ROCKY tam będzie... żeby pokazac co schron robi z pięknego psa :( Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tak, pobyt w schronisku to dla niego wielkie cierpienie. Jedyne chwile radości to spacery...:shake: Quote
dzodzo Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 miejmy nadzieję ze już niedlugo to sie zmieni;) Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='dzodzo']miejmy nadzieję ze już niedlugo to sie zmieni;)[/quote] Rockusiu..... Quote
Recommended Posts