Ania_i_Kropka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Rocky pojechał dzisiaj do Lecznicy. Jutro odbieram jego wyniki. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dzisiaj odebrałam wyniki. Rocky ma początki anemii. Ma minimalnie podwyższony mocznik. Wszystkie pozostałe wyniki są w normie. Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj odebrałam wyniki. Rocky ma początki anemii. Ma minimalnie podwyższony mocznik. Wszystkie pozostałe wyniki są w normie. Czyli stres, tęsknota... Quote
dzodzo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 cieszę sie ze Rocky pojdzie do hoteliku, zobaczymy co to da...ale sprobowac warto Quote
Ania_i_Kropka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Roki już w hotelu. W schronisku grzecznie pozwolił się zapakować do samochodu. Po przyjechaniu na miejsce obwąchał i zaznaczył teren. Gdy weszliśmy do budynku Rocki nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Rozglądał się na boki i co chwilę zerkał na mnie jakby czekał na wyjaśnienie dlacvzegoi każe mu chodzić po tych śliskich kafelkach. Grzecznie pozwolił się zaprowadzić do klatki. Jutro do niego zajrzę i zobaczę jak się chłopak czuje. Quote
dzodzo Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ciekawe jak się zaklimatyzowal w nowym miejscu? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Rocky czuje się dobrze w hotelu. Rano przywitał radośnie swojego nowego opiekuna i grzecznie powędrował z nim na spacerek. Po spacerze w mgnieniu oka pochłonął śniadanie. Rocky w hoteliku dostaje jeść dwa razy dziennie. Jest bardzo grzeczny jak na razie nie sprawia problemów. W hoteliku mniej biega po swojej klatce. Mam nadzieję, że się uspokoi. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Roki zaczął biegać w kółko po swoim hotelowym boksie. Dzisiaj zabrałam go do siebie do pokoju. Początkowo bał się wejść do pomieszczenia, gdy udało się go przekonać smakołykiem od razu poleciał do śmietnika i zaczął go przeszukiwać. Później zwiedził cały pokój i położył się obok mojego biurka. Później rozwalił się na ułożonej obok kołdrze i przespał cały dzień. Rocky to aniołek. Jest bardzo grzeczny. Cały czas leżał grzecznie jedynie co jakiś 30 min podchodził do mnie i kładł mi łeb na kolanach i domagał głaskania. Quote
Jagoda1 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Roki zaczął biegać w kółko po swoim hotelowym boksie. Dzisiaj zabrałam go do siebie do pokoju. Początkowo bał się wejść do pomieszczenia, gdy udało się go przekonać smakołykiem od razu poleciał do śmietnika i zaczął go przeszukiwać. Później zwiedził cały pokój i położył się obok mojego biurka. Później rozwalił się na ułożonej obok kołdrze i przespał cały dzień. Rocky to aniołek. Jest bardzo grzeczny. Cały czas leżał grzecznie jedynie co jakiś 30 min podchodził do mnie i kładł mi łeb na kolanach i domagał głaskania. ... on tak bardzo potrzebuje człowieka, dla siebie, codziennie... Quote
Ania_i_Kropka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Rocky nie potrafi żyć bez człowieka u boku. W poniedziałek znów zabiorę go do siebie do pokoju. Mam nadzieję, że szef mnie nie pogoni. Quote
Jagoda1 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Rocky nie potrafi żyć bez człowieka u boku. W poniedziałek znów zabiorę go do siebie do pokoju. Mam nadzieję, że szef mnie nie pogoni. Użyjesz osobistego uroku....:evil_lol: Quote
nati_92 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 może gdyby tak zrobić banerek dla Rockyego mogłabym jego również wziąźć w podpis jednak to coś daje Quote
kate89 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 zaraz napisze na watku,na którym mi dla Lexusa bennerek,zrobili o bannerek dla Rockiego. edit. na szybko takie cosik Quote
Areeek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 A to Rokus jest w hotelu w poniedzialek jak bylem w schronisku to chcialem z nim wyjsc i szukalem go i szukalem i nie znalazlem. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dzisiaj odebrałam wyniki badania trzuski i wszystko jest ok. Rocky przytył 1,5 kg. Teraz waży 23,5 kg. Rocky nadal biega po swoim boksie. Poza kojcem to całkiem inny pies. Teraz leży obok mnie na swojej kołderce i śpi. Quote
dzodzo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dobrze, ze moze spedzac z Toba czas...myslimy nad DT, nawet płatnym tylko gdzie????i Rocky chyba do psów innych nie za bardzo? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dzodzo napisał(a):dobrze, ze moze spedzac z Toba czas...myslimy nad DT, nawet płatnym tylko gdzie????i Rocky chyba do psów innych nie za bardzo? Dt to najleprze rozwiązanie dla Rokiego. Rocky potrafi odnaleźć się w domowych warunkach. Gdy jest ze mną w pokoju, kładzie się na swojej kołderce i przesypia cały dzień. W Olsztynie jest ogromny problem z tymczasami. Rocky nie toleruje innych samców i niektórych suczek. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Tak Rocky spędza cały dzień ze mną w pokoju: Quote
Jagoda1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dobrze, że jest z Tobą, że już nie biega w kółko... Quote
Recommended Posts