Guest TyŚka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Jak sobie fajnie spacerujecie po mieście :D Quote
vege* Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Pięknie wygląda wśród tych mleczy :D Jak wam się szelki sprawują i ile Szanti ma w kłębie bo wydaje się wysoka? :) Quote
Wilczocha Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Wzrost - 56 cm Waga - 20 kg I tak stoi już od dłuższego czasu :) Ona mi się ciągle wydaje taka malutka, taka moja malutka perełka :D Quote
Wilczocha Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Portret Szanti narysowany przez użytkowniczkę Kocur Kotka ;) Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Portret Szanti narysowany przez użytkowniczkę Kocur Kotka ;) super :) Quote
Wilczocha Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Od wczoraj na Szanti samce skaczą. Teraz chyba zaczęła się faza zapachowa. Ona od dwóch tygodni miała tam jakieś zmiany, ale nie było nabrzmiałe tak jak jest zazwyczaj. Na razie nic się z niej nie leje, ale samce to się ze smyczy ludziom zrywają jak ją widzą, ciekawe kiedy ktoś mi zrobi pretensje :P Quote
Wilczocha Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 :D https://www.youtube.com/watch?v=-5UGcSXkTsg Quote
Wilczocha Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 TyŚka a teraz masz collaka bez uszu :D Quote
ginger14 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 co za piękność <3 cudownie patrzy się na taką zadbaną przedstawicielkę tej rasy :) bo te które widze na codzień mają mnóstwo kołtunów niestety Quote
Wilczocha Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Nigdy żaden kołtun się jej nie zrobił :) Czesze ją dosyć często bo uwielbiam to robić i zabiegi pielęgnacyjne przy niej to sama przyjemność. Stoi grzecznie i cierpliwie czeka, jak jest obcinanie pazurków to leży na grzbiecie a ja z nią mogę robić wszystko ;) Jest bardzo grzeczna i kochana. Pies ideał ;) Quote
jolkablaszczyk Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 super psina i widac, że zadbana, lubie taką długość włosa u psa :) śliczna! Quote
Guest TyŚka Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Mój też kocha czesanie - i się cieszę, bo oszalałabym z jego futrem, gdyby nie lubił... chyba goliłabym go na łyso :D Za to cążki do pazurków wywołują u niego zawał - przecież to narzędzie zbrodni! Więc zazdroszczę każdemu, kto ma psa akceptującego ten jakże brutalny zabieg, jakim jest obcinanie pazurów. Quote
Wilczocha Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Łapała gałązkę :D A tutaj jeszcze taki filmik z jej polowań na gałązkę :D https://www.youtube.com/watch?v=qiPY8qzJzXQ Quote
Recommended Posts