Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='czapla']Bylim, widzielim i geba mi sie cieszy:iloveyou: , az by sie chcialo tam byc i zobaczyc to na wlasne oczy ehhh[/QUOTE]

impreza conajmniej jak rozdanie oskarów:eviltong:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekaj do światówki.... pooglądamy sobie cały zlot kerraków (a ja jeszcze spojrzę na softy :cool3: ).
Poza tym to my w Polsce mamy przecież ładne kerry, z tego co pamiętam ostatnio jakiś jeden pokonał Triumpha. :cool3:

Posted

Nooo oprawa, organizacja, rozmach niesamowite, po prostu wielkie show! Chcialoby sie w czyms takim uczestniczyc, ale to strasznie daleko.
Ja na razie poprzestaje na planach, zeby sie wybrac znacznie bizej, a prestiz rowniez ogromny.
My dzis z upodobaniem straszylismy grzybiarzy - to byla zagrywka techniczna - puscic psy a grzyby zostana dla mnie:evil_lol: ;) A tak serio, to swietnie sie powloczyc po lesie w tak piekna pogode:loveu:

Posted

[quote name='czapla']Uscislajac - to mieszkanca Triumpha urodzonego w Edbriosie:lol: , to nawet wiecej znaczy:lol: :multi:[/QUOTE]
co to za pies???

Posted

eeeee nie ladnie, malo wnikliwie czytasz:lol: ;) toz okrutnie sie chwalilamm, ze taki moj Niunias "z koziej wolki";) wygral dwa razy porownanie z Edbrios Jazzman:lol:

Posted

[quote name='czapla']eeeee nie ladnie, malo wnikliwie czytasz:lol: ;) toz okrutnie sie chwalilamm, ze taki moj Niunias "z koziej wolki";) wygral dwa razy porownanie z Edbrios Jazzman:lol:[/QUOTE]
no to gratulacje ,moze nie czytałem wszystkiego

Posted

[quote name='Tuathadea1']Poza tym to my w Polsce mamy przecież ładne kerry, z tego co pamiętam ostatnio jakiś jeden pokonał Triumpha. :cool3:[/quote]

Ja bardzo przepraszam, ale więcej niż jeden kerrak pokonał utytułowane skądinąd kerraki z Triumpha:razz: , no ale cóż nie każdy wziął dwa razy BOB-a w porównaniu z Jazzman-em:lol: .
Ja to sie zastanawiam jak Wy te ringi obstawicie : kerry, softy i jeszcze cos o glenach wspominaliście, znaczy Andrze:evil_lol: , chyba bedziecie musieli wziąść dziecię do pomocy:evil_lol: .

Posted

Nie no, wiekszosc pamieta o sukcesach naszych psiakow w dzikich krajach:lol: , a ze konkretnie padlo pytanie co za pies wygral Jazzmanem, wiec uswiadomilam Kerremu, no to jeszcze sie popusze:lol: przypominajac, ze raz byl nawet drugi na BOG:multi:
A w Poznaniu to sie chyba bedziemy musieli sklonowac:crazyeye:

Posted

[quote name='czapla']Bylim, widzielim i geba mi sie cieszy:iloveyou: , az by sie chcialo tam byc i zobaczyc to na wlasne oczy ehhh[/quote]
To to jeszcze nic... Montgomery lepsze! :cool1:

Posted

Trzeba Ci wierzyc na slowo, smuci mnie tylko fakt, ze pewnie nigdy nie dane mi bedzie zobaczyc tego na wlasne oczyska...
A ja zaraz sie biore za robote i oporzadze Lucysie i jak mi sil starczy, to Sasanke - tak zaplanowalam dzien urlopu:lol:

Posted

[B]Czapla, [/B]tylko mi się nie przepracuj, bo jeszcze dzisiaj warszawiacy przyjeżdżają. Jak myślisz, że mój TZ ci odpuści tylko po klejeniu, to się mylisz :cool3: :mad: :cool3:

Posted

Ty mnie nawet nie przerazaj!!!:crazyeye: Ja sie nastawilam tylko na klejenie uszkow. Lucysia zrobiona i powiem, ze gdyby tak mi wyszla na Poznan, to byloby dobrze. Sasanka lata jeszcze mokra i niebawem nadejdzie jej kolej na stanie na stole, wiec sil juz wiecej raczej nie bedzie:lol:

Posted

a Lucysia jak ja chcialam wziac na raczki sobie podskoczyla....i przywalila mi swoim twardym łbem w nos, az mi sie gwiazdki pokazaly:tard: ciekawe czy siniak mi wyjdzie tylko na nosie, czy zahaczy jeszcze oczy:razz:

Posted

A wiesz, masz racje:lol: ja juz kiedys mialam podobna historie - Niunio na treningach agility biegal w metalowym kagancu i przy jakims manewrze on juz sie wybil w powietrze a ja sie pochylalam, no i trafil mnie tym zelastwem pod oko - siniora nosilam ze dwa tygodnie:lol: i mezus musial cicho siedziec, bo jakbym sie poddala obdukcji to nikt by mu przeciez nie uwierzyl, ze takie sliczne limo pies mi nabil:evil_lol:
Jednak po tym zdarzeniu zmienilam gamoniowi kaganiec na skorzany.
Jestem po odwiedzinach wnusia i sil mi starczylo - twarda ze mnie baba:cool3:
No i sa wiesci o Dreniu - ma sie psisko swietnie:multi: jak czytalam relacje z jego domu, to po prostu nie mogl lepiej trafic:loveu:

Posted

Tu mozna przeczytac relacje z nowego domu i obejrzec nowe foty Drenia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21400&page=28[/URL] :loveu:

Posted

wiecie ze jest szansa ze sie spotkam z wami na swiatowce, jade koniec pazdziernika na absolutorium i chyba zostane do wystawy bo nasz klub najprawdopodobniej bedzie mial pokazy przez 4 dni i bardzo mnie potrzebuja i Devisa:cool3: , mam nadzieje ze pogadamy!:lol:

Posted

Stawka kerraczków we Wrocławiu:

[B]Psy-otwarta: [/B]
[COLOR=Blue]Discovery z Płockiego Wzgórza [/COLOR] o. Larry, m. Laguna. Piesek jest p. Aliny Jóźwiak-Strugała z Wrocławia.
Jakos mi to znajomo "czaplowato" wygląda:evil_lol:
Reszta z Kobierzyc:lol:
[B]Psy-Klasa championów[/B]
[COLOR=Blue]Dackar Boy Vaksam[/COLOR]
[B]Psy- klasa weteranów[/B]
[COLOR=Blue]Larry z Piwolandu[/COLOR]
[COLOR=Black][B]
Suki klasa champinów[/B][/COLOR]
[COLOR=Magenta]Kerrydom Court Graciosa

[COLOR=Black]Niestety, pozostalych kerraczków nie spotkałam, a i Larrego dorwałam na spacerku.

Foty ze Sopotu moze ma jeszcze Bos, on chyba troche kerraki focił, pewnie zapomniał wstawić.
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[B]borsaf, [/B]popraw na Laguna, bo Czapla dostanie szoku, że jakaś inna suka rodziła to zwierzę. :evil_lol:
A nie wiesz jak poszło kerrakom? I jak się prezentował Discovery?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...