Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Według amerykańskich badaczy jest zinwentaryzowanych około 430 ras na całym świecie. Są to rasy wpisane oficjalnie do organizacji kynologicznych, również tych krajowych. FCI oczywiście nie jest jedyną organizacją kynologiczną.
Wczoraj odebraliśmy oficjalnie miocik. Bardzo się podobał a jeszcze bardziej kondycja mamuśki. Cóż, maluchy cały dzień dewastują teren:evil_lol:
i dzięki temu są w tak doskonałej formie. Kupa futra i mięśni!
Pozdrawiam

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gokaiba']Cóż, maluchy cały dzień dewastują teren:evil_lol:
i dzięki temu są w tak doskonałej formie. Kupa futra i mięśni![/quote] I skąd ja to znam :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Kerrakarze zajrzyjcie sobie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=11535&page=75"][COLOR=DeepSkyBlue]tutaj[/COLOR][/URL] [COLOR=DeepSkyBlue] [COLOR=Black]:cool3: :lol:[/COLOR][/COLOR]

Posted

Pozdrowienia z północy ! Czy ktoś wybiera się na wystawę :crazyeye:międzynarodową i krajową terierów w Szczecinie 17 i 18.06. ?

Posted

Pusto się zrobiło. Jedna suczka już nas opuściła. Trafiła w bardzo dobre ręce a mianowicie do Pani Gebler. Jest to długoletni hodowca kerry i pewne jest, że będzie maluszka wystawiana. Pani Gebler strasznie się maluchy podobały i nawet zauroczona była ADHD-owcem TYTUSEM, mimo że chciał ją użreć jak wzięła szczeniaczka na ręce. Jednak jako doświadczona hodowczyni nagadała Tytuskowi i ten natychmiast się uspokoił i nawet zakumplował się z nią.
Pozdrawiam wszystkich

Posted

Oj, ja ja nic nie nasmaruje, to jakos tu pusto i cicho sie robi:razz: Ja dzis siedze w robocie od switu do nocy i wymyslam sobie zajecia rozne, miedzy innymi ze spisu wystawcow ulozylam stawke kerrakow w Krakowie (Zebra mnie podpuscila;) ), oto ona:
Psy
Klasa posrednia:
1. DINNYESVAROSI FRED FLINSTON
2. ROMULUS BRAUDAG
Klasa otwarta:
1. DINNYESVAROSI ENERGIZER AT KERRYDOM COURT
Klasa championow:
1. DERRYMORE AILILL BEST
2. GIO GRANO KERRYDOM COURT
3. WISE HEART GELLMARI KIY
Suki
Klasa mlodziezy
1. KERRYDOM COURT HADIYA
Klasa posrednia
1. BEAUBASE AISA
Klasa otwarta
1. DIXIE ACE VON DAELENBROEK
Klasa championow
1. DERRYMORE ARWEN GILL
2. DOLLY KERRY LAND
Ladna historia co? Z checia bym to zobaczyla na wlasne oczyska, bedzie na czym oko zawiesic.

Marta - z Maja sie pewnie nie spotkasz, bo kerraki sa wystawiane w niedziele 25-go, ring 7, godz.13.05

Zaneta - dla mnie Szecin to zdecydowanie za daleko:lol: , ale czekam na wiesci, jak tylko wrocisz napisz stawke i wyniki.

Gokaiba - zawsze trudno sie rozstac z maluchami, w koncu zna sie je od pierwszego oddechu na tym swiecie. Nie da sie jednak zatrzymac wszystkich i juz, choc czasami cos "niechcacy" zostanie;)

Posted

Oj cicho tu rzeczywiście ! Czapla super pracę zrobiłaś!
11 kerraków :crazyeye: w Krakowie SUPER :loveu:
Jesli chodzi o moje sucze to, Czaplo, trafione ;) i Dinka (Dixy Ace ..) wraca na wystawy - ciekawe, czy ona się z tego cieszy :cool3:
Marto rzeczywiście chyba sie nie spotkamy :-( w Krakowie, jak pisała Czapla

Pozdrawiam wszystkich z Jastrzębiej Góry, całe 5 dni mi się trafiło :evil_lol: ;). Jutro do domu, a pojutrze do roboty :angryy: Eh... samo życie

Posted

Maja no to szkoda:-( ja jade z ekipa a w niedziele mamy pokazy wiec tylko ten termin pasowal!

a ja sie pochwale-dzis jestem juz mgr inz. obronilam sie na 5 (temat: Analiza zywienie i treningu psow sportowych) - nie mieli mnie jak zagiac;)

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=red]Marto !!! Gratulacje ogromne !!! [/COLOR][/SIZE][/B]
:laola: :laola: :laola: :laola:
:BIG:No to teraz wielkie oblewanie Cię czeka ;) :drink1:

Posted

HIhi= choc czasami cos "niechcacy" zostanie;) - właśnie tak mi został Mieszko i to jednak szczęśliwy traf:evil_lol: .
W Szczecinie były tylko 4 keraki na wystawie- 1 pies i 3 sunie .Mieszko bez rywali:mad: , otrzymał kolejną dosk.ocenę i zw.młodz. a rasę wygrała młodzieżowa sunia Gabi-Geira Lady Vaksam:multi: \ tak jak w Gorzowie\, były jeszcze dwie urocze sunie ze Słupska- Blue Cameo z Rodu Baby Jagi w klasie pośredniej i Jaga Bez Sukcesu w klasie championów =obie doskonałe.

Posted

Marta : Gratulacje za obronę i temat - jak dobrze łączyć pasję z pracą a wyniki wtedy są najlepsze :multi: .Szkoda, że tak daleko mamy do Was ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda mi się lepiej nagrać całe Wasze występy i mistrzowską "skakankę"

Posted

[quote name='zaneta']HIhi= choc czasami cos "niechcacy" zostanie;) - właśnie tak mi został Mieszko i to jednak szczęśliwy traf:evil_lol: .
W Szczecinie były tylko 4 keraki na wystawie- 1 pies i 3 sunie .Mieszko bez rywali:mad: , otrzymał kolejną dosk.ocenę i zw.młodz.[/quote]
Gratulacje Żaneto dla Was i Mieszka oczywiście. Czy to nie jest ostatnia potrzebna Mieszkowi wystawa do Mł. Ch.?
Ah Te szczęśliwe trafy :loveu: U mnie Aisy też miało nie być ;) I jest - pies - morderca ;) :mad: Kilka dni podczas naszego urlopu była u moich Rodziców i zamordowała młodą wronę (już myszy jej nie starczają), a Rodzice od kilku dni mają nalot wrzeszczących wron nad dom. Normalnie Ptaki xxxx - któreś tam ;)

Posted

[SIZE=3][B]MARTA - GRATULUJE!!!!!:cool2: :laola: [/B][/SIZE][SIZE=2](a niby jak Cie mieli zagiac?:lol: ;) )[/SIZE]

Zaneta - gratulacje dla Ciebie i Mieszka:multi: Opilas juz championa mlodziezy?:drinking:
A Aisa lowny zwierzak co jest raczej typowe dla naszych potworow:razz:

Posted

[B]Marta[/B] gratulacje dla Ciebie

[IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG]

[SIZE=1](ależ "trudny" temat sobie wybrałaś :evil_lol: :cool3: ;))[/SIZE]

Posted

Marta -gratulacje,:lol:
Żaneta - wycałuj Mieszka ode mnie, bardzo fajny chłopak z niego, sunie ze Słupska widziałam , do gustu przypadła mi szczególnie starsza kerrunia, ale młodej suczki z hodowli Vaksam jeszcze nie, bardzo jestem jej ciekawa.
Gikaiba, nie narzekaj, pusto w domu to mam ja, po stracie Amy i narazie niestety tak pozostanie.:roll:

Posted

[quote name='zaneta']HIhi= choc czasami cos "niechcacy" zostanie;) - właśnie tak mi został Mieszko i to jednak szczęśliwy traf:evil_lol: .
W Szczecinie były tylko 4 keraki na wystawie- 1 pies i 3 sunie .Mieszko bez rywali:mad: , otrzymał kolejną dosk.ocenę i zw.młodz. a rasę wygrała młodzieżowa sunia Gabi-Geira Lady Vaksam:multi: \ tak jak w Gorzowie\, były jeszcze dwie urocze sunie ze Słupska- Blue Cameo z Rodu Baby Jagi w klasie pośredniej i Jaga Bez Sukcesu w klasie championów =obie doskonałe.[/QUOTE]
Witam wszystkich z wystawą w Szczecinie to jest coś nie tak
Jaga Bez Sukcesu wzieła CACIB,CWC,i najlepszą suke w rasie
Blue Cameo z Rodu Baby Jagi RES CACIB,CWC
to jeżeli MIESZKO jest ZW.MŁ TO CO WZIEŁA Gabi-Geira Lady Vaksam ???
MOŻE MI TO KTOS WYJAŚNIĆ? NIC Z TEGO NIE ROZUMIE ?
Gabi-Geira Lady Vaksam musiałaby najpierw byc ZW.MŁ ŻEBY WYGRAĆ RASE

Posted

[quote name='kerry'] Witam wszystkich z wystawą w szczecinie to jest coś nie tak
Jaga Bez Sukcesu wzieła CACIB,CWC,i najlepszą suke w rasie
Blue Cameo z Rodu Baby Jagi RES CACIB,CWC
to jeżeli MIESZKO jest ZW.MŁ TO CO WZIEŁA Gabi-Geira Lady Vaksam ???
MOŻE MI TO KTOS WYJAŚNIĆ? NIC Z TEGO NIE ROZUMIE ?[/quote]To proste :roll:. Młodzieżowiec może dostać Zwycięstwo Młodzieży oraz wygrać rasę (BOB). Nie może natomiast otrzymać tytułów: Najlepszy Pies (Suka) w Rasie, CWC, CACIB i Res. CACIB :cool3: :p

Posted

[quote name='zadziorny']To proste :roll:. Młodzieżowiec może dostać Zwycięstwo Młodzieży oraz wygrać rasę (BOB). Nie może natomiast otrzymać tytułów: Najlepszy Pies (Suka) w Rasie, CWC, CACIB i Res. CACIB :cool3: :p[/QUOTE]
WIEM ALE WEDŁUG TEGO RASE WYGRAŁ MIESZKO BO ZW.MŁ. JEST TYLKO JEDEN "PROSZE NAJPIERW PRZECZYTAĆ POST ŻANETY" POZATYM PYTANIE BRZMIAŁO INACZEJ " CO WZIEŁA Gabi-Geira Lady Vaksam"

Posted

No albo sie pospieszylismy z gratulacjami dla Mieszka, albo nie wiem...
Na pewno jest jakis blad w wynikach.
Kerry - przeciez byles, wiec chyba powinienes byc najlepiej zorientowany?;)

Posted

[quote name='czapla']No albo sie pospieszylismy z gratulacjami dla Mieszka, albo nie wiem...
Kerry - przeciez byles, wiec chyba powinienes byc najlepiej zorientowany?;)[/QUOTE]
no własnie nie jestem ,nie mam do nikogo żadnych pretensji ,ale kto wygrał do dzisiaj nie wiem chyba trzeba wykonać telefon do Szczecina ŻANETA masz najbliżej

Posted

[quote name='czapla']No albo sie pospieszylismy z gratulacjami dla Mieszka, albo nie wiem...
Kerry - przeciez byles, wiec chyba powinienes byc najlepiej zorientowany?;)[/QUOTE]
no własnie nie jestem ,nie mam do nikogo żadnych pretensji ,ale kto wygrał do dzisiaj nie wiem chyba trzeba wykonać telefon do Szczecina ŻANETA masz najbliżej pozatym Blue Cameo z pośredniej nawet nie wyszła do porównania(kulawa nie była a w klasie pośredniej wygrała) do porównania poszedł champion i suka psem z młodzieży :mad: ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...