Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eeeeee nieuwaznie czytasz, hmmm ale to moze bylo jeszcze jakas strone wczesniej niz fotki. Saxana to czeska fenka, z hodowli Braudag, na mojej stronce w "naszych psach" juz jest i jest tez jej rodowod.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Halo, nie ma mnie chwile i juz mi ktos chce podebrac Saxonke, o nie moja ci ona :evilbat: :wink: :lol: .

Hahaha Czapla a pamietasz jak w Forcie na zawodach poszlas gdzies na chwile i nagle byla zadyma u nas i hahaha szybko przybiegas bo myslalas, ze Niunius cos nabroil, a on taki grzeczniutki byl :grins: :wink: .

Posted

Filipek jak mowisz hmmm ............to jej tatus :lol:

Ka-Vanga jakbys miala takiego Niunia na stanie, to bys w pelni zrozumiala czemu tak szybkich nog dostalam :lol:
No ale Niunius potrafi mnie zadziwic i jak tak sie na mnie slodko popatrzy to cale bandyctwo mu wybaczam :D

Posted

[quote name='czapla']Filipek jak mowisz hmmm ............to jej tatus :lol:

[/quote]
:o :o :o :o :o :o
WOW!!!
[b]TO JUZ JA KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Posted

Hahahaha, wiesz ja mam u siebie olbrzyma dominanta i tez go musze niezle pilnowac, bo on raczej sam z siebie nie zaczepia, ale u niego wystarczy ze jakis pies mu rzuci wyzwanie nawet zlym spojrzeniem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

[quote name='orsini']
:o :o :o :o :o :o
WOW!!!
[b]TO JUZ JA KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/quote]
Oooooooooo nie wcale jej nie kochasz, ja ja kocham, a Ty nawet nie waz sie myslec o kradziezy jej, nooooooooo chyba ze ja sobie ukradniemy na spole :evil_lol: .

Posted

Wyobraz sobie, ze nie jestes pierwsza :lol: Jak ja zobaczylam i od razu wpadla mi w rece, przykleila sie jak to ona potrafi i ten jezorek i zsynchronizowany z nim ogonek zaczal pracowac, ah! od razu mnie kupila (a nie ja ja :wink: )
A czy bedzie sliczna jak rodzice, czy calkowity odmieniec, to sie jeszcze zobaczy :D

Posted

Ojejku! ja ja chyba w domu zostawie, bo mi rozszarpiecie malucha! :lol:
A w dodatku dostalam taka wiadomosc, cytuje: "powiedz tym wszystkim na dogomani, że Saxana w Radomiu jest wyłącznie MOJA, ja tego nie moge wpisac , jak sama wiesz, a oni to niech sobie jadą do Płocka, ja juz byłam i może kiedys bedę, a oni niech tam jadą na mizianie"
Dodam, ze jade do Radomia na specjalna prosbe autorki tego listu, wiec rozumiecie - co ja moge?! :lol:
A tak wogole, czemu nie mozna sie zarejestrowac na dogomani?

Posted

czy ta pani jest z mojej wsi? ;)
Jak tak, to zaraz do niej skoczę i pogadamy powaznie :evilbat: :lol:
Co znaczy, że nie może się zarejestrować????

Posted

Hahaha do Radomia niech sobie jedzie, ja kcem ja w Legionowie :evilbat: . Haha w Plocku tez kiedys bylam, na wystawie :wink: :lol: :lol: :lol: i jakie fajne pucharki dawali za rase :grins: .

Posted

jostra - tak, ta pani jest z Twojej wsi :lol: Musicie chyba powaznie porozmawiac :wink: No i nie moze sie zarejestrowac na Dogomanii, bo by chetnie z nami pogadala, ja tez probowalam i mi nie wyszlo, nie wiem o co chodzi.
Wogole to ja jeszcze nie mam potwierdzenia na ten Radom i zaczynam sie nieco denerwowac :roll:

Posted

Już ja z nią pogadam ;) :evilbat:
Szkoda, że nie może się zalogować, chyba musi próbować do skutku :roll:
Ja potwierdzenie dostałam w poniedziałek, a zgłaszałam w ostatni dzień
Pasowałoby zadzwonić do Radomia, ale oni mają czynne dopiero w piątek :-?

Posted

Moje drogie panie - prosze sie tu nie klocic, bo i tak nic z tego wam nie wyjdzie - Saxana jest tylko MOJA, a jak ktos ja bedzie chcial uprowadzic, to psami poszczuje! :lol:

Posted

WITAJCIE,WITAJCIE,
No nareszcie, Asia, czy tam Czapla jak wolisz DZIĘKI WIELKIE.
Dla niewtajemniczonych, to ja , z tej samej wsi co Jostra, posiadajaca 2 szt kerry blue, najukochańszej mojej i Asi oczywiście rasy.

Posted

No swietnie, ze w koncu jestes Zeberko mila :D nie chwalac sie mialam w tym pewien udzial i choc ze mnie blondynka, to czasami mozg mi zadziala :D :wink:

Posted

[quote name='orsini']No wlasnie ja Radom odpuszczam, ale Legionowo MOJE!!!!
Mala Filipke porwe JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ze co przepraszam :evilbat: :evilbat: :evilbat: .

Haha Czapla Saxanka jest na razie Twoja, ale zaczekaj do Legionowa :evilbat: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

Posted

Jostra, wolne miejsca są , jak najbardziej i paka na pudła także, ja jadę jak sama stwierdziłaś, czysto towarzysko i moje panny zostaja w domu.
Masz do mnie namiar, więc czeka, bedzie mi bardzo miło.
Czapla (jak ja się mam do tego przyzwyczaić???) Twój udział był absolutnie WIELKI, bez niego nie było by mnie tutaj. :angel:

Posted

Ja sie nad tym Legionowem powaznie zastanawiam, bo jak wy macie takie niecne plany....toz tam do rekoczynow dojdzie :lol:
Tak Zeba - przyznaj, ze jestem genialna :lol: (czasami :wink: )
A ja dzis wstalam o 5.14 - zgadnijcie kto mnie obudzil o tak nieludzkiej porze? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...