Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha zauroczyc to chyba nie zaurocze jak bedzie miala czerwona wstazeczke, ale przed porwaniem to bym sie na Twoim miejscu strzegla :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

A i z ukryciem nie mialabys problemu -i brode ma(malusia, ale jednak) i kudlata troche, zawsze mozna powiedziec, ze to sznaucer z wadliwym wlosem no i jakis troche dziwny, ale w najlepszych rodzinach dziwadla sie rodza :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='czapla']A i z ukryciem nie mialabys problemu -i brode ma(malusia, ale jednak) i kudlata troche, zawsze mozna powiedziec, ze to sznaucer z wadliwym wlosem no i jakis troche dziwny, ale w najlepszych rodzinach dziwadla sie rodza :lol: :lol: :lol:[/quote]
z jakim wadliwym wlosem???a myslisz ze amerykany to jaki maja jak sie ich nie wyskubie hahahahhaha wiec spoko moze robic za sznaucerka:))i to slicznego! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przed skubaniem

Posted

Dziewczyny a ja myślę że jak Czapla się zdecyduje na Leginowo to ja gdzieś ukryję keraka i powiem że to pudelek tylko źle ścięty. :lol: :wink:

Posted

czyli maja racje ci co mowia, ze w sznaucerku amerykanskim jest pudel domieszany, jak i ci co mowia ze kerrak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pewnie i to i to tam wrzucili :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='czapla']Ogolisz brode (o zgrozo! :o ) i za pudla tez moze uchodzic :lol:[/quote]

Nie no brodę oszczędzę, będę wciskać kit że nie umiem obciąć i nie mam maszynki :wink:

[quote name='orsini']czyli maja racje ci co mowia, ze w sznaucerku amerykanskim jest pudel domieszany, jak i ci co mowia ze kerrak pewnie i to i to tam wrzucili[/quote]

Wiesz co Orsini nie mam pojęcia, ale może to i racja? To możę i do pudli amerykanie "wlewają" kerry, bo niby skąd by mieli wszystkie kolory m.in błękitny?

Posted

no do sznaucera na bank musieli kerraka dodac, bo 1.uszy teriera sie zrobily, 2.front teriera, 3. wzrost-amerykany duze, i po4. najwazniejsze-z wiekiem zmieniaja kolor!z czarnego siwieja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahhaa no:)))))
ciekawa czapla czy ten Twoj new kerrak znowu bedzie taki agresywny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w stosunku do mojego malutkiego Wiktorka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i go za kota wezmie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No wiesz Orsini! Przeciez moj Niunio byl bardzo grzeczny, zero agresji, nawet nie warknal przeciez! On tylko patrzyl... :baddevil:
A Saxana na razie jest urocza i wszystko dookola ja ciekawi i to bez cienia agresji. Wachala sie z konikiem i swinka i kotkiem i nadal wszystko zyje.
Nie ludze sie jednak, ze tak bedzie zawsze - juz moje staruchy pokaza jej co trzeba :evilbat:

Posted

hahahaha racja, on TYLKO patrzyl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale za to [b]JAK[/b] :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Na wystawianie to ona nieco za mloda - jutro konczy 4 miesiace, chyba cos dobrego jej kupie :D , bedzie czysto towarzysko wdzieczyc sie do co najmniej jednej pani z Rzeszowa, ale jak sie przepchniesz, to moze tez da ci sie z nia pomiziac :lol:
A wystawiam oba moje staruchy, a niech maja i sie pokarza :D :D :D

Orsini - Niunio to bardzo mily chlopak, on po prostu byl zazdrosny, tez chcial zebys go utulila, a Ty tylko Wiktorek i Wiktorek :wink:

Posted

[quote name='czapla']Na wystawianie to ona nieco za mloda - jutro konczy 4 miesiace, chyba cos dobrego jej kupie :D , bedzie czysto towarzysko wdzieczyc sie do co najmniej jednej pani z Rzeszowa, ale jak sie przepchniesz, to moze tez da ci sie z nia pomiziac :lol:
[/quote]
Przepchnę się, przepchnę :evilbat:
W końcu będę z moim czarnym brytanem :evilbat: :lol:
To fajnie, że nie jest wystawiana, przynajmniej będzie się można z nią miziać do woli :P

Posted

Orsini - to rozumiem! Niunio,jak prawdziwy facet, bardzo kocha kobiety. Jak tylko jakas babka do nas zawita, to od razu pakuje sie na kolanka(malutki pieseczek :lol: )i tak namietnie lize uszko, ze co niektorym jezor wylazi drugim uchem :wink: :lol:

jostra - mizianie jest bardzo mile widziane, po to ja w sumie zabieram, niech sie uczy dziewczynka wielkiego swiata. Niunia oszczedzalam, bo rzygal w samochodzie i wyrosl z niego wiesniak - barbarzynca :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...