orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 no ja sie cofnelam!!! fajna!! !!!! ale wklejaj nowe!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ja poprosze to cudne malenstwo przywiezc do Legionowa :evilbat: .
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 No nie wiem, nie wiem jeszcze mi zauroczysz i co ja poczne? :wink: :lol:
Ka-Vanga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hahaha zauroczyc to chyba nie zaurocze jak bedzie miala czerwona wstazeczke, ale przed porwaniem to bym sie na Twoim miejscu strzegla :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 A i z ukryciem nie mialabys problemu -i brode ma(malusia, ale jednak) i kudlata troche, zawsze mozna powiedziec, ze to sznaucer z wadliwym wlosem no i jakis troche dziwny, ale w najlepszych rodzinach dziwadla sie rodza :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hahaha wlasnie. No to co widzimy sie w Legionowie :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: . Hahaha bede miala giganty to powiem, ze to ich dziecie :grins: .
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Niedorobione dziecie na dodatek :lol: No zobacze, w takim razie sie zainteresuje bardziej legionowska wystawa :D
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='czapla']A i z ukryciem nie mialabys problemu -i brode ma(malusia, ale jednak) i kudlata troche, zawsze mozna powiedziec, ze to sznaucer z wadliwym wlosem no i jakis troche dziwny, ale w najlepszych rodzinach dziwadla sie rodza :lol: :lol: :lol:[/quote] z jakim wadliwym wlosem???a myslisz ze amerykany to jaki maja jak sie ich nie wyskubie hahahahhaha wiec spoko moze robic za sznaucerka:))i to slicznego! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przed skubaniem
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dziewczyny a ja myślę że jak Czapla się zdecyduje na Leginowo to ja gdzieś ukryję keraka i powiem że to pudelek tylko źle ścięty. :lol: :wink:
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ogolisz brode (o zgrozo! :o ) i za pudla tez moze uchodzic :lol:
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 czyli maja racje ci co mowia, ze w sznaucerku amerykanskim jest pudel domieszany, jak i ci co mowia ze kerrak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pewnie i to i to tam wrzucili :lol: :lol: :lol: :lol:
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='czapla']Ogolisz brode (o zgrozo! :o ) i za pudla tez moze uchodzic :lol:[/quote] Nie no brodę oszczędzę, będę wciskać kit że nie umiem obciąć i nie mam maszynki :wink: [quote name='orsini']czyli maja racje ci co mowia, ze w sznaucerku amerykanskim jest pudel domieszany, jak i ci co mowia ze kerrak pewnie i to i to tam wrzucili[/quote] Wiesz co Orsini nie mam pojęcia, ale może to i racja? To możę i do pudli amerykanie "wlewają" kerry, bo niby skąd by mieli wszystkie kolory m.in błękitny?
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 no do sznaucera na bank musieli kerraka dodac, bo 1.uszy teriera sie zrobily, 2.front teriera, 3. wzrost-amerykany duze, i po4. najwazniejsze-z wiekiem zmieniaja kolor!z czarnego siwieja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 A ktoz tam zgadnie co tam wymieszane jest! Toc to wszystko kundelki :wink: :lol:
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ale za to jakie efektowne kundelki :wink: :lol:
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 hahahhaa no:))))) ciekawa czapla czy ten Twoj new kerrak znowu bedzie taki agresywny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w stosunku do mojego malutkiego Wiktorka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i go za kota wezmie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 No wiesz Orsini! Przeciez moj Niunio byl bardzo grzeczny, zero agresji, nawet nie warknal przeciez! On tylko patrzyl... :baddevil: A Saxana na razie jest urocza i wszystko dookola ja ciekawi i to bez cienia agresji. Wachala sie z konikiem i swinka i kotkiem i nadal wszystko zyje. Nie ludze sie jednak, ze tak bedzie zawsze - juz moje staruchy pokaza jej co trzeba :evilbat:
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 hahahaha racja, on TYLKO patrzyl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale za to [b]JAK[/b] :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Czapla a Ty będziesz ją wystawiać? Czy będzie tylko towarzysko?
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Na wystawianie to ona nieco za mloda - jutro konczy 4 miesiace, chyba cos dobrego jej kupie :D , bedzie czysto towarzysko wdzieczyc sie do co najmniej jednej pani z Rzeszowa, ale jak sie przepchniesz, to moze tez da ci sie z nia pomiziac :lol: A wystawiam oba moje staruchy, a niech maja i sie pokarza :D :D :D Orsini - Niunio to bardzo mily chlopak, on po prostu byl zazdrosny, tez chcial zebys go utulila, a Ty tylko Wiktorek i Wiktorek :wink:
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 hahahaha no dobra to nastepnym razem Niunia tez ukocham:)))ale Wiktor w klatce zostanie hahahahah
jostra Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='czapla']Na wystawianie to ona nieco za mloda - jutro konczy 4 miesiace, chyba cos dobrego jej kupie :D , bedzie czysto towarzysko wdzieczyc sie do co najmniej jednej pani z Rzeszowa, ale jak sie przepchniesz, to moze tez da ci sie z nia pomiziac :lol: [/quote] Przepchnę się, przepchnę :evilbat: W końcu będę z moim czarnym brytanem :evilbat: :lol: To fajnie, że nie jest wystawiana, przynajmniej będzie się można z nią miziać do woli :P
czapla Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Orsini - to rozumiem! Niunio,jak prawdziwy facet, bardzo kocha kobiety. Jak tylko jakas babka do nas zawita, to od razu pakuje sie na kolanka(malutki pieseczek :lol: )i tak namietnie lize uszko, ze co niektorym jezor wylazi drugim uchem :wink: :lol: jostra - mizianie jest bardzo mile widziane, po to ja w sumie zabieram, niech sie uczy dziewczynka wielkiego swiata. Niunia oszczedzalam, bo rzygal w samochodzie i wyrosl z niego wiesniak - barbarzynca :evil:
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 czapla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak juz na serio: skad masz swoja nowa coreczke?z jakiego kraju?
Recommended Posts