Jump to content
Dogomania

Arad 6-7.10.2007 2xCACIB(w tym Open Romania) RUMUNIA

Recommended Posts

Posted

[quote name='kapka22']Ja rowniez mam WIELKA NADZIEJE ze bedzie busik:cool3: , wiec [SIZE=3][COLOR=red][B]zorganizujmy [/B][/COLOR][/SIZE]cos razem bo wyglada na to, ze jes pare osob, ktore chca jechac a maja problem z dojazdem... :mad:[/quote]

zastanawiam się nad zgłoszeniem..
zgłosiłabym (mam jednego małego psa), gdyby tylko był bus. a zgłoszenia do jutra...
ps. czy ktoś z Was sie orientuje czy przejade bez paszportu (na samym dowodzie osobistym?), wprawdzie Rumunia jest w UE, ale dopiero od stycznia br
ps1. jakie są mniej więcej koszty noclegu i czy trzeba (a jeśli tak to gdzie) rezerwować?

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Simbik wiem, że jedziemy, wiem, wiem... Droga daleka, a noc taka ciemna... Będę Was męczyła płytkami z moją muzyką, już załatwiam płytki :cool3: Mam nadzieję, że mnie nie wysadzisz ;) , e chyba nie - sama byś musiała prowadzić :)
No to kto jedzie?

Posted

Witaj Basiu ;-) i reszto!
Na Dogomanii jestem nowa.
My rowniez jedziemy do Aradu, wiec z co po niektorymi spotkam sie na zywo ;-)
Pozdrawiam i do zobaczenia!

Posted

Cześć Elu Nilko i Owieczko :) Kto jeszcze jedzie? Jedziecie sami? W końcu mam nadzieję, że pogadamy... Gdzie śpicie? My szukamy jakiegoś campingu...

Posted

witaj, witaj ;)
jade z owca, a z nami jedzie Justyna ze springer spanielem
nocelgu nie mamy jeszcze, wiec gdybyscie namierzyli jakis camping, to polecamy sie pamieci

Posted

[quote name='Basik']Jeszcze nic nie wiem, ale dam znać jak tylko Simbik cosik wydzwoni:)[/QUOTE]

Camping pod Aradem na mapie znalazłam :lol: , tylko muszę dotrzeć jeszcze do jakiś namiarów na niego.

Posted

Ja też się wybieram, namiary na camping baaardzo mile widziane. Raźniej by nam było wśród rodaków, no i zawsze można poprosić życzliwą duszę o popilnowanie dobytku czy coś :-)

Posted

[quote name='Saskja']no proszę, proszę o jakies namiary na kemping...[/QUOTE]

Na camping nie mam namiarów, ale mogę coś przesłać o hotelach. Podaj mail na PW :lol:.

Posted

Niestety, hotele nie wchodzą w grę, bo moja gaskonka Saskja (zgłoszona do kl. baby) jeszcze sika gdzie popadnie, więc unikam hoteli jak ognia.
Ale dzięki za chęć pomocy :-)

Posted

Czy komuś związek w Aradzie odpisał na mail :hmmmm:... bo szczęśliwców którym się udało dodzwonić już kilku znam, zaś mailowo nie słyszałam żeby ktokolwiek otrzymał odpowiedź :shake:.

Posted

[quote name='Bardotka']Kasiu, prawda taka, że na mailowe odp z Rumunii to raczej nie licz :shake:[/QUOTE]

Domyślam się :cool3:...ale może jest jakiś szczęśliwiec. Do Mołdawii pisałam uparcie, połowa mail'i wróciła, ale jak już zwątpiłam to mi odpisali :p.

Posted

[quote name='simbik']Czy komuś związek w Aradzie odpisał na mail :hmmmm:... bo szczęśliwców którym się udało dodzwonić już kilku znam, zaś mailowo nie słyszałam żeby ktokolwiek otrzymał odpowiedź :shake:.[/quote]

[quote name='Bardotka']Kasiu, prawda taka, że na mailowe odp z Rumunii to raczej nie licz :shake:[/quote]

[quote name='simbik']Domyślam się :cool3:...ale może jest jakiś szczęśliwiec. Do Mołdawii pisałam uparcie, połowa mail'i wróciła, ale jak już zwątpiłam to mi odpisali :p.[/quote]

Moja znajoma napisała jednego jedynego maila do Mrs.Magdaleny i na drugi dzień otrzymała odpowiedź, że jej psy są zarejestrowane na wystawę :multi:
Maila napisała w niedzielę, odp. dostała w poniedziałek :lol: choć nastawiła się na wysyłanie maili na wciąż do dnia wyjazdu :evil_lol:

Pozdrawiam ciepło :lol:

Posted

Ehh z Targu Mures, Draculi odpowiadali wyjątkowo sprawnie, do Arad zgłoszenia wysłane miesiąc temu, trzy dodatkowe meile z zapytaniem i kicha, nadal nic... Czyli jazda w ciemno :roll: