Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś do missieek przyjechały trzy nowe psy

"mój" sznaucer olbrzym
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11036112#post11036112

Sunia - mix AST albo coś podobnego - czasem oczy ma jak bullterier, ale mocno zmixowana, miła do ludzi, wydawało się, że jest dzika bo siedziała w budzie na wybiegu z kilkudziesięcioma dużymi sukami - przy jej budzie było zbiorowisko suk i ją gryzły :shake: ma poranioną głowę, uszy... jutro zrobię lepsze zdjęcia, jak ją wyciągnęli z wybiegu szarpała się jak dziki pies, ale jak tylko zapięłyśmy ją na smycz podeszła do mnie i wcisnęła dupkę między nogi - była przerażona :shake: jak opuściłyśmy schronisko to pchała się na kolana w aucie - kochana sunia :loveu: jak ją wydawali na szybko popsikali żywe rany sreberkiem...

i druga sunia - też nie wychodziła z budy, też zaszczuta... nie da się do niej podejść na razie bo gryzie ze strachu :shake: tyle jej mam...

Posted

bullowata sunia - potrzebny jak najszybciej dom!!!

do ludzi jest przekochana, ze sznaucerem i wczoraj przywiezioną dziką sunią się dogaduje, ale widziałam jak przez kojec pokazała ząbki boksi :roll:

Posted

wplaty na lapme ktore mamy

70zl Toska
45zl basiapron
55zl opiekunowie Dropki
40zl Ulka18
50zl Alina W.
30zl weszka
50zl malawaszka
70zl bazarek butow
340 masienka i siostra
50 Inez de Villaro
---------
800 razem

Posted

sunia którą zabrałyśmy z Ol z Tutkiem i Bangi była w ciąży na ostatnich nogach, wczoraj zaczęła rodzić, urodziło się jedno szczeniątko - albo martwe albo je zadusiła - niestety to kolejna dzika sunia - w dodatku gryzie :shake: no i koniec rodzenia - wielka jak beczka nadal... w nocy pojechałyśmy z nią do Krakowa na dyżur - cesarka, skręt macicy, wewnątrz 11 martwych szczeniąt, zielone poodklejane łożyska... dobrze, że sunia przeżyła - nie wiemy czy jest stara czy ktoś jej powybijał zęby i dlatego jest taka dzika broniąca się :-( kto adoptuje czekoladkę?