Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gigi-44 napisał(a):
Widzę że impreza się szykuje:lol: To jakby co to mi jeszcze weselnej sporo zostało.A tak poważnie to psiak ma domek i zajęcie dla owczarka rewelacja.

To zapraszam serdecznie z weselną do Poznania. :eviltong:
Bez weselnej też serdecznie zapraszam. ;)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to się porobiło...:lol: Ja myślałam, że Kobitke zapraszam...:oops:
W tej sytuacji zapraszam z Żonką, no i Peterka z Żonką...:cool3: i dzieciaszkami...:eviltong:

Posted

Hihi, no Krzysiu , ma uratowanego Owczarka , i małego dzidziusia :razz::razz: A kiedy ta impreza u ciebie :diabloti::diabloti: Pewnie i tak nie dam radę zajrzeć , ale raz w roku zawszę w Poznaniu jestem :razz: Wiec jest szansa się spotkać :evil_lol::evil_lol:

Posted

Peter Beny napisał(a):
Hihi, no Krzysiu , ma uratowanego Owczarka , i małego dzidziusia :razz::razz: A kiedy ta impreza u ciebie :diabloti::diabloti: Pewnie i tak nie dam radę zajrzeć , ale raz w roku zawszę w Poznaniu jestem :razz: Wiec jest szansa się spotkać :evil_lol::evil_lol:

Krzysiu , być może będę w B.B. w poniedziałek :lol::lol::lol: , może się spotkamy :razz:, potwierdzę jutro :lol:Pozdrawiam ciebie i Hakite;)

Posted

Dlatego, że na Dogo, to w większości Kobitki ;), nie ujmując cudownym Mężczyznom...;)

Peter Beny napisał(a):
A kiedy ta impreza u ciebie :diabloti::diabloti: Pewnie i tak nie dam radę zajrzeć , ale raz w roku zawszę w Poznaniu jestem :razz: Wiec jest szansa się spotkać :evil_lol::evil_lol:

Imprezka będzie jak się pojawicie...:eviltong: A skoro bywasz raz w roku w Poznaniu, to nie ma mowy, żeby nie zajrzeć i się nie załapać...:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Peter Beny napisał(a):
Krzysiu , być może będę w B.B. w poniedziałek :lol::lol::lol: , może się spotkamy :razz:, potwierdzę jutro :lol:Pozdrawiam ciebie i Hakite;)

Bardzo chętnie. To dobrej nocki wszystkim .