Hakita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dziękuję Folen...:loveu: Już wstawiłam. ;) Tylko banerek nie jest chyba podlinkowany do tego wątku??? :cool3: Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 No i pojawił się pierwszy obserwator...:p Quote
Peter Beny Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tak Bari już jest na Owczarku :razz: , biedny ma takie samo imię jak mój piesio :shake::shake: Ja już też się rozglądam za domkiem ;) Ech jak ja nie lubię okresu wakacji , tyle psów się pojawia :-(:-(:-(:-( Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dziękujemy Peterku wspólnie z Barim za chęć pomocy...:loveu: Ach, zmień podpisik, bo Kajanek już szczęśliwy ponad życie...:multi: ;) Quote
Peter Beny Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tak tak , wiem , w końcu Kajanek już ma superowy domek :evil_lol::evil_lol: , oby Bari też szybko trafił do prawdziwego kochającego domku ;) Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Musi trafić do ukochanego domku!!! Nie ma wyjścia!!! ;) Quote
Folen Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hakita podlinkować ten banerek? Ale to muszę na maila wysłać chyba :p Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Folen']Hakita podlinkować ten banerek? Ale to muszę na maila wysłać chyba :p Oj, tak byłoby najlepiej. Będę bardzo "dźwięczna"...:loveu: Ale nie znam sie na tym, gdzie, co i jak...:shake: A w razie czego: [email protected] Quote
Folen Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 mail wysłany :P Bari się prezentuje przy okazji.. Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Nie chce się zrobić banerek z tych kodów...:shake: Nie wiem dlaczego...:-( BARI kochany Psiaku, do góry!!! Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Spójrzcie jaki jestem piękny, a jaki kochany...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 BARI pojechał do domu. Właśnie dostałam telefon ze schroniska. Będzie miał duży teren do wybiegu, będzie przy jakiejś firmie, ale u znajomych, ponoć wspaniałych ludzi. Jestem jakoś tak zakręcona, że chyba nic do mnie nie dociera... Później będę miała zdjęcia i szerszą relację. Quote
Folen Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 To świetna informacja ;p Czyli już nie walczymy z banerkiem :] Quote
Peter Beny Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::lol::lol::lol::lol: Quote
mrowa23 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mlody bedzie drinki robil pojechal do Bolsa pilnowac terenu przyjechali panowie i z odwzajemniona miloscia zabrali biedaka. bedzie mial dobrze na pewno....a jaki byl szczesliwy ten dzieciak ehhh...cudo... Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Echhh, ale ja to jakoś właśnie mam doła...:-( Znalazłabym domek, napewno... Jest mi jakoś przykro, źle...:placz: Nie wiem, może taki dzień... Quote
mrowa23 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 kochana ze znalazlabys domek taki naj naj to my wszyscy nei mamy watpliwosci a pamietaj ze w schronie czekaja inne na twoje dzialanie a ostatnio pokazalas ze potrafisz zdzialac cuda nawet te mniej mozliwe wiec glowa do gory bedzie mial bari swoich panow ktorzy beda o niego dbali a na takim terenie bedzie szczesliwy:) na pewno:) Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Mrowcia23, kochana jesteś...:Rose: :buzi:, ale bez przesady...:oops: Wiem, że będzie miał dobrze, w końcu to nie obcy ludzie...ale i tak mi dziś ciężko...:-( Jutro wstawie foteczki, bo dziś sił nie mam, za chwilke ide spać...:-( Quote
mrowa23 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hakitko ja nie przesadzam a kto lata jak z pieprzem i pomaga psiaka? kulfon astor baron mozart nie wspolne o tince...przypomnij sobie radosc dzieciakow jak zobaczyly mozarta w samochodzie i zobaczysz ile zrobilas :) a teraz lulu i przespij zly czas kochana ;* Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Echhh, nie wiem czy przespałam już zły czas, ale dopiero teraz mam siłę wkleić fotki. BARI przed odjazdem ze schroniska. Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Tęskno mi za nim... Ale za jakiś czas go odwiedzę...:loveu: Quote
Peter Beny Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hakita napisał(a):Echhh, ale ja to jakoś właśnie mam doła...:-( Znalazłabym domek, napewno... Jest mi jakoś przykro, źle...:placz: Nie wiem, może taki dzień... Każdy ma trudne dni:shake: , i pilnowanie dla Owczarka to superowe zadanie :evil_lol::evil_lol: , byle by za dużo Bolsa nie było bo trzeba będzie Esperal Bariemu zaszyć :mad::mad::mad: Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Peter Beny napisał(a):Każdy ma trudne dni:shake: , i pilnowanie dla Owczarka to superowe zadanie :evil_lol::evil_lol: , byle by za dużo Bolsa nie było bo trzeba będzie Esperal Bariemu zaszyć :mad::mad::mad: No właśnie...:mad: Bo sama zaczne pić ostro...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i się pogrożę w smutku, beznicości...:shake: Wierzę, że Bari ma dobrze, muszę!!! W końcu pojechał do znajomych...:p Quote
gigi-44 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Widzę że impreza się szykuje:lol: To jakby co to mi jeszcze weselnej sporo zostało.A tak poważnie to psiak ma domek i zajęcie dla owczarka rewelacja. Quote
Recommended Posts