Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Bari już jest na Owczarku :razz: , biedny ma takie samo imię jak mój piesio :shake::shake: Ja już też się rozglądam za domkiem ;) Ech jak ja nie lubię okresu wakacji , tyle psów się pojawia :-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Folen']Hakita podlinkować ten banerek? Ale to muszę na maila wysłać chyba :p

Oj, tak byłoby najlepiej. Będę bardzo "dźwięczna"...:loveu: Ale nie znam sie na tym, gdzie, co i jak...:shake:
A w razie czego:
[email protected]

Posted

BARI pojechał do domu. Właśnie dostałam telefon ze schroniska. Będzie miał duży teren do wybiegu, będzie przy jakiejś firmie, ale u znajomych, ponoć wspaniałych ludzi.
Jestem jakoś tak zakręcona, że chyba nic do mnie nie dociera...
Później będę miała zdjęcia i szerszą relację.

Posted

mlody bedzie drinki robil pojechal do Bolsa pilnowac terenu przyjechali panowie i z odwzajemniona miloscia zabrali biedaka. bedzie mial dobrze na pewno....a jaki byl szczesliwy ten dzieciak ehhh...cudo...

Posted

Echhh, ale ja to jakoś właśnie mam doła...:-(
Znalazłabym domek, napewno...
Jest mi jakoś przykro, źle...:placz: Nie wiem, może taki dzień...

Posted

kochana ze znalazlabys domek taki naj naj to my wszyscy nei mamy watpliwosci a pamietaj ze w schronie czekaja inne na twoje dzialanie a ostatnio pokazalas ze potrafisz zdzialac cuda nawet te mniej mozliwe wiec glowa do gory bedzie mial bari swoich panow ktorzy beda o niego dbali a na takim terenie bedzie szczesliwy:) na pewno:)

Posted

Mrowcia23, kochana jesteś...:Rose: :buzi:, ale bez przesady...:oops:

Wiem, że będzie miał dobrze, w końcu to nie obcy ludzie...ale i tak mi dziś ciężko...:-(

Jutro wstawie foteczki, bo dziś sił nie mam, za chwilke ide spać...:-(

Posted

Hakitko ja nie przesadzam a kto lata jak z pieprzem i pomaga psiaka? kulfon astor baron mozart nie wspolne o tince...przypomnij sobie radosc dzieciakow jak zobaczyly mozarta w samochodzie i zobaczysz ile zrobilas :) a teraz lulu i przespij zly czas kochana ;*

Posted

Hakita napisał(a):
Echhh, ale ja to jakoś właśnie mam doła...:-(
Znalazłabym domek, napewno...
Jest mi jakoś przykro, źle...:placz: Nie wiem, może taki dzień...

Każdy ma trudne dni:shake: , i pilnowanie dla Owczarka to superowe zadanie :evil_lol::evil_lol: , byle by za dużo Bolsa nie było bo trzeba będzie Esperal Bariemu zaszyć :mad::mad::mad:

Posted

Peter Beny napisał(a):
Każdy ma trudne dni:shake: , i pilnowanie dla Owczarka to superowe zadanie :evil_lol::evil_lol: , byle by za dużo Bolsa nie było bo trzeba będzie Esperal Bariemu zaszyć :mad::mad::mad:

No właśnie...:mad: Bo sama zaczne pić ostro...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i się pogrożę w smutku, beznicości...:shake:

Wierzę, że Bari ma dobrze, muszę!!! W końcu pojechał do znajomych...:p