Izabela124. Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [CENTER][B]Właśnie wróciłam ze wsi :) Psy się wyszalały za wszystkie czasy. Miały przymusową kąpiel w wykonaniu mamy, bo padało, a pieski biegały po błotku i "nieco" się ubrudziły, szczególnie Kiss :evil_lol: Potem wyszło słoneczko i Bobek pomoczył się w jeziorku :lol: Wypad bardzo się udał, mam zdjęcia. Szkoda, że tak szybko wróciliśmy. Nawet brak internetu mi nie przeszkadzał :evil_lol:[/B] [/CENTER] Quote
Alicja Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 To czekam na foty:) Ja jak wyjeżdżam gdzieś na łono natury to o internecie nawet mi się nie wspomni , dlatego tak lubię wyjeżdżać :) Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Cieszę się, że wypad się udał :) Dawaj foty :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Alicja']To czekam na foty:) Ja jak wyjeżdżam gdzieś na łono natury to o internecie nawet mi się nie wspomni , dlatego tak lubię wyjeżdżać :)[/QUOTE]To tak jak u mnie :) [quote name='magdabroy']Cieszę się, że wypad się udał :) Dawaj foty :diabloti:[/QUOTE] [quote name='lasoa']czekamy na zdjecia :)[/QUOTE]Na pewno dziś będą :lol: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Izabela124.']Mam teraz na głowie inne problemy :eviltong:[/QUOTE] Czyżby szukanie stażu i mieszkania? :razz: jak tam idzie w ogóle? Quote
Izabela124. Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='agaciaaa']Czyżby szukanie stażu i mieszkania? :razz: jak tam idzie w ogóle?[/QUOTE]Nic nie idzie. Wszystko się komplikuje. Byłam dziś w Urzędzie Pracy pytać się czy zrefundują staż. Do końca roku nie dadzą rady, bo nie ma na to środków, kazali dowiadywać się po nowym roku Quote
agaciaaa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Izabela124.']Nic nie idzie. Wszystko się komplikuje. Byłam dziś w Urzędzie Pracy pytać się czy zrefundują staż. Do końca roku nie dadzą rady, bo nie ma na to środków, kazali dowiadywać się po nowym roku[/QUOTE] A tak nie przez UP nie możesz szukać czegoś w rodzaju stażu w lecznicach? Albo normalnej pracy jako tech. wet.? Quote
Izabela124. Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='agaciaaa']A tak nie przez UP nie możesz szukać czegoś w rodzaju stażu w lecznicach? Albo normalnej pracy jako tech. wet.?[/QUOTE] Ciężko jest znaleźć taką pracę, szczególnie w Suwałkach [quote name='Kaaasia']Cześć :lol: Dawaj foty :evil_lol:[/QUOTE]Mam dużo fotek, ale ciągle są w aparacie Quote
*Magda* Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Izabela124.'] Mam dużo fotek, ale ciągle są w aparacie[/QUOTE] Najwyższa pora to zmienić :cool3: Quote
Izabela124. Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='magdabroy']Najwyższa pora to zmienić :cool3:[/QUOTE] Jakoś mi się nie chce :evil_lol: Nie wchodziłam przez dwa dni do innych galerii i teraz mam starszne zaległości i nadrabiam Quote
agaciaaa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Izabela124.']Ciężko jest znaleźć taką pracę, szczególnie w Suwałkach[/QUOTE] To Ty nie szukasz w Warszawie? Quote
Izabela124. Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='agaciaaa']To Ty nie szukasz w Warszawie?[/QUOTE]Szukałam, ale dałam na razie sobie spokój z Wawą. Ponieważ koleżanka, która miała ze mną tam iść zrezygnowała. A sama z dwoma psami nie utrzymam się. Rodzice chętnie by mi pomagali, ale nie tyle, by wynająć samej mieszkanie/kawalerkę. O pokój z dwoma psami też trudno. Także zostaję w Suwałkach, idę na rok do szkoły pilicealnej, a potem nie wiem co dalej Quote
agaciaaa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 A do jakiej szkoły idziesz? Potem to maturę spróbuj zdać :eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='agaciaaa']A do jakiej szkoły idziesz? Potem to maturę spróbuj zdać :eviltong:[/QUOTE]W tym roku szkoła nie ma dla mnie znaczenia. Idę na opiekunkę środowiskową :lol: Maturę chcę zdać i zamierzam w tym roku ostro brać się za matmę :p Quote
Obama Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Iza,dokładnie samodzielne mieszkanie w stolicy pewnie byłoby kosztowne. Zresztą,uważam,że dwa psy i wynajmowanie mieszkania może nastręczać problemy. Nie jest łatwo znaleźć właściciela,który zgodzi się na jednego czworonoga....:/ Quote
Izabela124. Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='Obama']Iza,dokładnie samodzielne mieszkanie w stolicy pewnie byłoby kosztowne. Zresztą,uważam,że dwa psy i wynajmowanie mieszkania może nastręczać problemy. Nie jest łatwo znaleźć właściciela,który zgodzi się na jednego czworonoga....:/[/QUOTE]Wbrew pozorom właściciele mieszkania zgadzają sie na dwa psy, szczególnie na małe. Z dużymi pewnie byłby problem. Miałam na oku dwa mieszkania, jedno było na prawdę świetne. No ale cena wysoka. I w obu zgadzali się na dwa psy Quote
agaciaaa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Izabela124.']W tym roku szkoła nie ma dla mnie znaczenia. Idę na opiekunkę środowiskową :lol: Maturę chcę zdać i [B]zamierzam w tym roku ostro brać się za matmę[/B] :p[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Nath Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Miłego dnia :) Tulenie dla każdego pieska! Quote
Izabela124. Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='agaciaaa']:lol::lol::lol:[/QUOTE] Serio :eviltong: [quote name='Nath']Miłego dnia :) Tulenie dla każdego pieska![/QUOTE]Dzięki :p Quote
Izabela124. Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='kalyna']no i gdzie te zdjęcia?[/QUOTE]Są już na kompie, ale jeszcze nieruszone. Zaraz wstawię dwa filmy :) Quote
Izabela124. Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [B]Filmiki: [/B][url]http://youtu.be/EAbqYCWvIgw?hd=1[/url] [url]http://youtu.be/83yTYGebrgE?hd=1[/url] Quote
kaskaSz Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 hoho nawet nie podejrzewałam Bobika, że ma tyle prędkości w łapkach haha ładnie, ładnie uczy brata kopania :D Quote
Recommended Posts