Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B]Właśnie wróciłam ze wsi :) Psy się wyszalały za wszystkie czasy. Miały przymusową kąpiel w wykonaniu mamy, bo padało, a pieski biegały po błotku i "nieco" się ubrudziły, szczególnie Kiss :evil_lol: Potem wyszło słoneczko i Bobek pomoczył się w jeziorku :lol: Wypad bardzo się udał, mam zdjęcia. Szkoda, że tak szybko wróciliśmy. Nawet brak internetu mi nie przeszkadzał :evil_lol:[/B]
[/CENTER]

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Alicja']To czekam na foty:)

Ja jak wyjeżdżam gdzieś na łono natury to o internecie nawet mi się nie wspomni , dlatego tak lubię wyjeżdżać :)[/QUOTE]To tak jak u mnie :)

[quote name='magdabroy']Cieszę się, że wypad się udał :)

Dawaj foty :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='lasoa']czekamy na zdjecia :)[/QUOTE]Na pewno dziś będą :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Czyżby szukanie stażu i mieszkania? :razz: jak tam idzie w ogóle?[/QUOTE]Nic nie idzie. Wszystko się komplikuje. Byłam dziś w Urzędzie Pracy pytać się czy zrefundują staż. Do końca roku nie dadzą rady, bo nie ma na to środków, kazali dowiadywać się po nowym roku

Posted

[quote name='Izabela124.']Nic nie idzie. Wszystko się komplikuje. Byłam dziś w Urzędzie Pracy pytać się czy zrefundują staż. Do końca roku nie dadzą rady, bo nie ma na to środków, kazali dowiadywać się po nowym roku[/QUOTE]

A tak nie przez UP nie możesz szukać czegoś w rodzaju stażu w lecznicach? Albo normalnej pracy jako tech. wet.?

Posted

[quote name='agaciaaa']A tak nie przez UP nie możesz szukać czegoś w rodzaju stażu w lecznicach? Albo normalnej pracy jako tech. wet.?[/QUOTE]
Ciężko jest znaleźć taką pracę, szczególnie w Suwałkach
[quote name='Kaaasia']Cześć :lol:
Dawaj foty :evil_lol:[/QUOTE]Mam dużo fotek, ale ciągle są w aparacie

Posted

[quote name='agaciaaa']To Ty nie szukasz w Warszawie?[/QUOTE]Szukałam, ale dałam na razie sobie spokój z Wawą. Ponieważ koleżanka, która miała ze mną tam iść zrezygnowała. A sama z dwoma psami nie utrzymam się. Rodzice chętnie by mi pomagali, ale nie tyle, by wynająć samej mieszkanie/kawalerkę. O pokój z dwoma psami też trudno. Także zostaję w Suwałkach, idę na rok do szkoły pilicealnej, a potem nie wiem co dalej

Posted

[quote name='agaciaaa']A do jakiej szkoły idziesz? Potem to maturę spróbuj zdać :eviltong:[/QUOTE]W tym roku szkoła nie ma dla mnie znaczenia. Idę na opiekunkę środowiskową :lol: Maturę chcę zdać i zamierzam w tym roku ostro brać się za matmę :p

Posted

Iza,dokładnie samodzielne mieszkanie w stolicy pewnie byłoby kosztowne.
Zresztą,uważam,że dwa psy i wynajmowanie mieszkania może nastręczać problemy.
Nie jest łatwo znaleźć właściciela,który zgodzi się na jednego czworonoga....:/

Posted

[quote name='Obama']Iza,dokładnie samodzielne mieszkanie w stolicy pewnie byłoby kosztowne.
Zresztą,uważam,że dwa psy i wynajmowanie mieszkania może nastręczać problemy.
Nie jest łatwo znaleźć właściciela,który zgodzi się na jednego czworonoga....:/[/QUOTE]Wbrew pozorom właściciele mieszkania zgadzają sie na dwa psy, szczególnie na małe. Z dużymi pewnie byłby problem. Miałam na oku dwa mieszkania, jedno było na prawdę świetne. No ale cena wysoka. I w obu zgadzali się na dwa psy

Posted

[quote name='Izabela124.']W tym roku szkoła nie ma dla mnie znaczenia. Idę na opiekunkę środowiskową :lol: Maturę chcę zdać i [B]zamierzam w tym roku ostro brać się za matmę[/B] :p[/QUOTE]

:lol::lol::lol: