Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='M&S']Zdjęcia widziałam. Fajne kurdupelki;) Miłego dnia:)[/QUOTE] Dziękuję i wzajemnie :) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Izuś gratuluję! zdjęci super, Kiss piękny! mam nadzieję, że my też w końcu poszalejemy w ringach. Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']Izuś gratuluję! zdjęci super, Kiss piękny! mam nadzieję, że my też w końcu poszalejemy w ringach.[/QUOTE]Dzięki :) Zgłaszaj Cezarra gdzieś :) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Pusiakowa']A ja na zdjęcia czekam ^^[/QUOTE]Wyżej w linku są :) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='kalyna']gratulacje :multi:[/QUOTE]Dziękuję :) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Dzięki :) Zgłaszaj Cezarra gdzieś :)[/QUOTE] my w PFK mamy wszytskie wystawy tak daleko...:( zresztą nie jesteśmy jakoś ekstra przygotowani, ale myślę, że zaczniemy ćwiczyć i pojeździmy. Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']my w PFK mamy wszytskie wystawy tak daleko...:( zresztą nie jesteśmy jakoś ekstra przygotowani, ale myślę, że zaczniemy ćwiczyć i pojeździmy.[/QUOTE]Musisz jechać na jakąś wystawę nawet niezgłaszając Cezarra żeby on się przyzwyczaił, bo wystawa to nowe doświadczenie, jest tam dużo psów, ludzi, hałasy itp. :) My też mamy wszystkie wystawy daleko, ale mnie to nie zraża Quote
Pusiakowa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Faktycznie, przeoczyłam ;) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-ynTDWpzg-24/UEzISWAJemI/AAAAAAAABqg/PpfjCG3Vx5o/s512/IMG_9230.JPG[/url] fajna krowa :D Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Pusiakowa']Faktycznie, przeoczyłam ;) [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-ynTDWpzg-24/UEzISWAJemI/AAAAAAAABqg/PpfjCG3Vx5o/s512/IMG_9230.JPG[/URL] fajna krowa :D[/QUOTE] To jest Boogie, jest na forum :D Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Musisz jechać na jakąś wystawę nawet niezgłaszając Cezarra żeby on się przyzwyczaił, bo wystawa to nowe doświadczenie, jest tam dużo psów, ludzi, hałasy itp. :) My też mamy wszystkie wystawy daleko, ale mnie to nie zraża[/QUOTE] ja się muszę w końcu wziąść:) może do Kielc go wezmę:) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']ja się muszę w końcu wziąść:) może do Kielc go wezmę:)[/QUOTE]Mam nadzieję, że pojadę do Kielc i się spotkamy :) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Mam nadzieję, że pojadę do Kielc i się spotkamy :)[/QUOTE] noooooooo, koniecznie:) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']noooooooo, koniecznie:)[/QUOTE]Poznasz Kissa a ja Cezarra :) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Poznasz Kissa a ja Cezarra :)[/QUOTE] no jeśli uda mi się ogarnąć Cezar troche to go wezmę, a jak nie to nie, bo nie chce zeby mi wiochy narobił, bo on czasem szczeka strasznie jak widzi jakiegos psa, gdy go chce powachac:( ale czasu jeszcze troche jest wiec mysle ze damy rade. a moge tak wejsc z psem na wystawe nie zgloszonym? bo my nawet na wystawy ZK nie mozemy sie zglosic. Quote
Kaaasia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Super kucyki :multi: Ja też chcę spotkać Cezara ;) Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']a moge tak wejsc z psem na wystawe nie zgloszonym? bo my nawet na wystawy ZK nie mozemy sie zglosic.[/QUOTE] Musisz zapytać w oddziele, gdzie będziesz chciała wejść na wystawę ;) W Opolu napewno nie wpuszczają psów, które nie są zgłoszone :shake: Wiem, bo sama chciałam tak zabrać Torę ;) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Super kucyki :multi: Ja też chcę spotkać Cezara ;)[/QUOTE] może kiedyś będziemy w Warszawie:) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='magdabroy']Musisz zapytać w oddziele, gdzie będziesz chciała wejść na wystawę ;) W Opolu napewno nie wpuszczają psów, które nie są zgłoszone :shake: Wiem, bo sama chciałam tak zabrać Torę ;)[/QUOTE] no zapytam, ale do listopada mam jeszcze czas:) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']no jeśli uda mi się ogarnąć Cezar troche to go wezmę, a jak nie to nie, bo nie chce zeby mi wiochy narobił, bo on czasem szczeka strasznie jak widzi jakiegos psa, gdy go chce powachac:( ale czasu jeszcze troche jest wiec mysle ze damy rade. a moge tak wejsc z psem na wystawe nie zgloszonym? bo my nawet na wystawy ZK nie mozemy sie zglosic.[/QUOTE]Kiss czasem szczeka na duże psy :D W Białymstoku z Bobiekiem weszłam. Ale w sumie nie wiem czy można [quote name='Kaaasia']Super kucyki :multi: [/QUOTE]Niektóre były piękne :) [quote name='magdabroy']Musisz zapytać w oddziele, gdzie będziesz chciała wejść na wystawę ;) W Opolu napewno nie wpuszczają psów, które nie są zgłoszone :shake: Wiem, bo sama chciałam tak zabrać Torę ;)[/QUOTE]Właśnie, najlepiej zapytać Quote
Kaaasia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']może kiedyś będziemy w Warszawie:)[/QUOTE] Albo ja w Kielcach :cool3: Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad: Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Albo ja w Kielcach :cool3: Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad:[/QUOTE]Wybierasz się do Kielc? :razz: Bobiczek na wystawie był bardzo grzeczny :) Psy go w ogóle nie interesowały Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad:[/QUOTE] Jak tak możesz pisać o Olim :mad: Iza, zdjęcia grzywków śliczne :loveu: A masz jeszcze inne rasy? :razz: Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Albo ja w Kielcach :cool3: Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad:[/QUOTE] oooooooo:) przyjeżdzaj. Quote
Recommended Posts