Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Dzięki :)
Zgłaszaj Cezarra gdzieś :)[/QUOTE]

my w PFK mamy wszytskie wystawy tak daleko...:(
zresztą nie jesteśmy jakoś ekstra przygotowani, ale myślę, że zaczniemy ćwiczyć i pojeździmy.

Posted

[quote name='justysiek']my w PFK mamy wszytskie wystawy tak daleko...:(
zresztą nie jesteśmy jakoś ekstra przygotowani, ale myślę, że zaczniemy ćwiczyć i pojeździmy.[/QUOTE]Musisz jechać na jakąś wystawę nawet niezgłaszając Cezarra żeby on się przyzwyczaił, bo wystawa to nowe doświadczenie, jest tam dużo psów, ludzi, hałasy itp. :) My też mamy wszystkie wystawy daleko, ale mnie to nie zraża

Posted

[quote name='Pusiakowa']Faktycznie, przeoczyłam ;)
[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-ynTDWpzg-24/UEzISWAJemI/AAAAAAAABqg/PpfjCG3Vx5o/s512/IMG_9230.JPG[/URL] fajna krowa :D[/QUOTE]
To jest Boogie, jest na forum :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Musisz jechać na jakąś wystawę nawet niezgłaszając Cezarra żeby on się przyzwyczaił, bo wystawa to nowe doświadczenie, jest tam dużo psów, ludzi, hałasy itp. :) My też mamy wszystkie wystawy daleko, ale mnie to nie zraża[/QUOTE]

ja się muszę w końcu wziąść:)

może do Kielc go wezmę:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Poznasz Kissa a ja Cezarra :)[/QUOTE]

no jeśli uda mi się ogarnąć Cezar troche to go wezmę, a jak nie to nie, bo nie chce zeby mi wiochy narobił, bo on czasem szczeka strasznie jak widzi jakiegos psa, gdy go chce powachac:(
ale czasu jeszcze troche jest wiec mysle ze damy rade.
a moge tak wejsc z psem na wystawe nie zgloszonym? bo my nawet na wystawy ZK nie mozemy sie zglosic.

Posted

[quote name='justysiek']a moge tak wejsc z psem na wystawe nie zgloszonym? bo my nawet na wystawy ZK nie mozemy sie zglosic.[/QUOTE]

Musisz zapytać w oddziele, gdzie będziesz chciała wejść na wystawę ;) W Opolu napewno nie wpuszczają psów, które nie są zgłoszone :shake: Wiem, bo sama chciałam tak zabrać Torę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Musisz zapytać w oddziele, gdzie będziesz chciała wejść na wystawę ;) W Opolu napewno nie wpuszczają psów, które nie są zgłoszone :shake: Wiem, bo sama chciałam tak zabrać Torę ;)[/QUOTE]

no zapytam, ale do listopada mam jeszcze czas:)

Posted

[quote name='justysiek']no jeśli uda mi się ogarnąć Cezar troche to go wezmę, a jak nie to nie, bo nie chce zeby mi wiochy narobił, bo on czasem szczeka strasznie jak widzi jakiegos psa, gdy go chce powachac:(
ale czasu jeszcze troche jest wiec mysle ze damy rade.
a moge tak wejsc z psem na wystawe nie zgloszonym? bo my nawet na wystawy ZK nie mozemy sie zglosic.[/QUOTE]Kiss czasem szczeka na duże psy :D
W Białymstoku z Bobiekiem weszłam. Ale w sumie nie wiem czy można

[quote name='Kaaasia']Super kucyki :multi:
[/QUOTE]Niektóre były piękne :)

[quote name='magdabroy']Musisz zapytać w oddziele, gdzie będziesz chciała wejść na wystawę ;) W Opolu napewno nie wpuszczają psów, które nie są zgłoszone :shake: Wiem, bo sama chciałam tak zabrać Torę ;)[/QUOTE]Właśnie, najlepiej zapytać

Posted

[quote name='justysiek']może kiedyś będziemy w Warszawie:)[/QUOTE]
Albo ja w Kielcach :cool3:

Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad:

Posted

[quote name='Kaaasia']Albo ja w Kielcach :cool3:

Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad:[/QUOTE]Wybierasz się do Kielc? :razz:
Bobiczek na wystawie był bardzo grzeczny :) Psy go w ogóle nie interesowały

Posted

[quote name='Kaaasia']Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad:[/QUOTE]

Jak tak możesz pisać o Olim :mad:

Iza, zdjęcia grzywków śliczne :loveu: A masz jeszcze inne rasy? :razz:

Posted

[quote name='Kaaasia']Albo ja w Kielcach :cool3:

Bobik mały i grzeczny to mogłaś z nim wejść na wystawę ale np ja wiem że z Olim miałabym przerąbane. Nawet jakby nas wpuścili to ten kretyn nie umiał by się zachować :mad:[/QUOTE]

oooooooo:) przyjeżdzaj.