DomixX Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Izabela124.']Te skupienie to tylko chwilowe ha ha On nie potrafi usiedzieć w jednym miejscu :D[/QUOTE] He no ja się domyślam.. to tylko tak na chwilkę Quote
Alicja Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 nie ma to jak dobrze pomoczyć nóżki ;) [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_5644.jpg[/url] twoje włosy nabrały blasku:cool2: Quote
BlackDream Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Świetne zdjęcia :loveu: Kurcze zazdroszczę spacerów z psimi kumplami. Viki tylko spaceruje z owczarami mojej mamy jak jestem w domu a tak to same wędrujemy. Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='kalyna']Przyszłam z rewizyta :) witamy :multi: masz piękny zwierzyniec :loveu: a zdjęcia z wesela mają piękne kolorki :loveu:[/QUOTE]Witam nowego gościa i zapraszam częściej :) [quote name='DomixX']He no ja się domyślam.. to tylko tak na chwilkę[/QUOTE]Ha ha oczywiście :) [quote name='Alicja']nie ma to jak dobrze pomoczyć nóżki ;) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_5644.jpg[/URL] twoje włosy nabrały blasku:cool2:[/QUOTE]Nabrały blasku, bo były dzień po farbowaniu :evil_lol: [quote name='BlackDream']Świetne zdjęcia :loveu: Kurcze zazdroszczę spacerów z psimi kumplami. Viki tylko spaceruje z owczarami mojej mamy jak jestem w domu a tak to same wędrujemy.[/QUOTE]Takie spacerki są od święta, ponieważ mieszkam w SUwałkach a spacerki odbywały się w Łomży, więc kawał drogi. Tak normalnie moje psy spacerują tylko w swoim towarzystwie :) Quote
Oscar Patric Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 świetną suknię miałaś,super masz kolor włosów,bardzo Tobie pasuje:) :) mizianki dla Chłopaków ślemy Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='unikatowydiament']świetną suknię miałaś,super masz kolor włosów,bardzo Tobie pasuje:) :) mizianki dla Chłopaków ślemy[/QUOTE]Naturalny też mam rudy tylko, że jaśniejszy, taki bardziej złoty :) Quote
sunshine Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Sory Łysy ale... BORDER! Matko i córko jaki ładny <3 mogę go sobie wziąć?:D Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='sunshine']Sory Łysy ale... BORDER! Matko i córko jaki ładny <3 mogę go sobie wziąć?:D[/QUOTE]Grzywacze są dla koneserów, więc wybaczam :D Quote
sunshine Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ja jestem koneserką pierwotniaków i prymitywów :evil_lol: No i świrów :P Husky wilczak border :loveu: takie stado będę mieć :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='sunshine']Ja jestem koneserką pierwotniaków i prymitywów :evil_lol: No i świrów :P Husky wilczak border :loveu: takie stado będę mieć :diabloti:[/QUOTE]Wow to będziesz miała z nimi pracy ha ha Niektóre pierwotniaki i mi się podobają, ale czy chciałabym mieć jakieś to nie wiem :D Quote
Unbelievable Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='sunshine']Sory Łysy ale... BORDER! Matko i córko jaki ładny <3 mogę go sobie wziąć?:D[/QUOTE] spoko, bo po dzisiejszym dniu mam jej dość :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='Unbelievable']spoko, bo po dzisiejszym dniu mam jej dość :diabloti:[/QUOTE]Co zrobiła? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Co zrobiła? :evil_lol:[/QUOTE] szkoda gadać nawet ;) jest złym borderkiem bez mózgu i tego się trzymajmy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='Unbelievable']szkoda gadać nawet ;) jest złym borderkiem bez mózgu i tego się trzymajmy :diabloti:[/QUOTE]Ha ha kiedyś się ogarnie :) Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='M&S']Cześć Bobiku:)[/QUOTE]Dobry wieczór :) Quote
Klaudia&Aza Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Przyszłam na zdjęcia z wesela :diabloti: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_6663.jpg[/url] Ajajajaj jaką piękną sukienkę miałaś:loveu: jeszcze oczka się nie świecą, czyli dopiero początek imprezy był:eviltong: Wytrzymałaś przez całe wesele na takich obcasach? Quote
Asiaczek Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Całe 4 strony do nadrabiania i sporo fotek ze spacerku:) Widac, że Kiss jest w swoim zywiole: biega, skacze, podskakuje... I ciesze się, że tak zmienił swoje nastawienie do psów:) Brakuje mi tylko Bobka do kompletu;) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Przyszłam na zdjęcia z wesela :diabloti: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_6663.jpg[/URL] Ajajajaj jaką piękną sukienkę miałaś:loveu: jeszcze oczka się nie świecą, czyli dopiero początek imprezy był:eviltong: Wytrzymałaś przez całe wesele na takich obcasach?[/QUOTE]Ha ha no to był dopiero początek imprezy :diabloti: Wytrzymałam, wbrew pozorom buty są mega wygodne ;) A tańczyłam bardzo często i dałam radę do rana :) [quote name='Asiaczek']Całe 4 strony do nadrabiania i sporo fotek ze spacerku:) Widac, że Kiss jest w swoim zywiole: biega, skacze, podskakuje... I ciesze się, że tak zmienił swoje nastawienie do psów:) Brakuje mi tylko Bobka do kompletu;) Pzdr.[/QUOTE]Witaj Asiaczku :) Bobika nie ma, bo te dwa spacerki były w Łomży przed wystawą w Wawie. Ale następne zdjęcia będą już z Bobikiem :) Też się bardzo cieszę, że nie boi się już psów :) Quote
M&S Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Ładny jestem:) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5555.jpg[/URL] Miłej niedzieli. Quote
Izabela124. Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 [quote name='M&S']Ładny jestem:) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5555.jpg[/URL] Miłej niedzieli.[/QUOTE]I brudny :lol: Zapowiada się na miłą, bo na koncert Happysadu dziś wybywam :multi: Quote
M&S Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Izabela124.']I brudny :lol: Zapowiada się na miłą, bo na koncert Happysadu dziś wybywam :multi:[/QUOTE] Ale to mu nie przeszkadza;) Dobrej zabawy!!! Quote
Izabela124. Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 [quote name='M&S']Ale to mu nie przeszkadza;) Dobrej zabawy!!![/QUOTE]Oj nie ha ha Brudny czy czysty i tak biega jak szalony :D Quote
Izabela124. Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 [quote name='Aleks89']Wyrobiłaś się nawet nawet :P[/QUOTE]Buhaha dawno takiego komplementu nie dostałam :evil_lol: Buuu czuję się osamotniona, bo rodzinka sobie gdzieś pojechała, a ja sama z psami zostałam :( Quote
Recommended Posts