Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='kaskaSz']nie miałam czerwonej sukienki, bo nie byłam na studniówce, ale coś ostatnio mnie w czerwienie wciąga w ogólnych ubraniach ;)[/QUOTE]
Kiedyś nie nosiłam czerwonych ubrań, bo uważałam, że ten kolor do mnie nie pasuje, ale od pewnego czasu zmieniłam zdanie.

Posted

[quote name='Izabela124.']Kiedyś nie nosiłam czerwonych ubrań, bo uważałam, że ten kolor do mnie nie pasuje, ale od pewnego czasu zmieniłam zdanie.[/QUOTE]

Czerwony, to ładny kolor:)

Cześć Bobiku:lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jest bardziej siwy, ale energii nadal ma bardzo dużo :lol:[/QUOTE]

widziałam:diabloti:
a może Bobik potrzebuje kompana żeby się sobą zajeli:cool3: w głowie nie były by mu zdolności niszczycielskie

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']widziałam:diabloti:
a może Bobik potrzebuje kompana żeby się sobą zajeli:cool3: w głowie nie były by mu zdolności niszczycielskie[/QUOTE]Jestem jak najbardziej "za" tylko najpierw muszę szkołę skończyć i będę myślała o kompanie a raczej już myślę :cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Koniec roku mam 27 kwietnia :cool3:
Pewnie tak :)[/QUOTE]

o kurcze to szybko :)
eeee to już powinnas wyprawke kupowac :)
a czemu nie grzywek, zobacz jest w czym wybierac tyle sie rodzi ich ostatnio

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']o kurcze to szybko :)
eeee to już powinnas wyprawke kupowac :)
a czemu nie grzywek, zobacz jest w czym wybierac tyle sie rodzi ich ostatnio[/QUOTE]Ten czas strasznie szybko leci. Eee mam czas jeszcze na wyprawkę :evil_lol: Grzywki cenowo prawie dwa razy tyle kosztują, nie mam tyle pieniędzy a na raty też nie każdy chce sprzedawać. Grzywek będzie w przyszłości na pewno ;)

Posted

oj strasznie szybko leci, ja niedawno Boo brałam a tu już 2 lata będzie miał w maju...
da się, da się tylko z hodowcą trzeba pogadać ;) a może na hodowalnkę albo współwłasność?
taa wyprawkę już rób żeby poźniej nie wszystko na raz ;)
a już hodowlę wybrałaś?

Posted

[quote name='Izabela124.']Ten czas strasznie szybko leci. [B]Eee mam czas jeszcze na wyprawkę[/B] :evil_lol: Grzywki cenowo prawie dwa razy tyle kosztują, nie mam tyle pieniędzy a na raty też nie każdy chce sprzedawać. Grzywek będzie w przyszłości na pewno ;)[/QUOTE]
Oj tam, oj tam, ja dla swojego ozika mam już sporo gratów, teraz czekam na nową obrożę :evil_lol:

Szelciki fajne, choć słyszałam, że trzeba bardzo starannie wybierać hodowlę, bo często trafiają się niezrównoważone osobniki :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']oj strasznie szybko leci, ja niedawno Boo brałam a tu już 2 lata będzie miał w maju...
da się, da się tylko z hodowcą trzeba pogadać ;) a może na hodowalnkę albo współwłasność?
taa wyprawkę już rób żeby poźniej nie wszystko na raz ;)
a już hodowlę wybrałaś?[/QUOTE]Pamiętam jak Boo był taki malutki :loveu: Na warunkach hodowlanych mogłabym wziąć. Co do grzywek to tak a do szetlandów to zależy gdzie coś fajnego się urodzi

[quote name='M&S']Ooo, grzywek będzie:)[/QUOTE]Kiedyś będzie :p

[quote name='C&B']Oj tam, oj tam, ja dla swojego ozika mam już sporo gratów, teraz czekam na nową obrożę :evil_lol:

Szelciki fajne, choć słyszałam, że trzeba bardzo starannie wybierać hodowlę, bo często trafiają się niezrównoważone osobniki :evil_lol:[/QUOTE]Ja tam nie kupuje nie wiadomo czego Bobikowi. Ma kilka obroży i to mu wystarczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Ja tam nie kupuje nie wiadomo czego Bobikowi. Ma kilka obroży i to mu wystarczy :evil_lol:[/QUOTE]
Też kiedyś tak miałam :diabloti: a teraz co jakiś czas musze kupić jakąś nowość kundlom, a jak się coś im nie spodoba to ląduje w pudle dla ozika :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Izabela! Szetlanda bierz! nie możemy mieć wszyscy grzywaczy bo to nudne :diabloti:[/QUOTE]Nudne nie nudne, ale grzywki fajne są :lol:

[quote name='C&B']Też kiedyś tak miałam :diabloti: a teraz co jakiś czas musze kupić jakąś nowość kundlom, a jak się coś im nie spodoba to ląduje w pudle dla ozika :evil_lol:[/QUOTE]Ja nigdy nie miałam mani obróżkowej czy smyczkowej. Moim zdaniem psu potrzebne są dwie obroże i starczy

[quote name='M&S']Witanko wtorkowe:)

Głaski dla Bobika.[/QUOTE]Witanko ;)

[B]No i jestem już po komisji wojskowej, mam kategorię A i mogę iść na służbę ha ha Szykuję się już do wyjazdu do Łomży. Nie wiem kiedy znowu zajrzę. Pozdrawiam :)[/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie chce być chamska, ale ta laska w białym futerku..... ciut przegięła :lol:[/QUOTE]

to nauczycielka chyba :P

Posted

[quote name='Iza.']to nauczycielka chyba :P[/QUOTE]

Nie wydaje mi się :cool3: Jesli to nauczycielka, to kim jest ta pani po jej prawej? :diabloti: [SIZE=1]znaczy po naszej prawej od tej laski[/SIZE]

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie wydaje mi się :cool3: Jesli to nauczycielka, to kim jest ta pani po jej prawej? :diabloti: [SIZE=1]znaczy po naszej prawej od tej laski[/SIZE][/QUOTE]

Juz zapytałam Izy, jak będę znała odpowiedź to się z nią z tobą podzielę :diabloti: