kaskaSz Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 nie miałam czerwonej sukienki, bo nie byłam na studniówce, ale coś ostatnio mnie w czerwienie wciąga w ogólnych ubraniach ;) Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='kaskaSz']nie miałam czerwonej sukienki, bo nie byłam na studniówce, ale coś ostatnio mnie w czerwienie wciąga w ogólnych ubraniach ;)[/QUOTE] Kiedyś nie nosiłam czerwonych ubrań, bo uważałam, że ten kolor do mnie nie pasuje, ale od pewnego czasu zmieniłam zdanie. Quote
M&S Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Kiedyś nie nosiłam czerwonych ubrań, bo uważałam, że ten kolor do mnie nie pasuje, ale od pewnego czasu zmieniłam zdanie.[/QUOTE] Czerwony, to ładny kolor:) Cześć Bobiku:lol: Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='M&S']Czerwony, to ładny kolor:) Cześć Bobiku:lol:[/QUOTE] Witaj :) Czerwnień od zawsze mi się podoba :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 hej Bobiki! dla Bobika chyba czas się zatrzymał cały czas wygląda tak samo :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jest bardziej siwy, ale energii nadal ma bardzo dużo :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Jest bardziej siwy, ale energii nadal ma bardzo dużo :lol:[/QUOTE] widziałam:diabloti: a może Bobik potrzebuje kompana żeby się sobą zajeli:cool3: w głowie nie były by mu zdolności niszczycielskie Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']widziałam:diabloti: a może Bobik potrzebuje kompana żeby się sobą zajeli:cool3: w głowie nie były by mu zdolności niszczycielskie[/QUOTE]Jestem jak najbardziej "za" tylko najpierw muszę szkołę skończyć i będę myślała o kompanie a raczej już myślę :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ile brakuje ci do końca? juz wybralas? shelti? Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ile brakuje ci do końca? juz wybralas? shelti?[/QUOTE]Koniec roku mam 27 kwietnia :cool3: Pewnie tak :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Koniec roku mam 27 kwietnia :cool3: Pewnie tak :)[/QUOTE] o kurcze to szybko :) eeee to już powinnas wyprawke kupowac :) a czemu nie grzywek, zobacz jest w czym wybierac tyle sie rodzi ich ostatnio Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']o kurcze to szybko :) eeee to już powinnas wyprawke kupowac :) a czemu nie grzywek, zobacz jest w czym wybierac tyle sie rodzi ich ostatnio[/QUOTE]Ten czas strasznie szybko leci. Eee mam czas jeszcze na wyprawkę :evil_lol: Grzywki cenowo prawie dwa razy tyle kosztują, nie mam tyle pieniędzy a na raty też nie każdy chce sprzedawać. Grzywek będzie w przyszłości na pewno ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 oj strasznie szybko leci, ja niedawno Boo brałam a tu już 2 lata będzie miał w maju... da się, da się tylko z hodowcą trzeba pogadać ;) a może na hodowalnkę albo współwłasność? taa wyprawkę już rób żeby poźniej nie wszystko na raz ;) a już hodowlę wybrałaś? Quote
C&B Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Ten czas strasznie szybko leci. [B]Eee mam czas jeszcze na wyprawkę[/B] :evil_lol: Grzywki cenowo prawie dwa razy tyle kosztują, nie mam tyle pieniędzy a na raty też nie każdy chce sprzedawać. Grzywek będzie w przyszłości na pewno ;)[/QUOTE] Oj tam, oj tam, ja dla swojego ozika mam już sporo gratów, teraz czekam na nową obrożę :evil_lol: Szelciki fajne, choć słyszałam, że trzeba bardzo starannie wybierać hodowlę, bo często trafiają się niezrównoważone osobniki :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']oj strasznie szybko leci, ja niedawno Boo brałam a tu już 2 lata będzie miał w maju... da się, da się tylko z hodowcą trzeba pogadać ;) a może na hodowalnkę albo współwłasność? taa wyprawkę już rób żeby poźniej nie wszystko na raz ;) a już hodowlę wybrałaś?[/QUOTE]Pamiętam jak Boo był taki malutki :loveu: Na warunkach hodowlanych mogłabym wziąć. Co do grzywek to tak a do szetlandów to zależy gdzie coś fajnego się urodzi [quote name='M&S']Ooo, grzywek będzie:)[/QUOTE]Kiedyś będzie :p [quote name='C&B']Oj tam, oj tam, ja dla swojego ozika mam już sporo gratów, teraz czekam na nową obrożę :evil_lol: Szelciki fajne, choć słyszałam, że trzeba bardzo starannie wybierać hodowlę, bo często trafiają się niezrównoważone osobniki :evil_lol:[/QUOTE]Ja tam nie kupuje nie wiadomo czego Bobikowi. Ma kilka obroży i to mu wystarczy :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Izabela! Szetlanda bierz! nie możemy mieć wszyscy grzywaczy bo to nudne :diabloti: Quote
C&B Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Izabela124.'] Ja tam nie kupuje nie wiadomo czego Bobikowi. Ma kilka obroży i to mu wystarczy :evil_lol:[/QUOTE] Też kiedyś tak miałam :diabloti: a teraz co jakiś czas musze kupić jakąś nowość kundlom, a jak się coś im nie spodoba to ląduje w pudle dla ozika :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Iza.']Izabela! Szetlanda bierz! nie możemy mieć wszyscy grzywaczy bo to nudne :diabloti:[/QUOTE]Nudne nie nudne, ale grzywki fajne są :lol: [quote name='C&B']Też kiedyś tak miałam :diabloti: a teraz co jakiś czas musze kupić jakąś nowość kundlom, a jak się coś im nie spodoba to ląduje w pudle dla ozika :evil_lol:[/QUOTE]Ja nigdy nie miałam mani obróżkowej czy smyczkowej. Moim zdaniem psu potrzebne są dwie obroże i starczy [quote name='M&S']Witanko wtorkowe:) Głaski dla Bobika.[/QUOTE]Witanko ;) [B]No i jestem już po komisji wojskowej, mam kategorię A i mogę iść na służbę ha ha Szykuję się już do wyjazdu do Łomży. Nie wiem kiedy znowu zajrzę. Pozdrawiam :)[/B] Quote
agaciaaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nie chce być chamska, ale ta laska w białym futerku..... ciut przegięła :lol: Quote
Iza. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='agaciaaa']Nie chce być chamska, ale ta laska w białym futerku..... ciut przegięła :lol:[/QUOTE] to nauczycielka chyba :P Quote
agaciaaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Iza.']to nauczycielka chyba :P[/QUOTE] Nie wydaje mi się :cool3: Jesli to nauczycielka, to kim jest ta pani po jej prawej? :diabloti: [SIZE=1]znaczy po naszej prawej od tej laski[/SIZE] Quote
Iza. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='agaciaaa']Nie wydaje mi się :cool3: Jesli to nauczycielka, to kim jest ta pani po jej prawej? :diabloti: [SIZE=1]znaczy po naszej prawej od tej laski[/SIZE][/QUOTE] Juz zapytałam Izy, jak będę znała odpowiedź to się z nią z tobą podzielę :diabloti: Quote
Recommended Posts