kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Znalazłaś dobrą stancję? Jedziesz z psem? Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='kaskaSz']Znalazłaś dobrą stancję? Jedziesz z psem?[/QUOTE]Nie widziałam jej, koleżanka załatwiała. Jadę z Bobikiem :) Quote
kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 No to fajnie, powodzenia w nowym roku szkolnym i klasie maturalnej ;] Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='kaskaSz']No to fajnie, powodzenia w nowym roku szkolnym i klasie maturalnej ;][/QUOTE] Dzięki :) Ty masz jeszcze miesiąc wakacji, zazdroszczę :( Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='C&B']Jaki masz aparat? :cool3:[/QUOTE]Canon 60d ;) Quote
C&B Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ooo, to liczę, że jak do nas przybędziesz to zrobisz Pradzie i Czice ładną sesję ;) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='C&B']Ooo, to liczę, że jak do nas przybędziesz to zrobisz Pradzie i Czice ładną sesję ;)[/QUOTE]Jak będziecie grzeczne to jak najbardziej:diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Izabela124.']Dzięki :) Ty masz jeszcze miesiąc wakacji, zazdroszczę :([/QUOTE] oj, wolałabym chyba siedzieć ponownie 3 lata w liceum... To może i my się kiedyś na jakąś sesję załapiemy? :D Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='kaskaSz']oj, wolałabym chyba siedzieć ponownie 3 lata w liceum... To może i my się kiedyś na jakąś sesję załapiemy? :D[/QUOTE]Liceum to najfajnieszje lata :) Na spacerek musimy się umówić! Quote
kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;) Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :) Quote
bety Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Izabela124.']Mam z Hamburga zdjęcia, ale nie chce mi się ich na kompa wrzucić :evil_lol:[/QUOTE] Teraz Ci się nie chce, a potem będziesz miała wymówkę "mam dużo nauki" - eeeeeeeee ja się tak nie bawię, dawaj foty. :) Pzdr Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='kaskaSz']grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;) Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :)[/QUOTE]A mi bez rodziny super się mieszka, w pierwszej klasie trochę tęskniłam, a teraz żyję swoim życiem a oni swoim Ok :) [quote name='bety']Teraz Ci się nie chce, a potem będziesz miała wymówkę "mam dużo nauki" - eeeeeeeee ja się tak nie bawię, dawaj foty. :) Pzdr[/QUOTE]Takiej wymówki na pewno nie będę miałą :) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Od wczoraj jestem już w Polsce ;) Teraz czeka mnie pakowanie do Łomży, bo w środę wyjeżdżam[/B][/CENTER][/QUOTE] W środę, czyli dzisiaj... [quote name='Cienka']Ja nie znosiłam powrotu do szkoły i te żenujące pytania nauczycieli jak spędziliście wakacje i tak przez tydzień na każdej lekcji.[/QUOTE] A niektórzy jeszcze kazali pisac wypracowania... [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Pies wykąpany, ja spakowana. Niedługo wyruszam do Łomży. Muszę wam się pochwalić, że od wczoraj mam nowy aparat :multi:, jeszcze tylko czekam na obiektyw :cool3:[/B][/CENTER][/QUOTE] Jeeeee! Super!!! [quote name='Izabela124.']Canon 60d ;)[/QUOTE] fiu fiu fiu... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='Asiaczek']W środę, czyli dzisiaj... A niektórzy jeszcze kazali pisac wypracowania... Jeeeee! Super!!! fiu fiu fiu... Pzdr.[/QUOTE]Witaj Asiaczku :) Quote
C&B Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Izabela124.']Jak będziecie grzeczne to jak najbardziej:diabloti:[/QUOTE] Cziku jest zawsze grzeczna (choć będzie po cieczkowo, więc różnie z tym może być :diabloti:) Prada dobrze udaje, że jest grzeczna, a ja to... no tak różnie ;) :evil_lol: Quote
Cienka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='kaskaSz']grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;) Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :)[/QUOTE] Kasia ja wiem, ze przeżywasz skok w dorosłe życie ale zobaczysz będzie dobrze i niedługo powiesz kurde czego ja się tak właściwie bałam :) [quote name='Izabela124.']Liceum to najfajnieszje lata :) Na spacerek musimy się umówić![/QUOTE] Oj błądzisz kochana poczekaj jak pójdziesz na studia :) Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='M&S']Miłego nowego roku szkolnego!!!!!![/QUOTE] no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong: cześć. :calus: Quote
Guest papillonek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='bianka19']no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong:[/QUOTE] Mi sie na razie zapowiada dobrze mam dobry plan lekcji :) Ale racja to nie to samo co wakacje ;) Quote
Pusiakowa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 I jak tam po szkole? :loveu: :diabloti: Skoro masz już aparat to ja poproszę zdjęcia Bobisia :D Quote
Izabela124. Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 [quote name='C&B']Cziku jest zawsze grzeczna (choć będzie po cieczkowo, więc różnie z tym może być :diabloti:) Prada dobrze udaje, że jest grzeczna, a ja to... no tak różnie ;) :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha w takim razie sesja będzie :evil_lol: [quote name='Cienka'] Oj błądzisz kochana poczekaj jak pójdziesz na studia :)[/QUOTE]Jeśli pójdę na studia ;) [quote name='M&S']Miłego nowego roku szkolnego!!!!!![/QUOTE]Był miły :) [quote name='bianka19']no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong: cześć. :calus:[/QUOTE]Hejka :p [quote name='NATKA']Póki co przyszłam się przywitać :lol:[/QUOTE]Witam się ;) [quote name='papillonek']Mi sie na razie zapowiada dobrze mam dobry plan lekcji :) Ale racja to nie to samo co wakacje ;)[/QUOTE]A ja nie wiem jaki mam plan lekcji, bo nie poszłam wczoraj do szkoły :diabloti: [quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE] [quote name='M&S']Cześć piątkowo:)[/QUOTE]Cześć dziewczyny :p [quote name='Pusiakowa']I jak tam po szkole? :loveu: :diabloti: Skoro masz już aparat to ja poproszę zdjęcia Bobisia :D[/QUOTE]Nie byłam w niej :eviltong::diabloti: Ale jeszcze obiektywu nie mam :eviltong: Quote
Recommended Posts