Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Dzięki :) Ty masz jeszcze miesiąc wakacji, zazdroszczę :([/QUOTE]
oj, wolałabym chyba siedzieć ponownie 3 lata w liceum...
To może i my się kiedyś na jakąś sesję załapiemy? :D

Posted

[quote name='kaskaSz']oj, wolałabym chyba siedzieć ponownie 3 lata w liceum...
To może i my się kiedyś na jakąś sesję załapiemy? :D[/QUOTE]Liceum to najfajnieszje lata :)
Na spacerek musimy się umówić!

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam z Hamburga zdjęcia, ale nie chce mi się ich na kompa wrzucić :evil_lol:[/QUOTE]

Teraz Ci się nie chce, a potem będziesz miała wymówkę "mam dużo nauki" - eeeeeeeee ja się tak nie bawię, dawaj foty. :)

Pzdr

Posted

[quote name='kaskaSz']grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;)
Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :)[/QUOTE]A mi bez rodziny super się mieszka, w pierwszej klasie trochę tęskniłam, a teraz żyję swoim życiem a oni swoim
Ok :)

[quote name='bety']Teraz Ci się nie chce, a potem będziesz miała wymówkę "mam dużo nauki" - eeeeeeeee ja się tak nie bawię, dawaj foty. :)

Pzdr[/QUOTE]Takiej wymówki na pewno nie będę miałą :)

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Od wczoraj jestem już w Polsce ;) Teraz czeka mnie pakowanie do Łomży, bo w środę wyjeżdżam[/B][/CENTER][/QUOTE]
W środę, czyli dzisiaj...

[quote name='Cienka']Ja nie znosiłam powrotu do szkoły i te żenujące pytania nauczycieli jak spędziliście wakacje i tak przez tydzień na każdej lekcji.[/QUOTE]
A niektórzy jeszcze kazali pisac wypracowania...

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Pies wykąpany, ja spakowana. Niedługo wyruszam do Łomży. Muszę wam się pochwalić, że od wczoraj mam nowy aparat :multi:, jeszcze tylko czekam na obiektyw :cool3:[/B][/CENTER][/QUOTE]
Jeeeee! Super!!!

[quote name='Izabela124.']Canon 60d ;)[/QUOTE]
fiu fiu fiu...

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak będziecie grzeczne to jak najbardziej:diabloti:[/QUOTE]
Cziku jest zawsze grzeczna (choć będzie po cieczkowo, więc różnie z tym może być :diabloti:) Prada dobrze udaje, że jest grzeczna, a ja to... no tak różnie ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='kaskaSz']grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;)
Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :)[/QUOTE]

Kasia ja wiem, ze przeżywasz skok w dorosłe życie ale zobaczysz będzie dobrze i niedługo powiesz kurde czego ja się tak właściwie bałam :)

[quote name='Izabela124.']Liceum to najfajnieszje lata :)
Na spacerek musimy się umówić![/QUOTE]

Oj błądzisz kochana poczekaj jak pójdziesz na studia :)

Guest papillonek
Posted

[quote name='bianka19']no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong:[/QUOTE]

Mi sie na razie zapowiada dobrze mam dobry plan lekcji :)
Ale racja to nie to samo co wakacje ;)

Posted

[quote name='C&B']Cziku jest zawsze grzeczna (choć będzie po cieczkowo, więc różnie z tym może być :diabloti:) Prada dobrze udaje, że jest grzeczna, a ja to... no tak różnie ;) :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha w takim razie sesja będzie :evil_lol:

[quote name='Cienka']

Oj błądzisz kochana poczekaj jak pójdziesz na studia :)[/QUOTE]Jeśli pójdę na studia ;)

[quote name='M&S']Miłego nowego roku szkolnego!!!!!![/QUOTE]Był miły :)

[quote name='bianka19']no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong:

cześć. :calus:[/QUOTE]Hejka :p

[quote name='NATKA']Póki co przyszłam się przywitać :lol:[/QUOTE]Witam się ;)

[quote name='papillonek']Mi sie na razie zapowiada dobrze mam dobry plan lekcji :)
Ale racja to nie to samo co wakacje ;)[/QUOTE]A ja nie wiem jaki mam plan lekcji, bo nie poszłam wczoraj do szkoły :diabloti:

[quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE]

[quote name='M&S']Cześć piątkowo:)[/QUOTE]Cześć dziewczyny :p

[quote name='Pusiakowa']I jak tam po szkole? :loveu: :diabloti:
Skoro masz już aparat to ja poproszę zdjęcia Bobisia :D[/QUOTE]Nie byłam w niej :eviltong::diabloti:
Ale jeszcze obiektywu nie mam :eviltong: