agaciaaa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Iza.']Bardzo grzecznie, przynajmniej ja :lol: Zaliczyłyśmy 3 imprezy :evil_lol: Zaczęłyśmy w Białymstoku a skończyłyśmy już w Czarnej :diabloti: Ojeeeeej przepraszam :-( Już więcej nic jej nie powiem! Obiecuje!:loveu:[/QUOTE] Bo Ty grzeczne dziecko jesteś :lol: Oho to nieźle zabalowałyście :evil_lol: No mam nadzieję, bo widzisz jakiego piwa mi naważyłaś :( :eviltong: [quote name='Izabela124.']Ha ha już kiedyś miałam takiego Sylwestra i nie mam zamiaru tego powtórzyć :eviltong: :shake::-(:shake: A jak tam u Ciebie po Sylwestrze? Gdzie i z kim byłaś? :cool3::diabloti:[/QUOTE] No wiesz, nie spodziewałam się tego po Tobie :diabloti: Dobrze :p Tajemnica :diabloti: Quote
Iza. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Izabela124.'] No nie mów, że źle wyglądałam Ależ radość od Ciebie kipi A ja to niegrzecznie? ha ha tułaczy Sylwester :-(:-(:-(:-(:-( Twoje było the best :multi:[/QUOTE] Bardzo dobrze :loveu::diabloti: Jak zwykle :-( Nie no była grzeczna tylko tańczyć nie chciałaś :diabloti: I czego się smutasz ?:shake: Przyjęli Cię jak siostrę :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='agaciaaa'] No wiesz, nie spodziewałam się tego po Tobie :diabloti: Dobrze :p Tajemnica :diabloti:[/QUOTE]Ale że czego? :razz::diabloti: Łuuuu Ty to dopiero rozgadana jesteś :diabloti: [quote name='przeszlus']Zapewne nie pamięta :diabloti:[/QUOTE]Możliwe :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='agaciaaa']Bo Ty grzeczne dziecko jesteś :lol: Oho to nieźle zabalowałyście :evil_lol: No mam nadzieję, bo widzisz jakiego piwa mi naważyłaś :( :eviltong: Dobrze :p Tajemnica :diabloti:[/QUOTE] No pewnie że grzeczne :loveu: Już nie dziecko :placz::placz: stara dupa ze mnie :placz: Ale prawie na trzeźwo :evil_lol: Przepraszam, nie spodziewałam się że Iza może się tak zachować :shake: Twoja relacja jeszcze bardziej obfita niż Izy :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='Iza.']Bardzo dobrze :loveu::diabloti: Jak zwykle :-( Nie no była grzeczna tylko tańczyć nie chciałaś :diabloti: I czego się smutasz ?:shake: Przyjęli Cię jak siostrę :diabloti:[/QUOTE]Okropna jesteś :placz::placz::placz: Nie możesz być taką pesymistką :loveu: Że ja tańczyć nie chciałam?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz Ty co, ja cały czas tańczyłam :eviltong: A że Pan P. sobie coś ubzdurał to nie moja wina :eviltong: Bo mówisz do mnie i o mnie brzydko :shake::-( Ha ha :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No to se pogadałyście a propos Sylwestra... Pzdr. Quote
Iza. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Izabela124.']Okropna jesteś :placz::placz::placz: Nie możesz być taką pesymistką :loveu: Że ja tańczyć nie chciałam?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz Ty co, ja cały czas tańczyłam :eviltong: A że Pan P. sobie coś ubzdurał to nie moja wina :eviltong: Bo mówisz do mnie i o mnie brzydko :shake::-( Ha ha :diabloti:[/QUOTE] dzięki :loveu: jestem :placz: Z panem P. nie chciałaś tańczyć, a on tak bardzo chciał, było mi przykro bo to mój kolega :shake::evil_lol: Nie prawda! :shake: A co masz jakieś wątpliwości ? Tam wszyscy są jak jedna wielka rodzina :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
przeszlus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ja byłem u koleżanki ale tym razem bez tego... Kuzynka jak dzwoniła do nich to jak się dowiedziała że ja tez jestem to powiedziała żebym tym razem *** (* lepiej nie wiedzieć) Quote
Izabela124. Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='Asiaczek']No to se pogadałyście a propos Sylwestra... Pzdr.[/QUOTE]Ano :p [quote name='Iza.']dzięki :loveu: jestem :placz: Z panem P. nie chciałaś tańczyć, a on tak bardzo chciał, było mi przykro bo to mój kolega :shake::evil_lol: Nie prawda! :shake: A co masz jakieś wątpliwości ? Tam wszyscy są jak jedna wielka rodzina :loveu::loveu::loveu::diabloti:[/QUOTE]Lubisz jak tak do Ciebie się mówi, prawda? :diabloti: Lepiej mnie nie wkurzaj :diabloti: Nie mam wątpliwości, czułam się jakbym ich znała od wielu lat ha ha:multi: Quote
Iza. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Izabela124.'] Lubisz jak tak do Ciebie się mówi, prawda? :diabloti: Lepiej mnie nie wkurzaj :diabloti: Nie mam wątpliwości, czułam się jakbym ich znała od wielu lat ha ha:multi:[/QUOTE] Uwielbiam :loveu::evil_lol: No a co może nie prawdę mówię :shake: Pan P. był zawiedziony :shake::diabloti: I o to chodziło :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='przeszlus']Ja byłem u koleżanki ale tym razem bez tego... Kuzynka jak dzwoniła do nich to jak się dowiedziała że ja tez jestem to powiedziała żebym tym razem *** (* lepiej nie wiedzieć)[/QUOTE]Sami świętowaliście z koleżanką? [quote name='Iza.']Uwielbiam :loveu::evil_lol: No a co może nie prawdę mówię :shake: Pan P. był zawiedziony :shake::diabloti: I o to chodziło :loveu::loveu:[/QUOTE]Ha ha zauważyłam :lol: O boszzzzz, jakie to straszne :roflt: W końcu wszyscy (no prawie wszyscy) Polacy to jedna rodzina :loveu::lol: Quote
jamnicze Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wszystkiego dobrego w[B] Nowym Roku! [/B]:) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='jamnicze']Wszystkiego dobrego w[B] Nowym Roku! [/B]:)[/QUOTE] Dziękuję i wzajemnie :) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [B]Żegnam się już z wami, bo niebawem wybywam do Łomży. Do napisania w środę :)[/B] Quote
Obama Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A ja tu wpadlam zobaczyć sniegowego świra Bobika :) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Izabela124.'][B]Żegnam się już z wami, bo niebawem wybywam do Łomży. Do napisania w środę :)[/B][/QUOTE] Będziemy na Ciebie czekać:) Pzdr. Quote
Ewa&Duffel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Akurat jak wszystko nadrobiłam, to Ciebie nie ma ;) No cóż, trudno, miłego tygodnia życzę w takim razie i mizianko dla Bobika :) Quote
Luzia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Pogadały, pogadały i zdjęć nie dały :shake: Ani Bobikowych ani sylwestrowych :razz: Quote
jamnicze Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ale pewnie niebawem wrócisz, bo ferie tuż, tuż. No chyba, że właśnie na ferie gdzieś wybywasz. Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Obama']A ja tu wpadlam zobaczyć sniegowego świra Bobika :)[/QUOTE] Jutro zrobie mu sesyjkę na śniegu :p [quote name='Asiaczek']Będziemy na Ciebie czekać:) Pzdr.[/QUOTE]Już jestem :multi: [quote name='Jaga.']miłego wybywania :)[/QUOTE]Dziękować ;) [quote name='Ewa&Duffel']Akurat jak wszystko nadrobiłam, to Ciebie nie ma ;) No cóż, trudno, miłego tygodnia życzę w takim razie i mizianko dla Bobika :)[/QUOTE]Już powróciłam :razz: [quote name='Luzia']Pogadały, pogadały i zdjęć nie dały :shake: Ani Bobikowych ani sylwestrowych :razz:[/QUOTE]Ha ha cóż, życie :evil_lol: [quote name='jamnicze']Ale pewnie niebawem wrócisz, bo ferie tuż, tuż. No chyba, że właśnie na ferie gdzieś wybywasz.[/QUOTE]Ferie u nas są w ostani tydzień stycznia i pierwszy lutego :p [quote name='Kama & Diana']Miłego wyjazdu :][/QUOTE];) Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ooo to czekam na sesyjkę na śniegu :) :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Jaga.']ooo to czekam na sesyjkę na śniegu :) :loveu:[/QUOTE]Jak będzie jutro ładna pogoda to sesyjka się odbędzie :) Quote
Recommended Posts