Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masakra :)
kochana witaj w klubie "złowieszczych bannerów"
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]:lol::lol::lol: Ty masz regulaminowy, ale strzeż się, niewidzialne dogo-agentki nie śpią:diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']:lol::lol::lol: Ty masz regulaminowy, ale strzeż się, niewidzialne dogo-agentki nie śpią:diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
bo inny mam teraz ;)
rano miałam takowy zielony, który zrobiłam jakiś tam czas temu i potem patrzę a tam info że banner został usunięty bo nie był regulaminowych rozmiarów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Muszę teraz chyba dbać o niewyparzony język, bo jeszcze bana dostanę :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

jesteś na celowniku :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
bo inny mam teraz ;)
rano miałam takowy zielony, który zrobiłam jakiś tam czas temu i potem patrzę a tam info że banner został usunięty bo nie był regulaminowych rozmiarów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]ha ha ano tak, miałaś inny, to witaj w klubie śledzących :evil_lol::loveu:

[quote name='Feigned']jesteś na celowniku :diabloti:[/QUOTE]Aż strach się bać :diabloti: Chyba jakiegoś ochroniarza wynajmę :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']ha ha ano tak, miałaś inny, to witaj w klubie śledzących :evil_lol::loveu:
[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czuję się troszkę jak przestępca :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czuję się troszkę jak przestępca :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No co Ty nie powiesz, przecież my jesteśmy same zło:diabloti::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']No co Ty nie powiesz, przecież my jesteśmy same zło:diabloti::evil_lol::loveu:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i będziemy się smażyć w piekle :multi:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Izabela124.']Przynajmniej w piekle będzie więcej znajomych :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ale słyszałam ze donosiciele też do piekła trafiają :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Radze Wam sie najpierw dowiedziec czy moderator sam nie zauwazyl ze macie za duzo albo kto mu o tym powiedzial zanim bedziecie rzucac niesluszne i nie prawdziwe oskarzenia. Inaczej mozecie poniesc powazne konsekwencje prawne. Wszystko co jest napisane sa sie odtworzyc wiec pomylscie 10 razy zanim cos napiszecie... :roll:

Posted

[quote name='deer_1987']Radze Wam sie najpierw dowiedziec czy moderator sam nie zauwazyl ze macie za duzo albo kto mu o tym powiedzial zanim bedziecie rzucac niesluszne i nie prawdziwe oskarzenia. Inaczej mozecie poniesc powazne konsekwencje prawne. Wszystko co jest napisane sa sie odtworzyc wiec pomylscie 10 razy zanim cos napiszecie... :roll:[/QUOTE]

Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Czy ktoś gdzieś napisał że to Ty?
Są to jedynie Twoje domysły.

Posted

[quote name='Izabela124.'][B]No i musiałam zmienić podpis, tzn. zmniejszyć, bo zapewne jakaś afrykańska kochana duszyczka doniosła na mnie, że mam więcej niż dwie sygnaturki w podpisie:shake:[/B] [B]Pozdrawiam pięknie tą osóbkę :loveu:[/B][/QUOTE]
No tak bo przeciez wasze idiotyczne pisanie z ejestem z afryki to nie wiem skad sie wzielo... nie wazne jeszcze poniesiecie konsekwencje prawne za to.. koniec kropka

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ale słyszałam ze donosiciele też do piekła trafiają :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
nie ....donosiciele trafiają do św. Piotra ;) bo skąd by w niebie mili takie dobre info jak nie od podpowiadaczy ;) ...w Piekle to sobie pilnują ciepłych posadek ;)[/B][/COLOR]

Posted

A ja mam nowy bannerek!!! Kto mi zmierzy i doniesie jeśli coś przekroczyłam?

Wystarczy popatrzyć, kogo akurat się mod czepił. o dziwo to osoby które uwielbiają jedna milutka osóbkę. I jak by tu nie kojarzyć faktów? Mamy poczucie humoru ale idiotami nie jesteśmy...

Posted

prosze bardzo rzucajcie sobie dalej oskarzeniami ja tego tak nie zostawie. nie bede pozwalac komus na nie prawdziwe oskarzenia... poszukajcie sobie w prawie polskim co za to grozi...