jonQuilla Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masakra :) kochana witaj w klubie "złowieszczych bannerów" [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masakra :) kochana witaj w klubie "złowieszczych bannerów" [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]:lol::lol::lol: Ty masz regulaminowy, ale strzeż się, niewidzialne dogo-agentki nie śpią:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izabela124.']Raczej to ciągle ten sam :loveu:[/QUOTE] Zapewne zemsta przed odejsciem:diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Zapewne zemsta przed odejsciem:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]Do końca nie odeszła, bo świeci się na zielone i nawet w wypowiada się :cool3: Quote
Feigned Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 a ja ostatnio dzięki tej osóbce chętniej wchodzę na dogo :diabloti: wszystko ma swoje zalety :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Feigned']a ja ostatnio dzięki tej osóbce chętniej wchodzę na dogo :diabloti: wszystko ma swoje zalety :evil_lol:[/QUOTE]Widzisz jaka z niej dobrodziejka :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Shel']Matko, "złowieszcze bannery" :lol:[/QUOTE]Muszę teraz chyba dbać o niewyparzony język, bo jeszcze bana dostanę :evil_lol::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izabela124.']:lol::lol::lol: Ty masz regulaminowy, ale strzeż się, niewidzialne dogo-agentki nie śpią:diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] bo inny mam teraz ;) rano miałam takowy zielony, który zrobiłam jakiś tam czas temu i potem patrzę a tam info że banner został usunięty bo nie był regulaminowych rozmiarów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Feigned Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izabela124.']Muszę teraz chyba dbać o niewyparzony język, bo jeszcze bana dostanę :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] jesteś na celowniku :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] bo inny mam teraz ;) rano miałam takowy zielony, który zrobiłam jakiś tam czas temu i potem patrzę a tam info że banner został usunięty bo nie był regulaminowych rozmiarów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]ha ha ano tak, miałaś inny, to witaj w klubie śledzących :evil_lol::loveu: [quote name='Feigned']jesteś na celowniku :diabloti:[/QUOTE]Aż strach się bać :diabloti: Chyba jakiegoś ochroniarza wynajmę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izabela124.']ha ha ano tak, miałaś inny, to witaj w klubie śledzących :evil_lol::loveu: [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czuję się troszkę jak przestępca :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czuję się troszkę jak przestępca :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No co Ty nie powiesz, przecież my jesteśmy same zło:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izabela124.']No co Ty nie powiesz, przecież my jesteśmy same zło:diabloti::evil_lol::loveu:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i będziemy się smażyć w piekle :multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i będziemy się smażyć w piekle :multi:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]Przynajmniej w piekle będzie więcej znajomych :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izabela124.']Przynajmniej w piekle będzie więcej znajomych :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale słyszałam ze donosiciele też do piekła trafiają :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale słyszałam ze donosiciele też do piekła trafiają :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Eeee ja nie chce byc tam gdzie ONA :shake: Quote
Feigned Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izabela124.']Eeee ja nie chce byc tam gdzie ONA :shake:[/QUOTE] a dlaczego? :loveu: Quote
olekg89 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 No właśnie dlaczemu zrobi ci słodzie focie na piekłoplaży jak trzesz się o kamyczki. Quote
taxelina Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Radze Wam sie najpierw dowiedziec czy moderator sam nie zauwazyl ze macie za duzo albo kto mu o tym powiedzial zanim bedziecie rzucac niesluszne i nie prawdziwe oskarzenia. Inaczej mozecie poniesc powazne konsekwencje prawne. Wszystko co jest napisane sa sie odtworzyc wiec pomylscie 10 razy zanim cos napiszecie... :roll: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='deer_1987']Radze Wam sie najpierw dowiedziec czy moderator sam nie zauwazyl ze macie za duzo albo kto mu o tym powiedzial zanim bedziecie rzucac niesluszne i nie prawdziwe oskarzenia. Inaczej mozecie poniesc powazne konsekwencje prawne. Wszystko co jest napisane sa sie odtworzyc wiec pomylscie 10 razy zanim cos napiszecie... :roll:[/QUOTE] Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Czy ktoś gdzieś napisał że to Ty? Są to jedynie Twoje domysły. Quote
taxelina Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Izabela124.'][B]No i musiałam zmienić podpis, tzn. zmniejszyć, bo zapewne jakaś afrykańska kochana duszyczka doniosła na mnie, że mam więcej niż dwie sygnaturki w podpisie:shake:[/B] [B]Pozdrawiam pięknie tą osóbkę :loveu:[/B][/QUOTE] No tak bo przeciez wasze idiotyczne pisanie z ejestem z afryki to nie wiem skad sie wzielo... nie wazne jeszcze poniesiecie konsekwencje prawne za to.. koniec kropka Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale słyszałam ze donosiciele też do piekła trafiają :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] nie ....donosiciele trafiają do św. Piotra ;) bo skąd by w niebie mili takie dobre info jak nie od podpowiadaczy ;) ...w Piekle to sobie pilnują ciepłych posadek ;)[/B][/COLOR] Quote
Darianna Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A ja mam nowy bannerek!!! Kto mi zmierzy i doniesie jeśli coś przekroczyłam? Wystarczy popatrzyć, kogo akurat się mod czepił. o dziwo to osoby które uwielbiają jedna milutka osóbkę. I jak by tu nie kojarzyć faktów? Mamy poczucie humoru ale idiotami nie jesteśmy... Quote
taxelina Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 prosze bardzo rzucajcie sobie dalej oskarzeniami ja tego tak nie zostawie. nie bede pozwalac komus na nie prawdziwe oskarzenia... poszukajcie sobie w prawie polskim co za to grozi... Quote
Recommended Posts