Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Przyszłam Ci powiedzieć - ahoj wieśniaro :diabloti: , jak tam sadzonki ?
dziś nie gotuje , jadę na darmoszkę do rodziców :cooldevi:[/QUOTE]Ha ha zaczęłam wykonywać misje, bo wcześniej jakoś mi się nie chciało. Dopiero trzecią wykonuję. Zbieram na oborę i drzewo wiśni he he
O jaka cwaniara :lol:

[quote name='deer_1987']po pierwsze trwa to conajmniej pol roku po drugie nie wiem jak w pl ale tutaj to ogromne koszta na ktore nas nie stac szczegolnie ze i tak w kazde wakacje pracujemy wiec nie bedziemy miec pozytku z takiego paszportu bo do pl nie jezdzimy :)

a driuga sprawa to trzeba jechac wiele godzin pociagiem na prom, 8h na promie i z 10-12h do warszawy pociagiami.. jak mile to dla psa jest?[/QUOTE]Dla chcącego nic trudnego :)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='bety']No ładnie tak język pokazywać.:p
[URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22252.jpg[/URL]

Po pierwsze jak na ten wiek za chuda :shake:, po drugie zbyt mała głowa :shake:, za wąska i za długa kufa :shake: i potwornie wielkie uszy :crazyeye::shake:. To nie jest typowy przedstawiciel rasy, ale to normalne przy tym przydomku hodowlanym.:diabloti:
Pzdr[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na pewno masz rację, ona ma fajny charakter, siedziała koło mnie i ciągle ją głaskałam hi hi

Posted

[quote name='Izabela124.']
Dla chcącego nic trudnego :)[/QUOTE]
Ktora czesc? :) poki nie mamy pracy nie stac nas zeby co rok "wyrzucac" ok 1000 kr bo moze pojedziemy do polski a moze nie :) tutaj tez sa cudowne miejsca do odwiedzenia ale to trzeba miec prace zeby miec urlop :)

Posted

[quote name='deer_1987']Ktora czesc? :) poki nie mamy pracy nie stac nas zeby co rok "wyrzucac" ok 1000 kr bo moze pojedziemy do polski a moze nie :) tutaj tez sa cudowne miejsca do odwiedzenia ale to trzeba miec prace zeby miec urlop :)[/QUOTE]Obie części :)
Ale rzeczywiście finanse mogą być przeszkodą

Posted

[quote name='Izabela124.']Obie części :)
Ale rzeczywiście finanse mogą być przeszkodą[/QUOTE]
No moga i sa :) sa wazniejsze rzeczy na ktorych sie czlowiek skupia jak nie ma duzo pieniedzy np ubezpieczenie w razie wypadku czy choroby np ugryzienie przez weza (akurat reklamuja teraz) to ok 7 tys zl kosztuje :P

Niz taki paszport ktory moze sie przyda a moze nie :) sa te szczepionki co tutaj sie robi - wszystko po za wscieklizna z tego co pamietam - i to wazniejsze bo z tym krajem sie zwiazlismy i tu jest - mam nadzieje - nasza przyszlosc :)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry dzień :multi::multi::loveu:

Bobik postanowił pożreć łąkę? :evil_lol:
Ty go w domu karmisz w ogóle bo tak wsuwa namiętnie tą trawę z lekkim obłędem w oczach i trochę mnie to martwi :lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']No moga i sa :) sa wazniejsze rzeczy na ktorych sie czlowiek skupia jak nie ma duzo pieniedzy np ubezpieczenie w razie wypadku czy choroby np ugryzienie przez weza (akurat reklamuja teraz) to ok 7 tys zl kosztuje :P

Niz taki paszport ktory moze sie przyda a moze nie :) sa te szczepionki co tutaj sie robi - wszystko po za wscieklizna z tego co pamietam - i to wazniejsze bo z tym krajem sie zwiazlismy i tu jest - mam nadzieje - nasza przyszlosc :)[/QUOTE]:p:p:p

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry dzień :multi::multi::loveu:

Bobik postanowił pożreć łąkę? :evil_lol:
Ty go w domu karmisz w ogóle bo tak wsuwa namiętnie tą trawę z lekkim obłędem w oczach i trochę mnie to martwi :lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Niczym go nie karmię, dlatego je trawę:evil_lol: A potem wymiotuje w domu:shake::diabloti:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']siemano :P
będzieta w tym roku na pikniku agility? :razz:[/QUOTE]
Szkoda, że to tak szybko po końcu roku, ale raczej będę :)
Ty się wybierasz?
[quote name='wiki4']Hejka :hand:

Fajne Bobikowe foteczki :D[/QUOTE]Hej :)

Posted

Oli dawno nie było:

[IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22324.jpg[/IMG]

[IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22325.jpg[/IMG]

Tylko takie, bo Ola nie chciała pozować he he

Posted

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]miała dość natrętnej ciotki z aparatem :evil_lol::evil_lol:

Salsa jakaś dziwna jest bo ona nie wymiotuje po trawie, czasami na spacerze wpieprza masakryczne ilości zielska (szczególnie teraz jak jest takie świeże i soczyste).[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]miała dość natrętnej ciotki z aparatem :evil_lol::evil_lol:

Salsa jakaś dziwna jest bo ona nie wymiotuje po trawie, czasami na spacerze wpieprza masakryczne ilości zielska (szczególnie teraz jak jest takie świeże i soczyste).[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]Chyba siostry :P
W końcu to moja siostrzyczka he he Nie ważne, że jestem od niej 9 razy starsza ha ha
Bobik też bardzo rzadko wymiotuje po trawie, ale wczoraj mu się to zdażyło

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ej ja byłam święcie przekonana że to Twoja siostrzenica :oops::oops: wybacz [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Od początku pisałam, ze to była mała "wpadka" rodziców:cool3:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Bobiś bardzo ładnie wygląda , ma chłopaczek teraz ładną figurkę .

na którym poziomie jesteś ??[/B][/COLOR][/QUOTE]Teraz trochę przytył, bo babcia była u nas tydzień:shake:
22

Posted

[quote name='Izabela124.']Szkoda, że to tak szybko po końcu roku, ale raczej będę :)
Ty się wybierasz?
[/QUOTE]

Wybieram, tylko bardziej drugiego dnia ;) będę podziwiać, w końcu z Blakutem jesteśmy niedoszłymi agilitowcami :lol:
właśnie dostrzegłam ile stron ma wasz fotoblog :o aleście rozgadani :evil_lol:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Wybieram, tylko bardziej drugiego dnia ;) będę podziwiać, w końcu z Blakutem jesteśmy niedoszłymi agilitowcami :lol:
właśnie dostrzegłam ile stron ma wasz fotoblog :o aleście rozgadani :evil_lol:[/QUOTE]No to się zobaczymy
Wcale nie tak dużo:eviltong:

[quote name='Vectra']mi brakuje 7 tyś PD , do 41 poziomu - wejdę tam jutro HA[/QUOTE]Mi do 23 brakuje niecałe 2tyś, ale teraz zaczęło padać i niszczy deszczyk moje pola:placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Od początku pisałam, ze to była mała "wpadka" rodziców:cool3:
[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]musiałam pominąć tą informację :)
a w sumie 9 lat to jeszcze nie tak wiele, mam znajomego który ma starszego o rok syna od swojego najmłodszego brata :)
[/B][/COLOR][/FONT]