Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zaba14']Wcześniej Bobik nie lniał? Zaproponuj że codziennie bedziesz odkurzać...
Jak śmierdzi? :roll: od czystego psa nie może śmierdzieć, dopiero nagle zaczął smierdzieć ? :)
Za bardzo go kochasz? a masz sie nad nim znęcać? :) co ma piernik do wiatraka? Ile Ty masz lat tak apropo? zeby myslec o dzieciach? :roll:

Że masz świra.. hm.. słyszałam to wielokrotnie, zawsze odpowiadałam czy mam zacać włuczyc sie po dworze, nie wracac na noc do domu? zaczac palic? a moze sluchac glosno muzyki aby mama nie słysała swoich mysli? Czy po prostu mam dbac o własnego psa i jezdzic na wystawy bo mi to odpowiada? :)Ja codziennie go zaczelam czesac, zeby sie nie czepiala, ja mam 16 lat. Moiwlam maie, ze wolabaym gdybym alia, cpala, pila tak jak koi koledzy z klasy? Ale ona na to nc

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

zaba14 napisał(a):

Że masz świra.. hm.. słyszałam to wielokrotnie, zawsze odpowiadałam czy mam zacać włuczyc sie po dworze, nie wracac na noc do domu? zaczac palic? a moze sluchac glosno muzyki aby mama nie słysała swoich mysli? Czy po prostu mam dbac o własnego psa i jezdzic na wystawy bo mi to odpowiada? :)

Poskutkowało?:-o To dobra jestes. Bo u mnie nie przeszło:roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):
U mniv tez nic takiego nie skutkuje:placz:

Ja widze, ze moja mam jest taka jak twoja, te same bez sensu argumenty.
Z tym, że moja mam nie zamierza mieć małego dziecka, więc sprawa troche inna.

Posted

Pianka napisał(a):
Ja widze, ze moja mam jest taka jak twoja, te same bez sensu argumenty.
Z tym, że moja mam nie zamierza mieć małego dziecka, więc sprawa troche inna.
A u mniv dziecko juz jvst, a przed porodem z nia gadalam i zapewnila mniv, ze nigdy Bobika niv oddamy:placz::placz::placz:

Posted

ewka i haker napisał(a):
witamy
dobrze ze nie ma cukrzycy:multi:
mam nadzieje ze tylko przeziebienie

nie martw sie mama tylko tak gada pewnie trzymam kciuki bedzie dobrze

a fotki super
nasz malutki jak fajnie skacze:loveu:

ewka i haker napisał(a):
to jej to przypomnij
Witanko
Caly czas jvj to przypominam, ale dupa, nic nie pomaga

Posted

Pianka napisał(a):
Poskutkowało?:-o To dobra jestes. Bo u mnie nie przeszło:roll:

Wiesz moja mama jest osoba z ktora da sie dogadac, i da sie ja przegadac jesli ma sie dobre argumenty, jesli nie, ja zawsze robie swoje ;) byle by sobie nie zaszkodzic.. Mikiego by nie oddała nawet jesli urodziłoby sie dziecko, moj pies NIE LUBI dzieci, jest w stanie ugryzc, ale moja mama nie trzesie portkami z byle powodu... :roll: gdyby w domu pojawilo sie dziecko i zaczełoby raczkowac po prostu uczyloby sie je ze do psa sie nie podchodzi i tyle... :roll:

Mam chrzesnice, bedzie miala 4 lata gdy sie urodzila w domu by wtedy 8 letni pies teraz ma 12 ;) spal z małą, bawił się z małą i co? Mała jest zdrowa i zywa! :) i co najsmieszniejsze teraz widzac jakiegos pieska w gazecie chce aby mama jej go wyciela i przykleila na drzwi ;) co z tego ze dziecko wychowalo sie w domu gdzie jest siersc? nie mialo uczulenia... nie dusilo sie... :roll:
Izabela124. napisał(a):
A u mniv dziecko juz jvst, a przed porodem z nia gadalam i zapewnila mniv, ze nigdy Bobika niv oddamy:placz::placz::placz:

Okłamała Cie... tak bym powiedziała bez owijania w bawełne, malenstwo sie urodzilo i zamiast uroczes sielanki zaczyna rodzic sie pieklo... :roll:

Tak swoja droga masz 16 lat wiec po co mowa o dzieciach? ;) ja dopiero mam 20 a dziecko bym chciala owszem, ale przypomniało mi sie o tym kilka misiecy temu ;) mimo ze mam swira .. nie chce miec w domu stada psow, chce miec po prostu JEDNEGO psa i dziecko.. ale kiedy to bedzie? :) ojej... wole nie myslec :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Wiesz moja mama jest osoba z ktora da sie dogadac, i da sie ja przegadac jesli ma sie dobre argumenty, jesli nie, ja zawsze robie swoje ;) byle by sobie nie zaszkodzic.. Mikiego by nie oddała nawet jesli urodziłoby sie dziecko, moj pies NIE LUBI dzieci, jest w stanie ugryzc, ale moja mama nie trzesie portkami z byle powodu... :roll: gdyby w domu pojawilo sie dziecko i zaczełoby raczkowac po prostu uczyloby sie je ze do psa sie nie podchodzi i tyle... :roll:

Mam chrzesnice, bedzie miala 4 lata gdy sie urodzila w domu by wtedy 8 letni pies teraz ma 12 ;) spal z małą, bawił się z małą i co? Mała jest zdrowa i zywa! :) i co najsmieszniejsze teraz widzac jakiegos pieska w gazecie chce aby mama jej go wyciela i przykleila na drzwi ;) co z tego ze dziecko wychowalo sie w domu gdzie jest siersc? nie mialo uczulenia... nie dusilo sie... :roll:

Okłamała Cie... tak bym powiedziała bez owijania w bawełne, malenstwo sie urodzilo i zamiast uroczes sielanki zaczyna rodzic sie pieklo... :roll:

Tak swoja droga masz 16 lat wiec po co mowa o dzieciach? ;) ja dopiero mam 20 a dziecko bym chciala owszem, ale przypomniało mi sie o tym kilka misiecy temu ;) mimo ze mam swira .. nie chce miec w domu stada psow, chce miec po prostu JEDNEGO psa i dziecko.. ale kiedy to bedzie? :) ojej... wole nie myslec :)
Fajna masz mame? Jaka mowa o dzivciach? Ja niv chce mivc dzieci. Ale kto przekona moja mame, ze pies i dzicko to nie problem? Ja juz nie daje rady. A mowi sie, ze matka i corka to przyjaciolki:roll:

Posted

[quote name='zuzolandia']wowowowoow ile fajnych foteczekkkkkk!!!!
Bobis jest slodziutki!!! mizianko dla KAWALERA;-)Ciesze sie, ze sie podobaja:loveu: My rowniez przesylamy miznako:loveu:

Bobis byl grzeczny u weta, wivc dostal nagrode:loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mama ma 36 lat:roll:

kotuś ja mam więcej ... i zupełnie mamy nie potrafię zrozumieć ...ale widzę ze zdradziła swoje dziecko ...bo ma małą córeczkę a przecież można miłość podzielić po równo ...i powiedz jej to ....że ma zostawić miłość do ciebie ...ma zostawić dane ci słowo ...że nie jesteś zazdrosna o to ze sie opiekuje Olą ...że jej pomożesz ...bo i to dasz rade .....ale nie moze od ciebie wymagać oddania Bobika ...bo to ewidentna zdrada ....
Izuś jestem nauczycielką i wiele z rodzicami rozmawiam ...ale twarzą w twarz...a tak trudno mi cokolwiek więcej poradzic :cool3:

[quote name='Izabela124.']A u mniv dziecko juz jvst, a przed porodem z nia gadalam i zapewnila mniv, ze nigdy Bobika niv oddamy:placz::placz::placz:

i tu zrobiła coś co często dorośli robią SKŁAMAŁA a zarzuca się że dzieci kłamią ....:angryy:

Posted

[quote name='Alicja']kotuś ja mam więcej ... i zupełnie mamy nie potrafię zrozumieć ...ale widzę ze zdradziła swoje dziecko ...bo ma małą córeczkę a przecież można miłość podzielić po równo ...i powiedz jej to ....że ma zostawić miłość do ciebie ...ma zostawić dane ci słowo ...że nie jesteś zazdrosna o to ze sie opiekuje Olą ...że jej pomożesz ...bo i to dasz rade .....ale nie moze od ciebie wymagać oddania Bobika ...bo to ewidentna zdrada ....
Izuś jestem nauczycielką i wiele z rodzicami rozmawiam ...ale twarzą w twarz...a tak trudno mi cokolwiek więcej poradzic :cool3:

i tu zrobiła coś co często dorośli robią SKŁAMAŁA a zarzuca się że dzieci kłamią ....:angryy:Czasem dorosli sa gorsi od dzicci. Ja mamie pomagalm przy Oli, pilnowlam jej, ale teraz nie chce miec z nia nic wspolnego. Chcialabym miec innych rodzicow