Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Domka_Czika']Tą z kosteczkami:diabloti:
Przyjadę specjalnie do ciebie po obrożę , ale mówię od razu - zabieram i Bobisia:loveu:[/quote]Kupywałam cały komplet na allegro, ale już dawno
Zapraszam:multi::multi::multi:

[quote name='Sweetaśna']hehe:) wiem ze fajne:evil_lol:
no wiesz odrazu sie rzuca w oczy:diabloti:
to dobrze:)
hmm.. to zobaczysz jutro jak wyjdzie:)
trzeba było wczesniej bilet kupic:evil_lol::evil_lol: nie no na serio to cos dużo ludzi jedzie w tamtym kierunku ze nie maja biletów aż dziwne..:roll:[/quote]
No nie wiem co z tymi bletami, zawsze normalnie na stacji w tym dniu, którym jechałam kupowałam, a teraz jakieś rezerwację robią:roll:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Kupywałam cały komplet na allegro, ale już dawno
Zapraszam:multi::multi::multi:

[/quote]

Może kiedyś zrobimy sapcerek , bo daleko nie mieszkamy od siebie:lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Może kiedyś zrobimy sapcerek , bo daleko nie mieszkamy od siebie:lol:[/quote]Bardzo chętnie wybiorę się na spaceros:cool3:
Tylko, ze ja mieszkam w Suwałkach w weekendy a ucze się w Łomży:razz:

[quote name='baffi2']hehe, a my mamy taką samą:evil_lol:[/quote]Też na allegro kupowałaś?

Posted

[quote name='Izabela124.']Bardzo chętnie wybiorę się na spaceros:cool3:
Tylko, ze ja mieszkam w Suwałkach w weekendy a ucze się w Łomży:razz:

quote]

Może na wiosne to ciepło będzie , a może na zlociku się spotkamy jak pojadę:cool3:
A właśnie ile trwa zlot ?:roll:

Posted

[quote name='Domka_Czika']

Może na wiosne to ciepło będzie , a może na zlociku się spotkamy jak pojadę:cool3:
A właśnie ile trwa zlot ?:roll:[/quote]Bardzo chętnie
Jeszcze nie wiadomo 7 lub 10 dni;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Bardzo chętnie
Jeszcze nie wiadomo 7 lub 10 dni;)[/quote]

Myślałam , ze to trochę krótsze:roll:
I pewnie znów będzie gdzieś pod koniec wakacji:roll:

Posted

[quote name='gordonowa']Hmmm... Iza, ależ dużo osób jeździ u was pks'ami :o.
Domka_Czika, im dłużej tym lepiej :multi:[/quote]Akurat ten autobus jeździ do Wawy, może dlatego już przepełniony:roll:
Popieram:multi::multi::multi:

[quote name='Domka_Czika']Myślałam , ze to trochę krótsze:roll:
I pewnie znów będzie gdzieś pod koniec wakacji:roll:[/quote]Można przyjechac na ile się chce dni;)

Posted

[quote name='Domka_Czika']No tylko , ze ja mam te wakacje zaplanowane...:cool1:[/quote]Szkoda...

[quote name='baffi2']Nie, w zwyklym zoologu sama obroza za 4,20:evil_lol:[/quote]Jeju jak tanio:crazyeye:

Posted

[quote name='Domka_Czika']A jeszcze nie wiadomo czy na początku czy tak jka ostatnio pod koniec wakacji...??[/quote]
ostatnio to bzo od 4 do 10 sierpnia wiec raczej nie tak na koncu...
a teraz pisali cos ze moze w lipcu wiec nie wiadomo jeszcze;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Szczerze móiwąc to jeszcze nic nie wiadomo:roll: Ale ja już zapisana:lol:[/quote]

Ja nawet nie wiem czy wy będziecie chcieli z taką gówniara jka ja przebywać i z takim świntochem jak Czika:evil_lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Ja nawet nie wiem czy wy będziecie chcieli z taką gówniara jka ja przebywać i z takim świntochem jak Czika:evil_lol:[/quote]Ile masz latek?:razz:

[quote name='baffi2']ostatnio to bzo od 4 do 10 sierpnia wiec raczej nie tak na koncu...
a teraz pisali cos ze moze w lipcu wiec nie wiadomo jeszcze;)[/quote]Dla mnie to bez różnicy kiedy

Posted

[quote name='Domka_Czika']Ja nawet nie wiem czy wy będziecie chcieli z taką gówniara jka ja przebywać i z takim świntochem jak Czika:evil_lol:[/quote]
na zlocie to prawie same swintochy i ludzie i psy:diabloti:
eee tam jak 12 to nie taka gowniara;) Asia te ma 12 a na zlocie z nami byla:cool3:

Posted

[quote name='baffi2'][B]na zlocie to prawie same swintochy i ludzie i psy:diabloti:[/B]
eee tam jak 12 to nie taka gowniara;) Asia te ma 12 a na zlocie z nami byla:cool3:[/quote]Mów za siebie:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Mi to tylko pasuje na początku wakacji i na góra 6 dni ....:placz:[/quote]
być może uda się na początku wakacji, a na zlot możesz przyjechać kiedy chcesz i odjechać kiedy chcesz, nikt cię tam nie trzyma ;).
Ja też mam 12 lat i mimo, że byłam tam najmłodsza rok temu, świetnie się bawiłam :multi:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Może to tylko ty byłaś taką świnką:evil_lol::eviltong:[/quote]Oj była:diabloti:

[quote name='gordonowa']być może uda się na początku wakacji, a na zlot możesz przyjechać kiedy chcesz i odjechać kiedy chcesz, nikt cię tam nie trzyma ;).
[B]Ja też mam 12 lat i mimo, że byłam tam najmłodsza rok temu, świetnie się bawiłam :multi:[/B][/quote]Bo wiek nie jest najważniejszy

[quote name='baffi2']A co nie zgadzasz sie z tym?:diabloti::eviltong:[/quote]Nie:diabloti::eviltong: