Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']zaraz, a może jakiś pies na zlocie się tak nazywał? :hmmmm:[/quote]Zgadłaś Logan to pies diabełkowej;) Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Zgadłaś Logan to pies diabełkowej;)[/quote] Ha! Wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Ha! Wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Ciekawe jaki bedzie kolejny zlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']No właśnie, a jak u was z agillity? Jeździłaś gdzieś na zawody?[/QUOTE] Aż wstyd się przyznać ale po pikniku w Białymstoku nie byliśmy na żadnych:oops: i bardzo zaniedbalismy agility, od tamtej pory bylismy tylko na 2 lekcjach w wakacje:shake: ale teraz mam zamiar się zapisać na kolejny kurs a od roku 2009 zapisac się do ZKwP po to żeby móc na zawodach startować. A wogóle to takie troche kombinowanie, bo musi sie zamiast mnie mama zapisac bo ja nie mam jeszcze 16 lat no i nie mam pewnosci ze bede mogla startowac na kazdych zawodach... A zapisuje sie dopiero w 2009 dlatego ze sa skladki 50zł rocznie i juz sie raczej nie oplaca :cool1: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']Aż wstyd się przyznać ale po pikniku w Białymstoku nie byliśmy na żadnych:oops: i bardzo zaniedbalismy agility, od tamtej pory bylismy tylko na 2 lekcjach w wakacje:shake: ale teraz mam zamiar się zapisać na kolejny kurs a od roku 2009 zapisac się do ZKwP po to żeby móc na zawodach startować. A wogóle to takie troche kombinowanie, bo musi sie zamiast mnie mama zapisac bo ja nie mam jeszcze 16 lat no i nie mam pewnosci ze bede mogla startowac na kazdych zawodach... A zapisuje sie dopiero w 2009 dlatego ze sa skladki 50zł rocznie i juz sie raczej nie oplaca :cool1:[/quote] Pewnie, że już nie opłaca się zapisywac To koniecznie zacznij znów trenowac, bo Nelli bardzo nadaje się do agillity i szkoda jej zmarnowac Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Ciekawe jaki bedzie kolejny zlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ooojjj cekawe:evil_lol::cool3: ale będzie się działo:diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']ooojjj cekawe:evil_lol::cool3: ale będzie się działo:diabloti:[/quote]Mam nadzieje, że pojadą moje koleżanki to wtedy bedzie jeszcze ciekawej:diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Już nie mogę się doczekać :loveu: :D:D.[/quote]Hehe Co u ciebie Asiu słychac? Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 bafi wysłałam foty :). A u mnie Izuś wszystko ok :). Zastanawiam się co z tym kolejny zlotem :D. Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Mam nadzieje, że pojadą moje koleżanki to wtedy bedzie jeszcze ciekawej:diabloti:[/QUOTE] noo ciekawe xD [QUOTE]Już nie mogę się doczekać :loveu: :D :D.[/QUOTE] Ja też :D Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']bafi wysłałam foty :). A u mnie Izuś wszystko ok :). Zastanawiam się co z tym kolejny zlotem :D.[/quote] No to supcio Oj a masz jakieś wątpliwości? Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ja już lece bo jade do cioci :D papapapa laseczki:loveu: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']ja już lece bo jade do cioci :D papapapa laseczki:loveu:[/quote]Papa Gordonowa- ale twój brat jest podobny do ciebie:crazyeye: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Papa Gordonowa- ale twój brat jest podobny do ciebie:crazyeye:[/quote] On?!?! Do mnie?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pa baff :) Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']On?!?! Do mnie?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pa baff :)[/quote]No i to bardzo Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']No i to bardzo[/quote] Wszyscy mówią że my do siebie w ogóle niepodobni... ja też tak uważam :diabloti:. Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Wszyscy mówią że my do siebie w ogóle niepodobni... ja też tak uważam :diabloti:.[/quote]Hehe tzn, że ja jestem inna?:diabloti::evil_lol::crazyeye: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Hehe tzn, że ja jestem inna?:diabloti::evil_lol::crazyeye:[/quote] ... na to wygląda :diabloti:. Ja zaraz muszę zejść z kompa :-( Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']... na to wygląda :diabloti:. Ja zaraz muszę zejść z kompa :-([/quote]Hehe no wiesz:mad::evil_lol: Oj szkoda, to papa:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Hej gaduło :eviltong: widziałam fotki, co to była za psia impreza tak dokładniej? ;) Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='agaciaaa']Hej gaduło :eviltong: widziałam fotki, co to była za psia impreza tak dokładniej? ;)[/quote]Hejos To był dzień pupila w mojej szkole, zbieraliśmy pieniądze na psa do dogoterapi;) Quote
Unbelievable Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos To był dzień pupila w mojej szkole, zbieraliśmy pieniądze na psa do dogoterapi;)[/quote] ty się uczysz w wecie w łomży?:razz: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Tinka:)']ty się uczysz w wecie w łomży?:razz:[/quote]Tak, a co?:cool3: Quote
Recommended Posts