Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Trzymam kciuki :). Ile zdjęć :o Chociaż... to dla tej galerii normalne :) :D :D[/quote]Oj wcale nie tak dużo fotek, cały tydzień nie dawałam to teraz się wyżywam:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Kinia']Ej! Nie możesz tak myśleć:mad: Mysl pozytywnie;) Musi być dobrze![/quote]Wiesz najgorsze jest to, ze ja tylkow weekendy w domu jestem i nie mam jak zadbac o wizyty u weta itp.:roll::shake: Quote
taxelina Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.'][B]A wiecie co, zapomniałam was coś napisac..... Bobiś prawdopodobnie jest chory na cukrzycę, w niedzielę idę z nim do weta na badania krwi i inne:roll: [/B][/quote] Tez czeklam co dalej.. Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Kinia']Nic sie nie martw jakoś to będzie[/quote] Dzięki za słowa otuchy Quote
taxelina Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej U mnie prawie w galerii nic się nie dzieje, wiec nie masz dużo nadrabiania;)[/quote] oj mialam duzo stron bo duzo fotek dalas!! Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='deer_1987']Tez czeklam co dalej..[/quote]Oby nic mu nie było Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='deer_1987']oj mialam duzo stron bo duzo fotek dalas!![/quote]To chyba dobrze, że dużo fotek dałam:cool3: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 z Bobisławem MUSII być i na pewno będzie dobrze.!!!! :calus: Quote
taxelina Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dobrze, ja tyle bnie mam.. a juz moje zapasy sie koncza.. a pogoda nie pozwala na zdjecia na dworzu Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']z Bobisławem MUSII być i na pewno będzie dobrze.!!!! :calus:[/quote]Dzięki A co tam u ciebie? Jak Nelli? Nadal namawiasz rodziców na drugiego psa? Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='deer_1987']Dobrze, ja tyle bnie mam.. a juz moje zapasy sie koncza.. a pogoda nie pozwala na zdjecia na dworzu[/quote]Ja mam teraz trochę zapasów fotek, więc mam co wstawiac;) Quote
taxelina Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja mam teraz trochę zapasów fotek, więc mam co wstawiac;)[/quote] Zazdroszcze zapasow :P u nas juz dzis rano -3... Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='deer_1987']Zazdroszcze zapasow :P u nas juz dzis rano -3...[/quote]U nas też zimno okropnie, wogle z domu nie chce się wychodzic:shake: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Dzięki A co tam u ciebie? Jak Nelli? Nadal namawiasz rodziców na drugiego psa?[/QUOTE] Achh u mnie ciągle nauka, szkola, nadrabianie zaleglosci... Z Nelcią wszystko wporządku, od przeprowadzki (1,5 miesiąca) codziennie chodzimy na conajmniej 1 długi spacer z bardzo fajnym psem Loganem i jego pancią ktora jest super qumpelą, Nelly uwielbia się bawić z Loganem, są jak rodzeństwo:loveu: Namawiam ciągle, jak narazie na tymczasa, ale rodzice nadal nie mają zamiaru się zgodzić:roll: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']Achh u mnie ciągle nauka, szkola, nadrabianie zaleglosci... Z Nelcią wszystko wporządku, od przeprowadzki (1,5 miesiąca) codziennie chodzimy na conajmniej 1 długi spacer z bardzo fajnym psem Loganem i jego pancią ktora jest super qumpelą, Nelly uwielbia się bawić z Loganem, są jak rodzeństwo:loveu: Namawiam ciągle, jak narazie na tymczasa, ale rodzice nadal nie mają zamiaru się zgodzić:roll:[/quote]Nie zazdraszczam nadrabiania:roll: No to super, fajnie miec z kim chodzic na spacerosy Trzymam kciuki, bys jednak ich namówiła No i koniecznie jedz na zlot:cool3: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Nie zazdraszczam nadrabiania:roll: No to super, fajnie miec z kim chodzic na spacerosy Trzymam kciuki, bys jednak ich namówiła No i koniecznie jedz na zlot:cool3:[/QUOTE] Nie ma takiej opcji żebym nie pojechała!:cool3: Właśnie na zlot zapisałam się że pojadę z Alą jako osobą towarzyszącą i jej Loganem;) Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A u mnie cieplutko :loveu: w samej bluzie po cmentarzu chodziłam :) Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']A u mnie cieplutko :loveu: w samej bluzie po cmentarzu chodziłam :)[/QUOTE] U nas tak samo było bardzo ciepło:loveu: więc nie obyło się bez ćwiczenia agility na działce tylko że ja głupia aparatu nie wzięłam:-( Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']U nas tak samo było bardzo ciepło:loveu: więc nie obyło się bez ćwiczenia agility na działce tylko że ja głupia aparatu nie wzięłam:-([/quote] zdarza się ;). Logan... skądś kojarzę to imię :roll:? :cool3::cool3::cool3: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']Nie ma takiej opcji żebym nie pojechała!:cool3: Właśnie na zlot zapisałam się że pojadę z Alą jako osobą towarzyszącą i jej Loganem;)[/quote] No to super Poznam twoja koleżankę:cool3: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']A u mnie cieplutko :loveu: w samej bluzie po cmentarzu chodziłam :)[/quote]No to u was fajnie jest, u nas już zima się zbliża wielkimi krokami:shake: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']U nas tak samo było bardzo ciepło:loveu: więc nie obyło się bez ćwiczenia agility na działce tylko że ja głupia aparatu nie wzięłam:-([/quote]No właśnie, a jak u was z agillity? Jeździłaś gdzieś na zawody? Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']zdarza się ;). Logan... skądś kojarzę to imię :roll:? :cool3::cool3::cool3:[/quote]Ciekawe skąd:lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Ciekawe skąd:lol:[/quote] zaraz, a może jakiś pies na zlocie się tak nazywał? :hmmmm: Quote
Recommended Posts