Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gordonowa']Trzymam kciuki :).
Ile zdjęć :o
Chociaż... to dla tej galerii normalne :) :D :D[/quote]Oj wcale nie tak dużo fotek, cały tydzień nie dawałam to teraz się wyżywam:evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Kinia']Ej! Nie możesz tak myśleć:mad:
Mysl pozytywnie;)
Musi być dobrze![/quote]Wiesz najgorsze jest to, ze ja tylkow weekendy w domu jestem i nie mam jak zadbac o wizyty u weta itp.:roll::shake:

Posted

[quote name='Izabela124.'][B]A wiecie co, zapomniałam was coś napisac..... Bobiś prawdopodobnie jest chory na cukrzycę, w niedzielę idę z nim do weta na badania krwi i inne:roll:
[/B][/quote]
Tez czeklam co dalej..

Posted

[quote name='Izabela124.']Dzięki
A co tam u ciebie? Jak Nelli? Nadal namawiasz rodziców na drugiego psa?[/QUOTE]
Achh u mnie ciągle nauka, szkola, nadrabianie zaleglosci... Z Nelcią wszystko wporządku, od przeprowadzki (1,5 miesiąca) codziennie chodzimy na conajmniej 1 długi spacer z bardzo fajnym psem Loganem i jego pancią ktora jest super qumpelą, Nelly uwielbia się bawić z Loganem, są jak rodzeństwo:loveu: Namawiam ciągle, jak narazie na tymczasa, ale rodzice nadal nie mają zamiaru się zgodzić:roll:

Posted

[quote name='baffi2']Achh u mnie ciągle nauka, szkola, nadrabianie zaleglosci... Z Nelcią wszystko wporządku, od przeprowadzki (1,5 miesiąca) codziennie chodzimy na conajmniej 1 długi spacer z bardzo fajnym psem Loganem i jego pancią ktora jest super qumpelą, Nelly uwielbia się bawić z Loganem, są jak rodzeństwo:loveu: Namawiam ciągle, jak narazie na tymczasa, ale rodzice nadal nie mają zamiaru się zgodzić:roll:[/quote]Nie zazdraszczam nadrabiania:roll:
No to super, fajnie miec z kim chodzic na spacerosy
Trzymam kciuki, bys jednak ich namówiła
No i koniecznie jedz na zlot:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie zazdraszczam nadrabiania:roll:
No to super, fajnie miec z kim chodzic na spacerosy
Trzymam kciuki, bys jednak ich namówiła
No i koniecznie jedz na zlot:cool3:[/QUOTE]
Nie ma takiej opcji żebym nie pojechała!:cool3: Właśnie na zlot zapisałam się że pojadę z Alą jako osobą towarzyszącą i jej Loganem;)

Posted

[quote name='gordonowa']A u mnie cieplutko :loveu:
w samej bluzie po cmentarzu chodziłam :)[/QUOTE]
U nas tak samo było bardzo ciepło:loveu: więc nie obyło się bez ćwiczenia agility na działce tylko że ja głupia aparatu nie wzięłam:-(

Posted

[quote name='baffi2']U nas tak samo było bardzo ciepło:loveu: więc nie obyło się bez ćwiczenia agility na działce tylko że ja głupia aparatu nie wzięłam:-([/quote]
zdarza się ;).
Logan... skądś kojarzę to imię :roll:? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='baffi2']Nie ma takiej opcji żebym nie pojechała!:cool3: Właśnie na zlot zapisałam się że pojadę z Alą jako osobą towarzyszącą i jej Loganem;)[/quote]
No to super
Poznam twoja koleżankę:cool3:

Posted

[quote name='baffi2']U nas tak samo było bardzo ciepło:loveu: więc nie obyło się bez ćwiczenia agility na działce tylko że ja głupia aparatu nie wzięłam:-([/quote]No właśnie, a jak u was z agillity? Jeździłaś gdzieś na zawody?