Sweet Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9052.jpg[/url] jaki malutki konik w śród tych dużych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Sweetaśna'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9052.jpg[/URL] jaki malutki konik w śród tych dużych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:[/quote]Zminiaturyzował się:evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Piękne zdjęcia, kocham konie :loveu: Bobik śmiesznie wśród nich wygląda :lol: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja czegoś tutaj nie rozumiem... mamy jesień, u mnie przynajmniej są na drzewach złociste liście i mało kto na ulice wychodzi bez kurtki... a Ty w Żywej Wodzie śmigasz na stroju kąpielowym? :hmmmm::diabloti: w każdym bądź razie od samego patrzenia cieplej mi się zrobiło :) a jak Bobik kozaczy zza tych kamieni do koników :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Anusia&Saba']Piękne zdjęcia, kocham konie :loveu: Bobik śmiesznie wśród nich wygląda :lol:[/quote]Konie i psy to moja miłośc:cool3: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja czegoś tutaj nie rozumiem... mamy jesień, u mnie przynajmniej są na drzewach złociste liście i mało kto na ulice wychodzi bez kurtki... a Ty w Żywej Wodzie śmigasz na stroju kąpielowym? :hmmmm::diabloti: w każdym bądź razie od samego patrzenia cieplej mi się zrobiło :) a jak Bobik kozaczy zza tych kamieni do koników :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote]:diabloti::diabloti::diabloti: W Suwałkach jest środek lata teraz:evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Izabela124.']:diabloti::diabloti::diabloti: W Suwałkach jest środek lata teraz:evil_lol::eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye::crazyeye: serio? [/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye::crazyeye: serio? [/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]No jasne:multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong: A u was jest inaczej?:crazyeye::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Izabela124.']No jasne:multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong: A u was jest inaczej?:crazyeye::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] tak... pisałam że u Nas jesień :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] tak... pisałam że u Nas jesień :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]To ci nie zazdraszczam, u nas jest taaaaaak cieplutko, ze ludzię rozbierają się:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Pestka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 U nas dzisiaj nawet ładna pogoda :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Kinguska']U nas dzisiaj nawet ładna pogoda :eviltong:[/quote]A u nas zimno okropnie tylko nic nie mów żonkilce:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Izabela124.']To ci nie zazdraszczam, u nas jest taaaaaak cieplutko, ze ludzię rozbierają się:diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] tu się rozbierają tylko Ci niezdrowi psychicznie :roll::roll: :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Izabela124.']A u nas zimno okropnie tylko nic nie mów żonkilce:evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :hmmmm: hmmm... jak ja Wam zazdraszczam tego ciepła <naiwniak> :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] tu się rozbierają tylko Ci niezdrowi psychicznie :roll::roll: :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hehe a ty do jakich sie zaliczasz?:razz::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Hehe a ty do jakich sie zaliczasz?:razz::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trudno mi się określić bo z rana w wannie ... :grin::grin::grin:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :hmmmm: hmmm... jak ja Wam zazdraszczam tego ciepła <naiwniak> :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:diabloti::diabloti::diabloti: W lato to i owszem ciepło było, ale teraz to zimnica jak w zimę:roll: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trudno mi się określić bo z rana w wannie ... :grin::grin::grin:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Buhaha a to dobre To czyli masz jakieś skłonności do rozbierania się:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm czyli kłamalaś z tym latem :evil_lol::evil_lol: a no mam troche a Ty nie? wchodzisz do wanny w opakowaniu? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm czyli kłamalaś z tym latem :evil_lol::evil_lol: a no mam troche a Ty nie? wchodzisz do wanny w opakowaniu? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hehe to fotki z wakacji, jeszcze ich tu nie wstawiałam:eviltong: Hehe no jasne, ze mam a kto nie ma? Hehe bez opakowania:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 wpadamy z rewizytą, cześć Kochani:eviltong: co u Was nowego? Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Helga&Ares']wpadamy z rewizytą, cześć Kochani:eviltong: co u Was nowego?[/quote]Hejos wariatko:eviltong: A u nas stare biedy. Teraz jestem na weekned w domciu to mogę trochę nacieszyc się Bobisiem i rodzinką, jutro znów powrót do rzeczywistości;) Quote
emdziolek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]:hand:Machamy łapką:hand: a raczej 10 łapkami:evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]:hand:Machamy łapką:hand: a raczej 10 łapkami:evil_lol: [/B][/COLOR][/quote]Hehe a ja odmachuję 6:eviltong: Quote
taxelina Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witam sie pod wieczor.. ale padnieta po pracy i jeszcze nie wiem jak mam duzo szwedzkiego zrobic.. Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='deer_1987']Witam sie pod wieczor.. ale padnieta po pracy i jeszcze nie wiem jak mam duzo szwedzkiego zrobic..[/quote]Witam się:multi: Nareszcie zajrzałaś Quote
Recommended Posts