Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9052.jpg[/url]
jaki malutki konik w śród tych dużych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Sweetaśna'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9052.jpg[/URL]
jaki malutki konik w śród tych dużych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:[/quote]Zminiaturyzował się:evil_lol:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja czegoś tutaj nie rozumiem...
mamy jesień, u mnie przynajmniej są na drzewach złociste liście i mało kto na ulice wychodzi bez kurtki...
a Ty w Żywej Wodzie śmigasz na stroju kąpielowym? :hmmmm::diabloti:

w każdym bądź razie od samego patrzenia cieplej mi się zrobiło :)

a jak Bobik kozaczy zza tych kamieni do koników :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja czegoś tutaj nie rozumiem...
mamy jesień, u mnie przynajmniej są na drzewach złociste liście i mało kto na ulice wychodzi bez kurtki...
a Ty w Żywej Wodzie śmigasz na stroju kąpielowym? :hmmmm::diabloti:

w każdym bądź razie od samego patrzenia cieplej mi się zrobiło :)

a jak Bobik kozaczy zza tych kamieni do koników :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]:diabloti::diabloti::diabloti: W Suwałkach jest środek lata teraz:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']:diabloti::diabloti::diabloti: W Suwałkach jest środek lata teraz:evil_lol::eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye::crazyeye: serio? [/B][/COLOR][/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye::crazyeye: serio? [/B][/COLOR][/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]No jasne:multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong:
A u was jest inaczej?:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']No jasne:multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong:
A u was jest inaczej?:crazyeye::evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
tak...
pisałam że u Nas jesień :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
tak...
pisałam że u Nas jesień :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]To ci nie zazdraszczam, u nas jest taaaaaak cieplutko, ze ludzię rozbierają się:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']To ci nie zazdraszczam, u nas jest taaaaaak cieplutko, ze ludzię rozbierają się:diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote]
tu się rozbierają tylko Ci niezdrowi psychicznie :roll::roll: :evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Izabela124.']A u nas zimno okropnie tylko nic nie mów żonkilce:evil_lol:[/quote]
:hmmmm: hmmm...

jak ja Wam zazdraszczam tego ciepła <naiwniak> :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
tu się rozbierają tylko Ci niezdrowi psychicznie :roll::roll: :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hehe a ty do jakich sie zaliczasz?:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hehe a ty do jakich sie zaliczasz?:razz::evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trudno mi się określić bo z rana w wannie ...

:grin::grin::grin:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT]
:hmmmm: hmmm...

jak ja Wam zazdraszczam tego ciepła <naiwniak> :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:diabloti::diabloti::diabloti:
W lato to i owszem ciepło było, ale teraz to zimnica jak w zimę:roll:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trudno mi się określić bo z rana w wannie ...

:grin::grin::grin:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Buhaha a to dobre
To czyli masz jakieś skłonności do rozbierania się:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm czyli kłamalaś z tym latem :evil_lol::evil_lol:

a no mam troche a Ty nie?
wchodzisz do wanny w opakowaniu? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hehe to fotki z wakacji, jeszcze ich tu nie wstawiałam:eviltong:
Hehe no jasne, ze mam a kto nie ma?
Hehe bez opakowania:eviltong:

Posted

[quote name='Helga&Ares']wpadamy z rewizytą, cześć Kochani:eviltong:
co u Was nowego?[/quote]Hejos wariatko:eviltong:
A u nas stare biedy. Teraz jestem na weekned w domciu to mogę trochę nacieszyc się Bobisiem i rodzinką, jutro znów powrót do rzeczywistości;)