emdziolek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :B-fly::evil_lol: [COLOR=DarkOrange][B]dodałam dopiero kilka zdjeć do galerii Jak Iza przyjedzie to uzupełnimy ją razem:)[/B][/COLOR] [B][COLOR=DarkOrange]ktos chce stronke??:razz:[/COLOR][/B] Quote
Czarna_Owieczka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 emdziolek, jak rozdajesz za darmo to ja chę :multi: marzy mi się już od dawna ale sama nie umiem zrobić :sad: Quote
Kinia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja też nie wiem jak to sie robi:) I chętnie sie dowiem:) Quote
ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 oj ale masz chetnych ja bylam pierwsza:D:D:D Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=DarkOrange]ktos chce stronke??:razz:[/COLOR][/B][/quote] Ja też się piszę :cool3: Quote
Rahl Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jeśli byś po tych wszystkich znalazła czas, [B]emdziolku[/B], to i ja się piszę :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [COLOR=Purple][B]wittaaaj Izuś z małą bestyjką :multi: :loveu: widziałam... widziałam Bobika sportowca :p [url]http://i37.tinypic.com/al0txj.jpg[/url] maatko... ależ on wlazł wysoko:cool3: pozdrawiamy i ściskamy Basia i Zuzka:) [/B][/COLOR] Quote
emdziolek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Dobra dziewczyna, to zrobie każdej po kolei tak jak sie zgłosiłyście:razz: Ewa- tobie pierwszej dla Ciebie i Hakera:) Powysyłaj mi materiały na stronke(zdjęcia opisy itp itd), korzystaj z Izy strony, pomysl co byc chciała zeby było w poszczególnych działach aaa i jakie mają być dział (do 6 prosze:) i do 30 zdjęć w galerii:) Jak zrobie dla Ewy to bede robic dalej:evil_lol: Ale nie ma nic za darmo:mad::mad::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
emdziolek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Kinia']A jak to robisz? W jakim programie?[/quote] Dreamwiverze , Fire Worksie, Photoshopie i Sweas Makerze, duzo tego:P:evil_lol: Quote
Kinia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dobra nie będe sie zastanawiać jak, już mi się wydaje, że to zbyt skomplikowane jak dla mnie:) Quote
dagusiek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No no, Bobik na torze prezentuje się rewelacyjnie:loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 widzialam bobika :loveu: . i widzialam Bobisiowa stronke :) . sliczna ! Ja tez sie pisze! :lol: Quote
emdziolek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']widzialam bobika :loveu: . i widzialam Bobisiowa stronke :) . sliczna ! Ja tez sie pisze! :lol:[/quote] Kurde długa ta kolejka:evil_lol: Quote
emdziolek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ewa-ja juz robie projekt strony a ty mi szybko wysylaj materiały:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='emdziolek']Kurde długa ta kolejka:evil_lol:[/quote] hehe :evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No i co Mała? Kto jest teraz górą? [url]http://i35.tinypic.com/6h8c9g.jpg[/url] Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A będę mogła sobie np dodawać fotki do galerii Dreamweaverem?? :evil_lol: [SIZE=1]Ale my tu śmietnik robimy :evil_lol:[/SIZE] Quote
emdziolek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia']A będę mogła sobie np dodawać fotki do galerii Dreamweaverem?? :evil_lol: [SIZE=1]Ale my tu śmietnik robimy :evil_lol:[/SIZE][/quote] [COLOR=DarkOrange][B] Jezeli bedziesz miała swój serwer to tak bo do swojego to ja ci hasła nie podam:evil_lol: A znasz sie na Java script? Bo galeria w javie by była xD Ewa - grafike zrobiłam , dawaj materiały bo cie Łudusze:diabloti:[/B][/COLOR] [SIZE=1]Iza nei zabij nas za ten smietnik[/SIZE]:oops: Quote
Rahl Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Emi, mniej więcej w jakim czasie robisz te stronki :) ? Iza ma już 900 stronke :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B] Jezeli bedziesz miała swój serwer to tak bo do swojego to ja ci hasła nie podam:evil_lol: A znasz sie na Java script? Bo galeria w javie by była xD Ewa - grafike zrobiłam , dawaj materiały bo cie Łudusze:diabloti:[/B][/COLOR] [SIZE=1]Iza nei zabij nas za ten smietnik[/SIZE]:oops:[/quote] Niestety nie mam :eviltong: i nie znam się na tych Javach xD po prostu w tym programie aktualizowałam pewną stronkę (niestety serwer należy do miasta:/) i się pytam xD (ewentualnie prześlesz mi odpowiedznie pliki a ja ci będę odsyłać gotowe xD) Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Emi, mniej więcej w jakim czasie robisz te stronki :) ? Iza ma już 900 stronke :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Zgadnij kto jej nabił ostatnie dwie czy trzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Emi, mniej więcej w jakim czasie robisz te stronki :) ? Iza ma już 900 stronke :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] ok 1-2 godziny grafika a później to juz wklepywanie kodu i materiału ok 1-2 dni:) Quote
Recommended Posts