Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/cfc50c93.jpg[/url]
Bobiku :grin:
[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/4f8d0d0c.jpg[/url]
A mówią że psy po drzewach nie chodzą :evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

znowu duzo zdjec:) jak mi tego brakowało:)
bobik jak zawsze pieknie ale chiałam ci zwrócić uwage że molestowałyście lampe :evil_lol:
nie ładnie tak:P mama was nie nauczyła szanowac lamp:evil_lol:
hehe:) super zdjecia;)
jestem pod wrazenie ze na barana udało wam sie rozłozyc rece i zrobic zdjecie my z kolezankami nie potrafimy nawet chwile tak wystac a co dopiero zrobic zdjecie;) raz jak robiłam zdjecie to kolezanka akurat spadała z barana i ma fajne foto:D
super jak zawsze:)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']buahaaha :laugh2_2::roflt: nie no nie mogę z Bobika :roflt:
Znowu mi odbiło :laugh2_2:

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/cfc50c93.jpg[/URL]

i wasze miny też niczego sobie :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Nie no co za głupawka :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote]Ej no nie śmiej się z mego księciunia:eviltong::evil_lol:
Haha nam czasem odbija:evil_lol: A jak ludzie na nas dziwnie patrzyli jak robiłyśmy sobie fotki przy latarni albo na trawce hehe

Posted

[quote name='Izabela124.']Ej no nie śmiej się z mego księciunia:eviltong::evil_lol:
Haha nam czasem odbija:evil_lol: A jak ludzie na nas dziwnie patrzyli jak robiłyśmy sobie fotki przy latarni albo na trawce hehe[/quote]
He he
Nie jestem sama, nie jestem sama :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/cfc50c93.jpg[/URL]
Bobiku :grin:
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/4f8d0d0c.jpg[/URL]
A mówią że psy po drzewach nie chodzą :evil_lol:[/quote]Mój to nie PIES:eviltong:

[quote name='xxSweetGirl93xx']znowu duzo zdjec:) jak mi tego brakowało:)
bobik jak zawsze pieknie ale chiałam ci zwrócić uwage że molestowałyście lampe :evil_lol:
nie ładnie tak:P mama was nie nauczyła szanowac lamp:evil_lol:
hehe:) super zdjecia;)
jestem pod wrazenie ze na barana udało wam sie rozłozyc rece i zrobic zdjecie my z kolezankami nie potrafimy nawet chwile tak wystac a co dopiero zrobic zdjecie;) raz jak robiłam zdjecie to kolezanka akurat spadała z barana i ma fajne foto:D
super jak zawsze:)[/quote]Hehe my potrafimy przeróżne pozy robic, niektórych fotek nie daje na forum, bo co wtedy byście o mnie pomyslały hehe
A co do lap, to tylko troszeczkę je molestowałyśmy:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']He he
Nie jestem sama, nie jestem sama :multi: :evil_lol:[/quote]Hehe
Jak poznasz mnie na zlocie to zacznie się mnie bac:diabloti::cool3::eviltong::evil_lol:

[CENTER][SIZE=7][B]Na wsteczu bardzo dużo foteczek[/B][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']Hehe
Jak poznasz mnie na zlocie to zacznie się mnie bac:diabloti::cool3::eviltong::evil_lol:
[/quote]
Patrząc na te głupawki to chyba nas będą się bać xD :multi::multi:
:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Hehe my potrafimy przeróżne pozy robic, niektórych fotek nie daje na forum, bo co wtedy byście o mnie pomyslały hehe
A co do lap, to tylko troszeczkę je molestowałyśmy:evil_lol::eviltong:[/quote]

nawet sobie tego nie wyobrażam:evil_lol:
hehe:)
tak tak troszeczke to taka przenosnia znacząca mocno tak?:evil_lol::evil_lol::lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']nawet sobie tego nie wyobrażam:evil_lol:
tak tak troszeczke to taka przenosnia znacząca mocno tak?:evil_lol::evil_lol::lol:[/quote]Hehe nie jestem wcale taka starszna:evil_lol::eviltong:
eeee,yyyy można tak powiedziec:lol: Zaraz zaczynam zabierac się za nadrabianie twojej galerii, ale czuję, ze długo mi to zajmie:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hehe nie jestem wcale taka starszna:evil_lol::eviltong:
eeee,yyyy można tak powiedziec:lol: Zaraz zaczynam zabierac się za nadrabianie twojej galerii, ale czuję, ze długo mi to zajmie:diabloti::eviltong:[/quote]

nie wcale:evil_lol:
heh:) wiedziałam:)
no troche moze ci to zajac bo nie wiem kiedy skonczyłam ale tak to jest jak sie do mnie wchodzi raz na ruski rok...:eviltong:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']nie wcale:evil_lol:
heh:) wiedziałam:)
no troche moze ci to zajac bo nie wiem kiedy skonczyłam ale tak to jest jak sie do mnie wchodzi raz na ruski rok...:eviltong:[/quote]E now eisz co, jak byłam to zagladałam do ciebie codziennie:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']E now eisz co, jak byłam to zagladałam do ciebie codziennie:eviltong:[/quote]

no nie wiem bo nie napisałas nic wiec skad miałam wiedziec ze byłas:eviltong:
to trzeba bylo komputera nie psuc to byc nie miała do nadrabiania:):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']no nie wiem bo nie napisałas nic wiec skad miałam wiedziec ze byłas:eviltong:
to trzeba bylo komputera nie psuc to byc nie miała do nadrabiania:):evil_lol::evil_lol:[/quote]Hihi
ale to nie ja zepsułam:eviltong: Spadła szafka na kompa no i jakoś tak go niechcący przewróciłam i padł....:diabloti::evil_lol: Jestem juz w połwie u ciebie hehe

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a co to tak przy latarniach stoicie dziewczęta :crazyeye::crazyeye:

i gdzie Ty u diaska tego biednego psa tam wsadziła? :-o
[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/4f8d0d0c.jpg[/url]

widziałam też wpół nagie męskie ciałka :razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi
ale to nie ja zepsułam:eviltong: Spadła szafka na kompa no i jakoś tak go niechcący przewróciłam i padł....:diabloti::evil_lol: Jestem juz w połwie u ciebie hehe[/quote]

nie wcale teraz zwalasz na biedną szafke nie ładnie tak... nie dosc że molestuje lampy to jeszcze oskarża niewinne szafki
o to dobrze ci idze;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a co to tak przy latarniach stoicie dziewczęta :crazyeye::crazyeye:

i gdzie Ty u diaska tego biednego psa tam wsadziła? :-o
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/4f8d0d0c.jpg[/URL]

widziałam też wpół nagie męskie ciałka :razz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Szukałysmy szczęścia:diabloti::evil_lol::lol::eviltong:
On sam tam wszedł:evil_lol: Chciał isc dalej, ale go ściągnełam
A te ciałka to tak dziwnie na mnie się patrzyły, ze im fotki robię hehe

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:)
nie wcale teraz zwalasz na biedną szafke nie ładnie tak... nie dosc że molestuje lampy to jeszcze oskarża niewinne szafki
o to dobrze ci idze;)[/quote]Hehe
Ja tam nikogo nie oskarżam, poprostu takie są fakty
Szafka była chora psychicznie i postanowiła zabic mi komputer:mad::diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Hehe
Ja tam nikogo nie oskarżam, poprostu takie są fakty
Szafka była chora psychicznie i postanowiła zabic mi komputer:mad::diabloti:[/quote]

:) nie wcale:P
a moze to przez przypadek zrobiła nie wziełas tego pod uwage zę moze jest niedoceniana i chciała popełnic próbe samobójczą a że komputer stał pod nią to nie wiedziała jak go ominąc i przez przypadek tez mu zrobiła krzywde..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:p:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:) nie wcale:P
a moze to przez przypadek zrobiła nie wziełas tego pod uwage zę moze jest niedoceniana i chciała popełnic próbe samobójczą a że komputer stał pod nią to nie wiedziała jak go ominąc i przez przypadek tez mu zrobiła krzywde..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:p:eviltong::eviltong:[/quote]Buhaha teraz to mnie rozśmieszyłaś hehe ale wiesz, to wszytsko możliwe, moze ona ma już dośc tego, zę tyle rzeczy na niej stoji, ,że jest zakurzona itp. hehe jeszcze trzy strony mi u ciebie zostały:multi::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Szukałysmy szczęścia:diabloti::evil_lol::lol::eviltong:
On sam tam wszedł:evil_lol: Chciał isc dalej, ale go ściągnełam
A te ciałka to tak dziwnie na mnie się patrzyły, ze im fotki robię hehe[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dziwne te ciałka :roll::roll:
o co im mogło chodzić....

kiedyś nad jeziorem jak robiłam foty to też się dziwnie patrzyły takie ciałka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja zapraszam do nas, dodalam wszystkie foty jakie mam zmiejszone

a teraz wstawic pranie, zaczac obiad szykowac a wieczorem sasiedzi zaprosza nas na spacer i pokaza nowo odkryte miejsce - z jakims ogrodzeniem i woda. chodza tam co wieczor spuscic i jeszcze inny psiak przychodzi ;) nie wiem czy aparat wezme, zalezy czy bedzie jeszcze jasno ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dziwne te ciałka :roll::roll:
o co im mogło chodzić....

kiedyś nad jeziorem jak robiłam foty to też się dziwnie patrzyły takie ciałka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Mmm nad jeziorkiem:evil_lol:

[quote name='deer_1987']ja zapraszam do nas, dodalam wszystkie foty jakie mam zmiejszone

a teraz wstawic pranie, zaczac obiad szykowac a wieczorem sasiedzi zaprosza nas na spacer i pokaza nowo odkryte miejsce - z jakims ogrodzeniem i woda. chodza tam co wieczor spuscic i jeszcze inny psiak przychodzi ;) nie wiem czy aparat wezme, zalezy czy bedzie jeszcze jasno ;)[/quote]Już do was lecę, a aparat musisz wziąśc