Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']o 21 .?
Przeciez juz sie zciemnia ...[/quote]Ja nawet potrafie o 24 isc na spacer na nasze pole:evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia bonnie'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3965.jpg[/URL]
haha, swietne! [/quote]:loveu::loveu::loveu:

[quote name='deer_1987']ale wy macie duzo wspolnych spacerow[/quote]Tylko tak sie wydaje, zwe duzo

[quote name='Martunia']O i następny wspólny spacer, Wy cały czas z kimś chodzicie.
I znowu go wymęczysz, niemiłosierna kobieto. [/quote]Jestesmy juz pos pacerze, ale Bobik sie wyszalal. I zgadnij co robi teraz?:razz:

[quote name='Cheritka']A to jest Bobiś ????????????

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3965.jpg[/URL]
a wygląda jak Sara [/quote]Tak to Bobis:cool3::eviltong:

[quote name='ewka i haker']tylko sie nie zgubcie tam na spacerze[/quote]W prawdzie bylo ciemno, ale bylo bardzo milo. Mam kilka foteczek, ale slabej ajkosci

[quote name='chester07']ta, faktycznie rozmiarowo podobne
miłego spacerku [/quote]Bardzo podobne:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']ŚPI! :diabloti:
Będą foty? :cool3:[/quote]Tak spi:diabloti::diabloti::diabloti: A moze i beda, ale nie dzis najwyzej jutro:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='agaciaaa']Widziałam fotki spacerowe, ale ta w szafie jest the best :lol: :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja nawet potrafie o 24 isc na spacer na nasze pole:evil_lol::evil_lol:
Jestesmy juz pos pacerze, ale Bobik sie wyszalal. I zgadnij co robi teraz?:razz:
[/quote]
ahaa . Ja bym sie troszku bala :eviltong: .

Ja zgadne .!
[SIZE=4] Spii :eviltong:[/SIZE][SIZE=2] . Zgadlam. ?:evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']ahaa . Ja bym sie troszku bala :eviltong: .

Ja zgadne .!
[SIZE=4] Spii :eviltong:[/SIZE][SIZE=2] . Zgadlam. ?:evil_lol:[/SIZE][/quote]Jutro planujemy isc na cmentarz:evil_lol::evil_lol::eviltong:
Tak SPI :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jutro planujemy isc na cmentarz:evil_lol::evil_lol::eviltong:
Tak SPI :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Na cmentarz .. Oj uwazaj bo Cie jakis kostek porwie :evil_lol: . Wyjdzie z trumny duch i bedzie Cie nawiedzal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .!

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']Na cmentarz .. Oj uwazaj bo Cie jakis kostek porwie :evil_lol: . Wyjdzie z trumny duch i bedzie Cie nawiedzal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .!

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Ale mnie pocieszylas:shake::shake: Wezmiemy latarke ze soba i psy:evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak spi:diabloti::diabloti::diabloti: A moze i beda, ale nie dzis najwyzej jutro:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

Ja pierwsza zgadłam! :diabloti:
No to czekamy na jutrzejsze foty. :roll: :cool3:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dużo fotek :) :multi::multi:

a czemu Bobik jest chłopcem i ma różową smycz i obrożę? :eviltong::eviltong:

myślisz że ubierzesz mu słodkie akcesoria to nikt nie zobaczy w nim bestii? ;)
przecież te wielkie shrekowo kocie oczy mówią same za siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Martunia']Ej no nie rób tak, musisz nam dać. :cool3:
Żądamy zdjęć Bobisia z dzisiejszego spaceru! :D[/quote]Hihi jak tak ladnie prosisz to jutro dam

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dużo fotek :) :multi::multi:

a czemu Bobik jest chłopcem i ma różową smycz i obrożę? :eviltong::eviltong:

myślisz że ubierzesz mu słodkie akcesoria to nikt nie zobaczy w nim bestii? ;)
przecież te wielkie shrekowo kocie oczy mówią same za siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Bo to jest gej:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiedzialas?

Posted

[quote name='Izabela124.']

Bo to jest gej:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiedzialas?[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
nie, nie obiło mi się o uszy ;)

ale zgadałby się z moim poprzednim pieskiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tworzyliby śliczną gejowską parkę :) :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale mnie pocieszylas:shake::shake: Wezmiemy latarke ze soba i psy:evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote]
To ja niewiedzialam ze ty w duchy wierzysz :crazyeye: .
:evil_lol:

Ojeju .. Ale zescie temat znalazly :shake: .

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
nie, nie obiło mi się o uszy ;)

ale zgadałby się z moim poprzednim pieskiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tworzyliby śliczną gejowską parkę :) :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Oj to szkoda, ze wczesnoej mi nie pwoiedzialas, Bobis by sie ucieszyl
A tak serio to jakos mi sie spodobal ten komplet rozowy to mu kupilam a co tam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Fuga***']hej :-)

widziałam ostatnio tęczowe akcesoria, tez by pasowało :)[/quote]Hejka:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martynia&Pusio']To ja niewiedzialam ze ty w duchy wierzysz :crazyeye: .
:evil_lol:

Ojeju .. Ale zescie temat znalazly :shake: .[/quote]Nie wierze, ale czasem mi sie wyobraznia wlancza i jakies takie dziwne mysli mnie pzrechodza:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj to szkoda, ze wczesnoej mi nie pwoiedzialas, Bobis by sie ucieszyl
A tak serio to jakos mi sie spodobal ten komplet rozowy to mu kupilam a co tam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ładny to fakt :)[/B][/COLOR][/FONT]