Ola164 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Śliiiiczne :loveu: Bobi i reszta towarzystwa :loveu: Quote
Martunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Jeju, jacy idoici. :-o Powaliło ich chyba... żeby przez tory nie można przechodzić? :lol: Ale głupole, nie znają Bobika i już twierdzą, że jest agresywny, jak Was tylko bronił. :shake: Bardzo inteligentne z ich strony. Gdybym tam była, dopiero bym im powiedziała! :evil_lol: Bobiś praktycznie cały czas się z jakimiś psiakami spotyka. :cool3: Jaki on towarzyski. :cool3: I jaki dumny na zdjęciach. ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='Ola164']Śliiiiczne :loveu: Bobi i reszta towarzystwa :loveu:[/quote]Dziekowac:multi: [quote name='Martunia']Jeju, jacy idoici. :-o Powaliło ich chyba... żeby przez tory nie można przechodzić? :lol: Ale głupole, nie znają Bobika i już twierdzą, że jest agresywny, jak Was tylko bronił. :shake: Bardzo inteligentne z ich strony. Gdybym tam była, dopiero bym im powiedziała! :evil_lol: Bobiś praktycznie cały czas się z jakimiś psiakami spotyka. :cool3: Jaki on towarzyski. :cool3: I jaki dumny na zdjęciach. ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Powalona ta straz, nie mieli juz sie o co przyzcepic:shake::angryy::mad: Quote
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3325.jpg[/url] uwielbiam fotki trzepanka :loveu: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3327.jpg[/url] ale jej sie uszka ułożyły :lol: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='agaciaaa'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3325.jpg[/URL] uwielbiam fotki trzepanka :loveu: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3327.jpg[/URL] ale jej sie uszka ułożyły :lol:[/quote]Hihi no uszka to smiesznie sie ulozyly:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karolina1 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 oo ten Bobitek jest śmmieszniutki i przecudaśny :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='karolina1']oo ten Bobitek jest śmmieszniutki i przecudaśny :loveu:[/quote]DZiekuje za mile slowa:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Sarcia mu najwyraźniej wpadła w oko skoro ja tak podszczypywał ;) a nie dziwie się że przed Lunką czuł respekt....też bym czuła przed takim niedźwiadkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Sarcia mu najwyraźniej wpadła w oko skoro ja tak podszczypywał ;) a nie dziwie się że przed Lunką czuł respekt....też bym czuła przed takim niedźwiadkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]A ja przed Lunka nie czulam respektu, ona taka fajniutka, miecitka, taki mis pluszowy, tylko ja miziac:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='gops']co tam u bobika? juz po spacerku ?;)[/quote]Bobis nie dawno skonczyl wzerac lapke kurza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A po sapcerku spal, ale juz odzyl:lol: Quote
jonQuilla Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Izabela124.']A ja przed Lunka nie czulam respektu, ona taka fajniutka, miecitka, taki mis pluszowy, tylko ja miziac:loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]:loveu::loveu: ahhh nie wkurzaj człowieka.... też bym taką mase wymiziała ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]:loveu::loveu: ahhh nie wkurzaj człowieka.... też bym taką mase wymiziała ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT][/B][/COLOR][/quote]To musisz koniecznie do nas przyjechac:loveu::lol::multi:, wcale tak daleko nie masz:eviltong: Quote
jamnicze Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cześć Bobikowe :multi: a cózto za maleństwo się z Wami pałęta? [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz2751.jpg[/url] i w kim sie zakochał Bobiś? :cool3: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='jamnicze']Cześć Bobikowe :multi: a cózto za maleństwo się z Wami pałęta? [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz2751.jpg[/URL] i w kim sie zakochał Bobiś? :cool3:[/quote]Hej Widze nadrabiania mialas:evil_lol::evil_lol: A Bobis ma duzo psich milosci:evil_lol::loveu::lol: Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 witam:):):) co tam u was bo mnie nie było cały dzien prawie:D Quote
jonQuilla Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Izabela124.']To musisz koniecznie do nas przyjechac:loveu::lol::multi:, wcale tak daleko nie masz:eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no nie, rzut beretem właściwie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witam Izabelcie :loveu: . Nareszcie udalo mi sie wejsc na dgm :multi: . Ale wam zazdroszcze spacerku . :( Ze man nikt nie pójdzie :( . Co u was .? [SIZE=1]U nas nowe zdjecia ;) .[/SIZE] Quote
jamnicze Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Widze nadrabiania mialas:evil_lol::evil_lol: A Bobis ma duzo psich milosci:evil_lol::loveu::lol:[/quote] No, ale nadal nie wiem co to był za szczeniorek Quote
Cheritka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Super spacerek, [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3321.jpg[/URL] ale czy te pieski nie przeziębią sie w tak zimnej wodzie :roll: Quote
Dozia_13 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witamy...! a tu jakiś fajny spaerek się odbył...? super foteczki... :loveu: Bobi ile ja Cie nie widziałam musze tu chyba czesciej zagladac... ;) My lecimy już spać i życzymy wam miłej nocki... DOBRANOC... :*:* Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Izabela124.']No powalilo ich totalnie eszcze gadali, z emam agresywnego psa, bo na nich szczekal No ciekawe co mi wysla, mzoe jakies upomnienie A w Poznaniu bede kilka dni przed zlotem zatrzymma sie tam a potem an zlocik pojade;)[/quote] Uuu, a u kogo to się zatrzymujesz, jeśli można wiedzieć? :cool3: Jeśli chodzi o tą przygodę na dworcu, to niestety ale przez tory nie można przechodzić jeśli są schody podziemne albo naziemne. Moja koleżanka dostała za to mandat, chyba 50 zł. Ja co prawda czasami przechodzę u nas, ale zawsze obczajam czy nie ma sok-istów albo czekam aż ktoś inny pierwszy przejdzie. :evil_lol: Szkoły myślę, że nie powiadomią, raczej chcieli Cię postraszyć, bo co niby szkoła miała zrobić z tego powodu. Chyba ich wyśmiać, z takim czymś to prędzej do rodziców powinni się zgłosić. :lol: Widzę, że mieliście świetny spacerek. :cool3: Tyle foteczek cudnych cudnistych. :cool3: :loveu: :p :multi: Quote
Recommended Posts