Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Śliczne fotki wszystkie:):) fajnie macie że sobie razem chodzicie na spacer:) ja nie mam z kim chodzic bo żadna moja koleżanka psa nie ma...:( Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Śliczne fotki wszystkie:):) fajnie macie że sobie razem chodzicie na spacer:) ja nie mam z kim chodzic bo żadna moja koleżanka psa nie ma...:([/quote]A nikt z forum nie mieszka blisko ciebie?:razz: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Izabela124.']A nikt z forum nie mieszka blisko ciebie?:razz:[/quote] w poznaniu tylko mieszkają ale to i tak kawałek a na spacer nie chce mi sie specjalnie autobusem jechać.. a mama by mnie z kabim nawet nie puściła do poznania.... Quote
Selenne Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ja także nie, zresztą Sara większości psów się boi XD Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']w poznaniu tylko mieszkają ale to i tak kawałek a na spacer nie chce mi sie specjalnie autobusem jechać.. a mama by mnie z kabim nawet nie puściła do poznania....[/quote]A ja jezdze i dalej na spacerki ale to sporadycznie Mzoe kogos fajnego pzponasz u siebie na spacerkach i arzdm bedziecie chodzili :) [quote name='Selenne']ja także nie, zresztą Sara większości psów się boi XD[/quote]Oj, to musisz ja do nich przyzwyczajac [quote name='gops']witanko :) fotki piekne :loveu: zazdroszcze tych waszych spacerkow :roll:[/quote]HEjka Nie ma czego zazdroscic, wpdanij keidys do nas na taki spacerek;) Blisko masz Quote
gops Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 witanko :) fotki piekne :loveu: zazdroszcze tych waszych spacerkow :roll: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 hehe:P u mnie kogos fajnego spotkać to graniczy z cudne:) jak ktoś idzie z psem to oni swojego odciągają zeby tylko sie z nim nie powąchał ani nic;/ dziwne miasto:D Quote
Tepes Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [COLOR=Blue]No no ale Bobi randkuje sobie:D Śliczne fotki:loveu: [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P u mnie kogos fajnego spotkać to graniczy z cudne:) jak ktoś idzie z psem to oni swojego odciągają zeby tylko sie z nim nie powąchał ani nic;/ dziwne miasto:D[/quote]U mnie tez tak jest, niektorzy ludzie wogle jacyc dziwni:roll: [quote name='Martunia']Śliczna dalsza część fotek. :) :loveu:[/quote]Dziekuje [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No no ale Bobi randkuje sobie:D Śliczne fotki:loveu: [/COLOR][/quote]Hej Ano troche randkuje :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No żadko idzie tracić na kogos normalnego:) raz mi sie udało taką fajną panią spotkać z labkiem tylko że akurat sama szłam:) ale pozwoliłam mi go pogłaskac i pogadałyśmy troche:):) a tak to jacyś dziwni ci ludzie wszyscy... albo nie mają psów albo sa dziwni:P Quote
gops Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 buuuuuu ominelas moj jakze piekny post :roll: bede plakac :roll: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No żadko idzie tracić na kogos normalnego:) raz mi sie udało taką fajną panią spotkać z labkiem tylko że akurat sama szłam:) ale pozwoliłam mi go pogłaskac i pogadałyśmy troche:):) a tak to jacyś dziwni ci ludzie wszyscy... albo nie mają psów albo sa dziwni:P[/quote]W sierpniu z emna pospacerujesz, bo zamierzam na kilka dni pzred zlotem zatrzymac sie u znajomej w Poznaniu [quote name='gops']buuuuuu ominelas moj jakze piekny post :roll: bede plakac :roll:[/quote]Nie widzilaam, zaraz sie cofne [quote name='Asia&gordonisko']Iza, dlaczego masz 'podwójny' podpis?[/quote]Wlasnie nie wiem:shake::shake: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='gops']buuuuuu ominelas moj jakze piekny post :roll: bede plakac :roll:[/quote]Ale ja twego posta juz cytowlam, strone wczesnoiej:eviltong: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Izabela124.']W sierpniu z emna pospacerujesz, bo zamierzam na kilka dni pzred zlotem zatrzymac sie u znajomej w Poznaniu[/quote] ale fajnie:):) a gdzie ona dokładniej mieszka?? (znaczy w jakiej części poznania albo ulica bo nie chodzi mi o dokładny adres:eviltong::eviltong:) Quote
gops Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a to poprostu dogo przestawia posty beszczelne no :diabloti: ja wpadne kiedys :eviltong: jak tylko zrobie prawo jazdy ;) Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ale fajnie:):) a gdzie ona dokładniej mieszka?? (znaczy w jakiej części poznania albo ulica bo nie chodzi mi o dokładny adres:eviltong::eviltong:)[/quote]A nie wiem dokladnie, mam zapisane w noetsie, ale nie chce mi sie zagladac:evil_lol: Ale chodzi na spacerki na Cytadele,w eic gdzies chyba niedaleko [quote name='gops']a to poprostu dogo przestawia posty beszczelne no :diabloti: ja wpadne kiedys :eviltong: jak tylko zrobie prawo jazdy ;)[/quote]Oj, mozesz pociagiem:eviltong: [quote name='Pimpek']Witamy się :cool3:[/quote]ZCesc, no nareszcie zajrzalas:multi: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a na cytadele to ja mam gdzieś ok godziny autobusem:) i tak dokładnie nie wiem jak tam dojechać bo byłam z koleżanką z poznania tam:P no ale może sie spotkamy latem:) Quote
agaciaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cześć Iza :) [url]http://images23.fotosik.pl/205/2ab287f66e2e597b.jpg[/url] ale super Bobiś biegnący :loveu: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3127.jpg[/url] Oleńka fajną minke zrobiła :loveu: To już jutro :multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a na cytadele to ja mam gdzieś ok godziny autobusem:) i tak dokładnie nie wiem jak tam dojechać bo byłam z koleżanką z poznania tam:P no ale może sie spotkamy latem:)[/quote]Musimy sie spotkac:multi::multi::multi: [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) [URL]http://images23.fotosik.pl/205/2ab287f66e2e597b.jpg[/URL] ale super Bobiś biegnący :loveu: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3127.jpg[/URL] Oleńka fajną minke zrobiła :loveu: To już jutro :multi::loveu:[/quote]Hej Wiem:multi::multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :D może sie nam uda:D:D bedziemy czekac do lata:):) Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Jak przyjedziesz to na pewno sie uda;) Ja juz nie moge doczekac sie wakacji:multi::multi::multi:[/quote] najpierw ty musisz do poznania przyjechac:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: hihi:) ja tez:):):):multi: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:D może sie nam uda:D:D bedziemy czekac do lata:):)[/quote]Jak przyjedziesz to na pewno sie uda;) Ja juz nie moge doczekac sie wakacji:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts