Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne fotki wszystkie:):)
fajnie macie że sobie razem chodzicie na spacer:) ja nie mam z kim chodzic bo żadna moja koleżanka psa nie ma...:(

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Śliczne fotki wszystkie:):)
fajnie macie że sobie razem chodzicie na spacer:) ja nie mam z kim chodzic bo żadna moja koleżanka psa nie ma...:([/quote]A nikt z forum nie mieszka blisko ciebie?:razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']A nikt z forum nie mieszka blisko ciebie?:razz:[/quote]

w poznaniu tylko mieszkają ale to i tak kawałek a na spacer nie chce mi sie specjalnie autobusem jechać.. a mama by mnie z kabim nawet nie puściła do poznania....

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']w poznaniu tylko mieszkają ale to i tak kawałek a na spacer nie chce mi sie specjalnie autobusem jechać.. a mama by mnie z kabim nawet nie puściła do poznania....[/quote]A ja jezdze i dalej na spacerki ale to sporadycznie
Mzoe kogos fajnego pzponasz u siebie na spacerkach i arzdm bedziecie chodzili :)

[quote name='Selenne']ja także nie, zresztą Sara większości psów się boi XD[/quote]Oj, to musisz ja do nich przyzwyczajac

[quote name='gops']witanko :) fotki piekne :loveu: zazdroszcze tych waszych spacerkow :roll:[/quote]HEjka
Nie ma czego zazdroscic, wpdanij keidys do nas na taki spacerek;) Blisko masz

Posted

hehe:P u mnie kogos fajnego spotkać to graniczy z cudne:)
jak ktoś idzie z psem to oni swojego odciągają zeby tylko sie z nim nie powąchał ani nic;/ dziwne miasto:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P u mnie kogos fajnego spotkać to graniczy z cudne:)
jak ktoś idzie z psem to oni swojego odciągają zeby tylko sie z nim nie powąchał ani nic;/ dziwne miasto:D[/quote]U mnie tez tak jest, niektorzy ludzie wogle jacyc dziwni:roll:

[quote name='Martunia']Śliczna dalsza część fotek. :) :loveu:[/quote]Dziekuje

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No no ale Bobi randkuje sobie:D
Śliczne fotki:loveu:
[/COLOR][/quote]Hej
Ano troche randkuje :evil_lol::evil_lol:

Posted

No żadko idzie tracić na kogos normalnego:)
raz mi sie udało taką fajną panią spotkać z labkiem tylko że akurat sama szłam:) ale pozwoliłam mi go pogłaskac i pogadałyśmy troche:):)
a tak to jacyś dziwni ci ludzie wszyscy... albo nie mają psów albo sa dziwni:P

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']No żadko idzie tracić na kogos normalnego:)
raz mi sie udało taką fajną panią spotkać z labkiem tylko że akurat sama szłam:) ale pozwoliłam mi go pogłaskac i pogadałyśmy troche:):)
a tak to jacyś dziwni ci ludzie wszyscy... albo nie mają psów albo sa dziwni:P[/quote]W sierpniu z emna pospacerujesz, bo zamierzam na kilka dni pzred zlotem zatrzymac sie u znajomej w Poznaniu

[quote name='gops']buuuuuu ominelas moj jakze piekny post :roll: bede plakac :roll:[/quote]Nie widzilaam, zaraz sie cofne

[quote name='Asia&gordonisko']Iza, dlaczego masz 'podwójny' podpis?[/quote]Wlasnie nie wiem:shake::shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']W sierpniu z emna pospacerujesz, bo zamierzam na kilka dni pzred zlotem zatrzymac sie u znajomej w Poznaniu[/quote]

ale fajnie:):)
a gdzie ona dokładniej mieszka?? (znaczy w jakiej części poznania albo ulica bo nie chodzi mi o dokładny adres:eviltong::eviltong:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ale fajnie:):)
a gdzie ona dokładniej mieszka?? (znaczy w jakiej części poznania albo ulica bo nie chodzi mi o dokładny adres:eviltong::eviltong:)[/quote]A nie wiem dokladnie, mam zapisane w noetsie, ale nie chce mi sie zagladac:evil_lol: Ale chodzi na spacerki na Cytadele,w eic gdzies chyba niedaleko

[quote name='gops']a to poprostu dogo przestawia posty beszczelne no :diabloti:

ja wpadne kiedys :eviltong: jak tylko zrobie prawo jazdy ;)[/quote]Oj, mozesz pociagiem:eviltong:

[quote name='Pimpek']Witamy się :cool3:[/quote]ZCesc, no nareszcie zajrzalas:multi:

Posted

a na cytadele to ja mam gdzieś ok godziny autobusem:)
i tak dokładnie nie wiem jak tam dojechać bo byłam z koleżanką z poznania tam:P
no ale może sie spotkamy latem:)

Posted

Cześć Iza :)

[url]http://images23.fotosik.pl/205/2ab287f66e2e597b.jpg[/url] ale super Bobiś biegnący :loveu:

[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3127.jpg[/url] Oleńka fajną minke zrobiła :loveu:

To już jutro :multi::loveu:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']a na cytadele to ja mam gdzieś ok godziny autobusem:)
i tak dokładnie nie wiem jak tam dojechać bo byłam z koleżanką z poznania tam:P
no ale może sie spotkamy latem:)[/quote]Musimy sie spotkac:multi::multi::multi:

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :)

[URL]http://images23.fotosik.pl/205/2ab287f66e2e597b.jpg[/URL] ale super Bobiś biegnący :loveu:

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3127.jpg[/URL] Oleńka fajną minke zrobiła :loveu:

To już jutro :multi::loveu:[/quote]Hej
Wiem:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak przyjedziesz to na pewno sie uda;)
Ja juz nie moge doczekac sie wakacji:multi::multi::multi:[/quote]

najpierw ty musisz do poznania przyjechac:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:
hihi:)
ja tez:):):):multi:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:D może sie nam uda:D:D
bedziemy czekac do lata:):)[/quote]Jak przyjedziesz to na pewno sie uda;)
Ja juz nie moge doczekac sie wakacji:multi::multi::multi: