Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Lolan']Łoj, przyszłam sie przywitac xD Troche zaniedbałam .. :oops: Ale bedziemy wpadac, bedziemy :razz:[/quote]Hejka
Ja was tez chyba zanioedbalam, prosze o linka do galerji;)

[quote name='basia bonnie']Hej!
Wpadłam się przywitać i zameldować,że konikowe foteczki widziałam ;) :loveu:[/quote]Cieszkam sie:multi:

[quote name='Martunia']Prześliczne fotki. :loveu: Bobiś jaki radosny i szczęśliwy. :)
I ładne koniki, tylko troszku zaniedbane. :-([/quote]:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Asia&gordonisko']Hej :)
Wdziałam trochu koniki zaniedbanue :-([/quote]Witanko

[quote name='gops']mialam na 11 :diabloti: a Ty nie lepsza zamiast do szkoly na kompie siedzi :eviltong:[/quote]Ale zalatwilam dzisiaj zwe swoimi szkolami:eviltong:

[quote name='Helga&Ares']cześć!!!!![/quote]Hej

[quote name='Atkaaaa']No i co fotek prawie nie ma :P
tylko gadacie i gadacie :D[/quote]Jak to nie ma?:crazyeye: No wiesz ty co, dalam chyba 150fotek:roll::eviltong:

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Zapraszam na bazarek dla biednego Kacperka:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10045209#post10045209[/URL][/COLOR][/quote]Bede go podnosila;)

[quote name='deer_1987']no wlasnie.. gdzie Izabela? :D[/quote]Juz jestem

[quote name='Iza13']Hej Izuś:loveu:
Co do naszego spacerku, wolisz las czy zalew?
Dla Agatki beż różnicy ;)[/quote]Ja wole zalew:lol:

Posted

[quote name='Lolan'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz2782.jpg[/URL]
wygląda całkiem jak Haflinger ;>[/quote]A kto to?:razz: Prosze o linka do galerji piesia:loveu:

[quote name='Anka_ZG']Hej Bobisie, gdzie zdjęcia???;) czekam cierpliwie;)[/quote]CZesc
Dzis juz byly, prosze cofnac sie chyba dwie strony;):loveu:

Posted

[quote name='magdyska25']Witam:)
Proszę wymiziać Bobika ode mnie:)[/quote]Hejka
Zaraz to zrobie:multi:

[CENTER][B]A dzis bylam z emdziolkiem i Vega na spacerku i oczywiscie z Bobim i szok, Bobik z Vega juz sie toleruja, powoli nastaje miedzy nimi milosc:loveu: Vega to by chetnie sie z nim pobawila, ale on jeszcze na nia troche burczy i sie troche boi. Ale naprawde dzis bylo super. Jeszcze takich stosunkow dobrych miedzy nimi nie bylo. Oby tak dalej:multi::multi::multi:
[/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']

[CENTER][B]A dzis bylam z emdziolkiem i Vega na spacerku i oczywiscie z Bobim i szok, Bobik z Vega juz sie toleruja, powoli nastaje miedzy nimi milosc:loveu: Vega to by chetnie sie z nim pobawila, ale on jeszcze na nia troche burczy i sie troche boi. Ale naprawde dzis bylo super. Jeszcze takich stosunkow dobrych miedzy nimi nie bylo. Oby tak dalej:multi::multi::multi:
[/B][/CENTER]
[/quote]
To super :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']:loveu::loveu::loveu:

[CENTER][B]Lunka znow szuka domku, wiecej na jej watku:placz::placz:
[/B][/CENTER]
[/quote]
O nie... :-( :placz::placz:

Posted

[quote name='ewka i haker']hej
czekamy na zdjecia
dlaczego oni oddali tego psiaka[/quote]

[quote name='deer_1987']no dokladnie, zdjecia!!![/quote]Hej dziewczyny
Fotki beda juz jutro;)

[quote name='Martynia&Pusio']Ja równiez :shake: .
A moge poprosic o jej watek ;) .?[/quote]Tu link do Lunki [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108501[/url]