Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Witanko ;] . Sliczniuchne fotencje :loveu::loveu::loveu: . [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2344.jpg[/URL] Cudne ooczka Masz :loveu: . [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2345.jpg[/URL] :lol::lol: .[/quote]:loveu::loveu::loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2340.jpg[/URL] wiesz co jakie ty mu fotki robisz... w spokoju piesek sie nie może wylizac:) nie sadzisz że go to krępuje nieco? :P hehe:) a na spotkaniu byłas:D o 2 czerwca to po dniu dziecka:D jaki to dzień?? poniedziałek?[/quote]No wiesz co, jego nic nie krepuje jak sie myje:eviltong::eviltong: On juz na parat nie zwraca uwagi:evil_lol::eviltong: A nie wiem jaki to dzien:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Myju myju Bobi się myje:D Słodki leży:loveu: [/COLOR][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz spi w szafie:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [COLOR=Blue]Myju myju Bobi się myje:D Słodki leży:loveu: [/COLOR] Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jak mozesz nie wiedziec:P ale chyba poniedziałek bo 9 to poniedziałem a 2 jest tydzien wczesniej:) Quote
Martens Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A jakie wybierasz imię do bierzmowania? Ja miałam Izabela ;) Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']jak mozesz nie wiedziec:P ale chyba poniedziałek bo 9 to poniedziałem a 2 jest tydzien wczesniej:)[/quote]Ano nie wiem:evil_lol::evil_lol: [quote name='Martens']A jakie wybierasz imię do bierzmowania? Ja miałam Izabela ;)[/quote]O jakie peikne imie:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: A ja wybralam Zuzanna [CENTER][B]Ostatnio czytalam w Moim Psie o zwichnieciu zepki, pisalo tam, ze pinczery sa bardzo na to narazone. Po przeczytaniu artykulu stwierdzilam, z emoj Bobis moze byc na to chory. Jutro pojade z nim do weta. Ciekawe co stwierdzi i czy bedzie chcial robic zdjecie RTG. Pisalo tam tez, ze w niektorych przypadkach potrzebna jest operacyjna korekta. Mam nadzieje, ze Bobisiowi nie bedzie to potrzebne. Trzymajcie za nas jutro kciuki. [/B][/CENTER] Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.'] [CENTER][B]Ostatnio czytalam w Moim Psie o zwichnieciu zepki, pisalo tam, ze pinczery sa bardzo na to narazone. Po przeczytaniu artykulu stwierdzilam, z emoj Bobis moze byc na to chory. Jutro pojade z nim do weta. Ciekawe co stwierdzi i czy bedzie chcial robic zdjecie RTG. Pisalo tam tez, ze w niektorych przypadkach potrzebna jest operacyjna korekta. Mam nadzieje, ze Bobisiowi nie bedzie to potrzebne. Trzymajcie za nas jutro kciuki. [/B][/CENTER] [/quote] czemu sądzisz ze bobik moze byc chory na co cos?? Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']czemu sądzisz ze bobik moze byc chory na co cos??[/quote]Bo tylnie lapki tak podnosi przy cjodzeniu tak jak tam bylo opisane, emdziolek tez to widziala. On to juzod bardzo dawna ma, ale nie wiedzialam, z eto moze byc cos powanego. No zobaczymy co wet powie Quote
Iza. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2344.jpg[/url] Nie swieć mu tak lampa po oczach ;) Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Bo tylnie lapki tak podnosi przy cjodzeniu tak jak tam bylo opisane, emdziolek tez to widziala. On to juzod bardzo dawna ma, ale nie wiedzialam, z eto moze byc cos powanego. No zobaczymy co wet powie[/quote] aha... ja musze z moim isc do weta żeby dała mu coś pani na kleszcze itp... żeby cos nie złapał czasem.... a co powiesz ? Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Iza13'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2344.jpg[/URL] Nie swieć mu tak lampa po oczach ;)[/quote]JA nigdy nie robie takich ujec z bliska tylko z zooma;) [quote name='xxSweetGirl93xx']aha... ja musze z moim isc do weta żeby dała mu coś pani na kleszcze itp... żeby cos nie złapał czasem.... a co powiesz ?[/quote]Ja Bobika pryskam tak co 3tygodnie Fripexem i moge ci go polecic, jest bardzo dobry A ja zaraz uciekam, jeszcze troche poprzegladam galerie i bede sie uczyla z biologi Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja Bobika pryskam tak co 3tygodnie Fripexem i moge ci go polecic, jest bardzo dobry A ja zaraz uciekam, jeszcze troche poprzegladam galerie i bede sie uczyla z biologi[/quote] a to drogie jest?? ja przejde sie do weta i zobacze co mi poleci:) oj to ucz sie ucz:) ja musze na infe sie nauczyc:) to dobranoc:* ja juz lece tez:) papa;*:* Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a to drogie jest?? ja przejde sie do weta i zobacze co mi poleci:) oj to ucz sie ucz:) ja musze na infe sie nauczyc:) to dobranoc:* ja juz lece tez:) papa;*:*[/quote]Na allegro kupowalam, nie pamietam ile kosztowalo, ale ok.40zl, ale duzo tego jest, mam to juz ponad 5mieisecy i jeszcze sporo jest A zamowilam Bobisiowi identyfikatory dwa, dzis przyszly [URL=http://www.fothost.pl][IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/17/72e37d00_341093203.jpg[/IMG][/URL] Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 o fajnie:) jak kabisiowi tez musze kupic tylko mysle jak do szelek to przyczepić;/ Quote
Rahl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.'] [CENTER][B]Ostatnio czytalam w Moim Psie o zwichnieciu zepki, pisalo tam, ze pinczery sa bardzo na to narazone. Po przeczytaniu artykulu stwierdzilam, z emoj Bobis moze byc na to chory. Jutro pojade z nim do weta. Ciekawe co stwierdzi i czy bedzie chcial robic zdjecie RTG. Pisalo tam tez, ze w niektorych przypadkach potrzebna jest operacyjna korekta. Mam nadzieje, ze Bobisiowi nie bedzie to potrzebne. Trzymajcie za nas jutro kciuki. [/B][/CENTER] [/quote] Trzymamy kciuki za Bobisiowe zdrowie :) Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']o fajnie:) jak kabisiowi tez musze kupic tylko mysle jak do szelek to przyczepić;/[/quote]A nie mam pojecia. Ja kupilam mu do dwoch obrozy [quote name='Asia&gordonisko']Trzymamy kciuki za Bobisiowe zdrowie :)[/quote]Nie dziekuje;) Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Dobranoc:* do jutra:evil_lol:[/quote]Kolorowych snow zycze:loveu::loveu::loveu: Do juterka;) Quote
ewka i haker Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 witamy ada bez problemu przyczepisz do szelek na kulko od kluczy;) Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='ewka i haker']witamy ada bez problemu przyczepisz do szelek na kulko od kluczy;)[/quote]No ja tez tak przyczepilam :) Ale na obroze Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wszystkie fotki obejrzane. :loveu: I jaki fajny identyfikator. :) Trzymam kciuki za Bobisia. :kciuki: Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Martunia']Wszystkie fotki obejrzane. :loveu: I jaki fajny identyfikator. :) Trzymam kciuki za Bobisia. :kciuki:[/quote]Fajnie, ze zajrzalas;) Quote
Bonni Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Trzymamy kciuki za Bobisia! Identyfikatorek fajny, też myślałam o takim czerwonym :P Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Bonni']Trzymamy kciuki za Bobisia! Identyfikatorek fajny, też myślałam o takim czerwonym :P[/quote]Moge dac linka do aukcji na allegro, bardzo tanie one po niecale 6zl Quote
Recommended Posts