Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='deer_1987']eh.. za duza doniczka i za malo ziemi kupilam.. trudno moze sie uda i kwiatek sie nie popsuje :P jutro dokupie wiecej :D[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na pewno sie nie popsuje, ja to zawsze za duzo ziemi kupuje Quote
taxelina Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 zrobie moze potem fotke jak to wyglada terraz :P Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='deer_1987']ale ja za malo kupilam :([/quote]A tam:loveu: jutro dokupisz;) [quote name='deer_1987']eh... dogo...[/quote]:shake::shake: Ide z Bobim na siku, zaraz wracam;) Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']co tam?????????[/quote]Juz jestem:multi::multi: Wlasnie kanapeczke wcinam, a Bobi zebra:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='deer_1987']zrobie moze potem fotke jak to wyglada terraz :P[/quote]No to czekam na foteczke;) Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Juz jestem:multi::multi: Wlasnie kanapeczke wcinam, a Bobi zebra:evil_lol::evil_lol:[/quote] hih:) super:D smacznego:):):) ja miałam czytac lekture ale za nudna jest:eviltong: hehe:) moze sie jeszcze zbiore w sobie i poczytam:eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hih:) super:D smacznego:):):) ja miałam czytac lekture ale za nudna jest:eviltong: hehe:) moze sie jeszcze zbiore w sobie i poczytam:eviltong::eviltong:[/quote]Dziekuje A Bobis tez wlasnie dostal jesc;) A jaka lekture musisz czytac?:razz: Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Dziekuje A Bobis tez wlasnie dostal jesc;) A jaka lekture musisz czytac?:razz:[/quote] :) prosze :evil_lol::evil_lol: o to dobrze że go nie zagłodziłas :razz: Eeee... jakaś dziwną ;/ Opowieści niesamowite..;/ pani sobie wymyśliła taką.... Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) prosze :evil_lol::evil_lol: o to dobrze że go nie zagłodziłas :razz: Eeee... jakaś dziwną ;/ Opowieści niesamowite..;/ pani sobie wymyśliła taką....[/quote]:crazyeye::crazyeye: ja takiej nigdy nie czytalam:shake::shake: A Bobisia nie da sie zaglodzic, bo on ma nadwage:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Izabela124.']:crazyeye::crazyeye: ja takiej nigdy nie czytalam:shake::shake: A Bobisia nie da sie zaglodzic, bo on ma nadwage:eviltong::eviltong:[/quote] jak sie nie da zagłodzić:eviltong: jak będzie głodny to nic nie da że ma nadwagę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a domyślam sie że nie czytałaś bo tylko my czytamy takie ..... eee... badziewia:evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='deer_1987']no wlasnie.. te psy nic nie robia. nawet sie do czxynszu nie doplacaja...[/quote] ale wy rozmowy macie :D mój Chester bardzo pomocny, do odkurzacza się rwie, do miotły i do szmat :evil_lol: i potem nimi wywija we wszystkie strony, że nad ziemią to już nie jego wina :D a kiedy fotki? :eviltong: bo tu tyle gadania, że fotki już daleko :cool3: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']jak sie nie da zagłodzić:eviltong: jak będzie głodny to nic nie da że ma nadwagę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a domyślam sie że nie czytałaś bo tylko my czytamy takie ..... eee... badziewia:evil_lol:[/quote]No u mnie nawet czegos takiego nie trzeba bylo czytac:crazyeye: [quote name='chester07']ale wy rozmowy macie :D mój Chester bardzo pomocny, do odkurzacza się rwie, do miotły i do szmat :evil_lol: i potem nimi wywija we wszystkie strony, że nad ziemią to już nie jego wina :D a kiedy fotki? :eviltong: bo tu tyle gadania, że fotki już daleko :cool3:[/quote]A bylo tu dzis ponad 80fotek:eviltong: Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Izabela124.']No u mnie nawet czegos takiego nie trzeba bylo czytac:crazyeye:[/quote] Bo pani sobie u nas wymysliła że mamy przeczytac powieść młodzieżową:P z tego to taka powieść młodzieżowa że nie wiem... nudne i tyle;P 3 strony przeczytałam:P Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Bo pani sobie u nas wymysliła że mamy przeczytac powieść młodzieżową:P z tego to taka powieść młodzieżowa że nie wiem... nudne i tyle;P 3 strony przeczytałam:P[/quote]JA bym nawet tego nie tknela:evil_lol::shake: Ide myc glowe;) Zaraz wracam Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Izabela124.']JA bym nawet tego nie tknela:evil_lol::shake: Ide myc glowe;) Zaraz wracam[/quote] :P hehe:) ok poczekam:) tylko sie pośpiesz:) ja tez musze umyc ale jak umyje dzisiaj to jutro tez musze wiec wolałabym rano:P ale musiałabym o 6 wstac bo na 8 ide do szkoły:P czekamy:) Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Martunia']Jeee coraz więcej gaduł! :D Nie czuję się samotnie. :eviltong:[/quote] Nom pokolenie gaduł rośnie:) Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jeee coraz więcej gaduł! :D Nie czuję się samotnie. :eviltong: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:wow Izunia ....jaki śliczny avatarek :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Anka_ZG Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cześć Bobisie:0 co tam u was słychac?? Jak mija dzionek?? Quote
Recommended Posts