Asiaczek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zamyślenie... [URL]http://images32.fotosik.pl/225/74eb99652b730971.jpg[/URL] Obrażony... [url]http://images23.fotosik.pl/199/4ef1f8ac0ca2caf5.jpg[/url] Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Zamyślenie... [URL]http://images32.fotosik.pl/225/74eb99652b730971.jpg[/URL] Obrażony... [URL]http://images23.fotosik.pl/199/4ef1f8ac0ca2caf5.jpg[/URL] Pzdr.[/quote]Hejka :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Zjadlo mi troche posta Bylam z mama w sklepie i to ja namowilam na rameczki;);) Kocham, kocham, kocham:multi::multi::multi::multi:[/quote] hehe:P widać komputer był głodny że zjadło ci posta;P wiesz co jak możesz go nie dokarmiac:D a pokażesz te rameczki?:D:D Ja ciebie też:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P widać komputer był głodny że zjadło ci posta;P wiesz co jak możesz go nie dokarmiac:D a pokażesz te rameczki?:D:D Ja ciebie też:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote]A rameczki takie zwykle, niebieskie, ale jak chcesz to moge fotke zrobic;) [quote name='Martynia&Pusio']:evil_lol: . [FONT=Comic Sans MS]A mnie juz nikt nie kocha :-( . [/FONT][/quote]A ja kocham, ja wszytskich kocham:multi::multi::multi: Quote
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :evil_lol: . [FONT=Comic Sans MS]A mnie juz nikt nie kocha :-( . [/FONT] Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']A rameczki takie zwykle, niebieskie, ale jak chcesz to moge fotke zrobic;) A ja kocham, ja wszytskich kocham:multi::multi::multi:[/quote] Zrób:D:D hihi:) a ja zrobie fote mojej bluzki kupionej tydzień temu i skrywanej przed mamą i wam pokaże:D:D jeszcze nie nosiłam:) musze wymyślić tylko jak ją zdobyłam:D ale mam pomysł:D:D Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Zrób:D:D hihi:) a ja zrobie fote mojej bluzki kupionej tydzień temu i skrywanej przed mamą i wam pokaże:D:D jeszcze nie nosiłam:) musze wymyślić tylko jak ją zdobyłam:D ale mam pomysł:D:D[/quote]Hihi to czekam na fotke, ja tez zaraz zrobie A dla mamy powiedz, z eja dostalas w prezencie:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi to czekam na fotke, ja tez zaraz zrobie A dla mamy powiedz, z eja dostalas w prezencie:evil_lol::evil_lol:[/quote] Powiem jej troche prawdy a troche zmysle:D powiem że pyłam tydzień temu z dziadkami w sklepie i poszłam sie przejść (prawda) i jak wróciłam to babcia mnie sie spytała czy mi sie cos podobało i jej powiedziałam o tej bluzce i mi dała kase zebym sobie kupiła(zmyslona prawda):evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi:) bo jak nie za moją kase to bedzie mniej zła:D fote zaraz dam bo musze zgrac...:D Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Powiem jej troche prawdy a troche zmysle:D powiem że pyłam tydzień temu z dziadkami w sklepie i poszłam sie przejść (prawda) i jak wróciłam to babcia mnie sie spytała czy mi sie cos podobało i jej powiedziałam o tej bluzce i mi dała kase zebym sobie kupiła(zmyslona prawda):evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi:) bo jak nie za moją kase to bedzie mniej zła:D fote zaraz dam bo musze zgrac...:D[/quote] Hihi masz dobry plan A to rameczka, kupilam takie 4 [URL=http://www.fothost.pl][IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/17/44ad91df_Obraz2333.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fothost.pl][IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/17/9379ef1e_Obraz2334.jpg[/IMG][/URL] Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi masz dobry plan A to rameczka, kupilam takie 4 [/quote] Wiem:D:D O fajna:D chyba mam taką sama albo w każdym razie bardzo podobną:D:D hihi:) tu mam dac zdjecie bluzki czy u siebie w galerii? w galerii chyba nie? Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Martunia']O jaka ładna rameczka. :) A mnie ktoś kocha? :-([/quote] Ja cie kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 O jaka ładna rameczka. :) A mnie ktoś kocha? :-( Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha dobre sobie, a jak Pani zareagowala na taki fryz?:razz:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ta Pani to w sumie znajoma dobra... :eviltong: [/B][B]zna nas więc wiedziała że coś zrobimy na jej piesku śmiesznego :) :) ale do twarzy mu było więc się podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Wiem:D O fajna:D chyba mam taką sama albo w każdym razie bardzo podobną:D hihi:) tu mam dac zdjecie bluzki czy u siebie w galerii? w galerii chyba nie?[/quote]A gdzie chcesz;):loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja cie kocham:loveu::loveu:[/quote]O widzisz:multi::multi: [quote name='Martunia']O jaka ładna rameczka. :) A mnie ktoś kocha? :-([/quote]Ja kocham, juz pisalam, ze wsyztskich kocha,:multi: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ta Pani to w sumie znajoma dobra... :eviltong: [/B][B]zna nas więc wiedziała że coś zrobimy na jej piesku śmiesznego :) :) ale do twarzy mu było więc się podobał :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol: Ale musial fazersko wygladac, a ludzie to pewnie na ulicy sie ogladali hihi Tak jak zawsze za mna jak Bobis ma na sobie ubranko:roll: Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja cie kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='Izabela124.']O widzisz:multi::multi: Ja kocham, juz pisalam, ze wsyztskich kocha,:multi:[/quote] Hura! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Martunia']Hura! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:[/quote]Widzisz jakie my kochane dziołchy:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izus mnie Kocha Izus mnie Kocha :multi::multi::multi::multi::multi: . Milosc jest odwzajemniona wiesz .? :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Izus mnie Kocha Izus mnie Kocha :multi::multi::multi::multi::multi: . Milosc jest odwzajemniona wiesz .? :loveu:[/quote]Ej to my lesbijki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no zartuje, to milosc kolezenska:evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja to zawsze pomyle otwarte z zamknietymi:evil_lol::evil_lol: No ja tez mam podobnie jak w kluczu, ale najbardziej martwi mnie ta charakterystyka:shake::shake:[/quote] mnie tak samo.. [quote name='Izabela124.']A ja nie umiam liczenia czasu[/quote] Najpierw patrzysz czy miejsce w którym masz podaną godzinę i które masz policzyć są na tych samych półkulach ( E i W), jeśli tak to te długości np 23stopnie W i 154 stopnie W odejmujesz od siebie, a jeśli na różnych to dodajesz. Wynik mnożysz przez cztery i masz czas w minutach. Zamieniasz go na godziny i do czasu który miałaś podany w jednej miejscowości dodajesz lub odejmujesz wynik. zgodnie z tą strzałka czas rośnie --> czyli np. w Rosji będzie później, a we Francji wcześniej niż w Polsce. Rozumiesz mniej więcej? :eviltong: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja tez wszystkich kocham:loveu: :loveu: hihi:):) Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Widzisz jakie my kochane dziołchy:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:[/quote] Oj tak. :loveu: Ja też Was kocham. :loveu: :cool3: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Martunia']Oj tak. :loveu: Ja też Was kocham. :loveu: :cool3:[/quote] ja też chce ! tzn ja tez was kocham :D :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='chester07']mnie tak samo.. Najpierw patrzysz czy miejsce w którym masz podaną godzinę i które masz policzyć są na tych samych półkulach ( E i W), jeśli tak to te długości np 23stopnie W i 154 stopnie W odejmujesz od siebie, a jeśli na różnych to dodajesz. Wynik mnożysz przez cztery i masz czas w minutach. Zamieniasz go na godziny i do czasu który miałaś podany w jednej miejscowości dodajesz lub odejmujesz wynik. zgodnie z tą strzałka czas rośnie --> czyli np. w Rosji będzie później, a we Francji wcześniej niż w Polsce. Rozumiesz mniej więcej? :eviltong:[/quote]No troche kapuje, jeszcze musze sobie to pocwiczyc, dzieki:multi::multi: [quote name='xxSweetGirl93xx']ja tez wszystkich kocham:loveu: :loveu: hihi:):)[/quote] [quote name='Martunia']Oj tak. :loveu: Ja też Was kocham. :loveu: :cool3:[/quote] [quote name='chester07']ja też chce ! tzn ja tez was kocham :D :loveu:[/quote] A co dzis wszytskim na kochanie naszlo?:evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Ej to my lesbijki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no zartuje, to milosc kolezenska:evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: . No kolezenska ;] . I z czego sie smiejesz :roll: . ?:diabloti: Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wszystkie się kochamy! :cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts