Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asiaczek']Zamyślenie...
[URL]http://images32.fotosik.pl/225/74eb99652b730971.jpg[/URL]

Obrażony...
[URL]http://images23.fotosik.pl/199/4ef1f8ac0ca2caf5.jpg[/URL]

Pzdr.[/quote]Hejka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Zjadlo mi troche posta
Bylam z mama w sklepie i to ja namowilam na rameczki;);)

Kocham, kocham, kocham:multi::multi::multi::multi:[/quote]

hehe:P widać komputer był głodny że zjadło ci posta;P
wiesz co jak możesz go nie dokarmiac:D
a pokażesz te rameczki?:D:D

Ja ciebie też:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P widać komputer był głodny że zjadło ci posta;P
wiesz co jak możesz go nie dokarmiac:D
a pokażesz te rameczki?:D:D

Ja ciebie też:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote]A rameczki takie zwykle, niebieskie, ale jak chcesz to moge fotke zrobic;)

[quote name='Martynia&Pusio']:evil_lol: .
[FONT=Comic Sans MS]A mnie juz nikt nie kocha :-( . [/FONT][/quote]A ja kocham, ja wszytskich kocham:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']A rameczki takie zwykle, niebieskie, ale jak chcesz to moge fotke zrobic;)

A ja kocham, ja wszytskich kocham:multi::multi::multi:[/quote]

Zrób:D:D
hihi:)
a ja zrobie fote mojej bluzki kupionej tydzień temu i skrywanej przed mamą i wam pokaże:D:D jeszcze nie nosiłam:)
musze wymyślić tylko jak ją zdobyłam:D ale mam pomysł:D:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Zrób:D:D
a ja zrobie fote mojej bluzki kupionej tydzień temu i skrywanej przed mamą i wam pokaże:D:D jeszcze nie nosiłam:)
musze wymyślić tylko jak ją zdobyłam:D ale mam pomysł:D:D[/quote]Hihi to czekam na fotke, ja tez zaraz zrobie
A dla mamy powiedz, z eja dostalas w prezencie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi to czekam na fotke, ja tez zaraz zrobie
A dla mamy powiedz, z eja dostalas w prezencie:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Powiem jej troche prawdy a troche zmysle:D
powiem że pyłam tydzień temu z dziadkami w sklepie i poszłam sie przejść (prawda) i jak wróciłam to babcia mnie sie spytała czy mi sie cos podobało i jej powiedziałam o tej bluzce i mi dała kase zebym sobie kupiła(zmyslona prawda):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hihi:) bo jak nie za moją kase to bedzie mniej zła:D
fote zaraz dam bo musze zgrac...:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Powiem jej troche prawdy a troche zmysle:D
powiem że pyłam tydzień temu z dziadkami w sklepie i poszłam sie przejść (prawda) i jak wróciłam to babcia mnie sie spytała czy mi sie cos podobało i jej powiedziałam o tej bluzce i mi dała kase zebym sobie kupiła(zmyslona prawda):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hihi:) bo jak nie za moją kase to bedzie mniej zła:D
fote zaraz dam bo musze zgrac...:D[/quote]
Hihi masz dobry plan

A to rameczka, kupilam takie 4

[URL=http://www.fothost.pl][IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/17/44ad91df_Obraz2333.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fothost.pl][IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/17/9379ef1e_Obraz2334.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi masz dobry plan

A to rameczka, kupilam takie 4

[/quote]

Wiem:D:D
O fajna:D
chyba mam taką sama albo w każdym razie bardzo podobną:D:D
tu mam dac zdjecie bluzki czy u siebie w galerii? w galerii chyba nie?

Posted

[quote name='Martunia']O jaka ładna rameczka. :)
A mnie ktoś kocha? :-([/quote]

Ja cie kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha dobre sobie, a jak Pani zareagowala na taki fryz?:razz:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

ta Pani to w sumie znajoma dobra... :eviltong:
[/B][B]zna nas więc wiedziała że coś zrobimy na jej piesku śmiesznego :) :)
ale do twarzy mu było więc się podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Wiem:D
O fajna:D
chyba mam taką sama albo w każdym razie bardzo podobną:D
tu mam dac zdjecie bluzki czy u siebie w galerii? w galerii chyba nie?[/quote]A gdzie chcesz;):loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja cie kocham:loveu::loveu:[/quote]O widzisz:multi::multi:

[quote name='Martunia']O jaka ładna rameczka. :)
A mnie ktoś kocha? :-([/quote]Ja kocham, juz pisalam, ze wsyztskich kocha,:multi:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

ta Pani to w sumie znajoma dobra... :eviltong:
[/B][B]zna nas więc wiedziała że coś zrobimy na jej piesku śmiesznego :) :)
ale do twarzy mu było więc się podobał :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol: Ale musial fazersko wygladac, a ludzie to pewnie na ulicy sie ogladali hihi Tak jak zawsze za mna jak Bobis ma na sobie ubranko:roll:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja cie kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[quote name='Izabela124.']O widzisz:multi::multi:

Ja kocham, juz pisalam, ze wsyztskich kocha,:multi:[/quote]

Hura! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']Izus mnie Kocha Izus mnie Kocha :multi::multi::multi::multi::multi: .
Milosc jest odwzajemniona wiesz .? :loveu:[/quote]Ej to my lesbijki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no zartuje, to milosc kolezenska:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja to zawsze pomyle otwarte z zamknietymi:evil_lol::evil_lol:
No ja tez mam podobnie jak w kluczu, ale najbardziej martwi mnie ta charakterystyka:shake::shake:[/quote]
mnie tak samo..
[quote name='Izabela124.']A ja nie umiam liczenia czasu[/quote]
Najpierw patrzysz czy miejsce w którym masz podaną godzinę i które masz policzyć są na tych samych półkulach ( E i W), jeśli tak to te długości np 23stopnie W i 154 stopnie W odejmujesz od siebie, a jeśli na różnych to dodajesz. Wynik mnożysz przez cztery i masz czas w minutach. Zamieniasz go na godziny i do czasu który miałaś podany w jednej miejscowości dodajesz lub odejmujesz wynik. zgodnie z tą strzałka czas rośnie --> czyli np. w Rosji będzie później, a we Francji wcześniej niż w Polsce.
Rozumiesz mniej więcej? :eviltong:

Posted

[quote name='chester07']mnie tak samo..

Najpierw patrzysz czy miejsce w którym masz podaną godzinę i które masz policzyć są na tych samych półkulach ( E i W), jeśli tak to te długości np 23stopnie W i 154 stopnie W odejmujesz od siebie, a jeśli na różnych to dodajesz. Wynik mnożysz przez cztery i masz czas w minutach. Zamieniasz go na godziny i do czasu który miałaś podany w jednej miejscowości dodajesz lub odejmujesz wynik. zgodnie z tą strzałka czas rośnie --> czyli np. w Rosji będzie później, a we Francji wcześniej niż w Polsce.
Rozumiesz mniej więcej? :eviltong:[/quote]No troche kapuje, jeszcze musze sobie to pocwiczyc, dzieki:multi::multi:

[quote name='xxSweetGirl93xx']ja tez wszystkich kocham:loveu: :loveu:
hihi:):)[/quote]

[quote name='Martunia']Oj tak. :loveu:
Ja też Was kocham. :loveu: :cool3:[/quote]

[quote name='chester07']ja też chce !
tzn ja tez was kocham :D :loveu:[/quote]

A co dzis wszytskim na kochanie naszlo?:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ej to my lesbijki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no zartuje, to milosc kolezenska:evil_lol::evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .
No kolezenska ;] . I z czego sie smiejesz :roll: . ?:diabloti: